Hejka
Związałam się z mega fajnym facetem (byliśmy w relacji FwB ale teraz jesteśmy oficjalnie parą) i chciałabym go zaskoczyć czymś mega fajnym w łóżku - i nie tylko . Zaczęłam brać tabletki żeby chłopak mógł bez skrepowania kończyć we mnie. Czy macie jakieś fajne pomysły jak urozmaicić seks ? Chodzi mi o jakieś mega fajne pomysły gdzie satysfakcje będą odczuwać obie osoby
Doradźcie coś proszę
Każdy facet ma trochę inne preferencje. Jednego kręci seksowny ubiór, innego odgrywanie ról, jeszcze inny lubi finał na twarz. Najlepiej jest się spytać o jego preferencje albo próbować wszystkiego po kolei. Jeżeli facetowi coś się spodoba, to z pewnością to zasygnalizuje. Jeśli facet jest typem dominatora, to wszelkie zabawki z szerokiego gatunku BDSM będą jak znalazł (niekoniecznie coś ostrego - kajdanki albo opaska na oczy też potrafią czynić cuda). Jeżeli jest wzrokowcem, to na pewno spodoba mu się striptiz. Próbujcie i odkrywajcie
Aha, a jeśli naprawdę nie masz pomysłów, to kup albo erotyczną karciankę, albo znajdź seksualną grę dla par (Sensea jest dość stara, ale naprawdę daje radę). Powodzenia!
3 2021-08-28 18:26:08 Ostatnio edytowany przez jjbp (2021-08-28 18:27:11)
Albo idź tropem tego co wiesz na pewno że jego/was oboje kręci, albo zorganizuj coś zupełnie z zaskoczenia na podstawie tego co o Twoich oczach jest super. Pytanie się obcych ludzi w necie jest bez sensu bo co dla jednego będzie jakimś "mega fajnym pomysłem gdzie satysfakcje będą odczuwać obie osoby" drugiego wcale nie ruszy, innego skrepuje a trzeciego wprawi w zażenowanie.
Jeśli się nie ma pomysłów to właśnie dobrze się jest czymś zainspirować, np. taką karcianką erotyczną (Arkana miłości), są trzy różne talie w różnych klimatach. Można odkryć ciekawe rzeczy o sobie nawzajem, maksymalnie się nakręcić i potem jest bardzo przyjemnie .
Pomysł karcianki bardzo trafny, na pewno ją kupie ! A jakieś gadżety erotyczne ktoś poleci ? może jakieś gadżety żeby wprowadzić klimat w sypialni ?
Pomysł karcianki bardzo trafny, na pewno ją kupie ! A jakieś gadżety erotyczne ktoś poleci ? może jakieś gadżety żeby wprowadzić klimat w sypialni ?
Dorota, ale wiesz, że jak wejdziesz na stronę internetową pierwszego lepszego sklepu z gadżetami erotycznymi, to będziesz mogła sobie popatrzeć na takie wprowadzające klimat w sypialni i wybrać takie, które Tobie się podobają i mogą się Wam przydać?
Naprawdę potrzebujesz konkretnej pomocy, żeby taką stronę znaleźć? Ja polecam Google.
Ok, znalazłam kilka fajnych rzeczy. Kupiłam kilka przebrań co by zabawić się w jakieś odgrywanie ról. Kupiłam kajdanki oraz pasy do przypinania do łóżka. Myślę że na początek będą w sam raz
Ok, znalazłam kilka fajnych rzeczy. Kupiłam kilka przebrań co by zabawić się w jakieś odgrywanie ról. Kupiłam kajdanki oraz pasy do przypinania do łóżka. Myślę że na początek będą w sam raz
Na początek starczą. Jednak potem proponuję bicze z żelaznymi końcówkami i koniecznie z sierpowatymi zakończeniami, bo czasem sprzedają szajs jakiś który tylko udaje prawdziwy SM.
A pasy do łożka to ze skóry? Uważaj na podróbki, bo przypniesz faceta do łóżka a on nie wytrzyma i odleci
Co za czasy, wszędzie trzeba uważać
A pasy do łożka to ze skóry? Uważaj na podróbki, bo przypniesz faceta do łóżka a on nie wytrzyma i odleci
Co za czasy, wszędzie trzeba uważać
Ale to będzie odlot w ekstazie
Jakaż piękna katastrofa....
Seks bez gumy to na pewno poprawienie bliskości.
Urozmaicenie seksu strojami i zabawkami... Hmm... to trochę ryzykowne -- bo pytasz tutaj na grupie, a chłopak może nie lubić takich urozmaiceń. Byleś nie była rozczarowana gdy nie będzie taki entuzjastyczny jak oczekiwałaś.
Może w seksie macie jakieś ograniczenia? Czegoś nie robicie, a chcielibyście? Maraton w noc czy weekend? Tyle orgazmów, aż kompletnie padnie fizycznie, do ostatniej kropli...
Najlepiej zaspokoisz go naturalnościa, to znaczy rób coś co sama czujesz i Cię to kręci. W łóżku nie ma co udawać a jeśli chcesz poznać co go naprawdę kręci, to butelka wina otwiera męska i damską szczerość odnoście fantazji seksualnych
12 2021-10-11 16:34:11 Ostatnio edytowany przez Dorota.4d (2021-10-11 16:35:29)
Wprowadziłam różne urozmaicenia i sprawdzają się idealnie! Chłopakowi najbardziej podchodzi odgrywanie różnych scenek z przebraniami. Lubi jak mam na sobie strój pielęgniarki i go "badam"
Wprowadziliśmy także różne gadżety jak wibrator czy fleshlight i nie sądziłam że seks moze byc tak zajebisty! Dziękuję wszystkim za pomoc
Nie wiem co się dzieje ale obcina mi posty
Wprowadziłam różne urozmaicenia i sprawdzają się idealnie! Chłopakowi najbardziej podchodzi odgrywanie różnych scenek z przebraniami. Lubi jak mam na sobie strój pielęgniarki i go "badam"
Jak już na początku związku nie wystarcza wam sam naturalny pociąg seksualny, to aż strach pomyśleć co będzie dalej
Jak już na początku związku nie wystarcza wam sam naturalny pociąg seksualny, to aż strach pomyśleć co będzie dalej
Dorota.4d napisał/a:Wprowadziłam różne urozmaicenia i sprawdzają się idealnie! Chłopakowi najbardziej podchodzi odgrywanie różnych scenek z przebraniami. Lubi jak mam na sobie strój pielęgniarki i go "badam"
Może to i dobrze. popróbują co im sie podoba i sprawy łóżkowe będą mieli za sobą. Może coś pobudują w życiu razem, wiedząc że zawsze mogą na siebie liczyć w łóżku?
No, różnie może być. Też z jedną byłą partnerką zachłysnęliśmy się seksem i próbowaliśmy taśmowo wszystkiego (w dwie osoby), przebieranki, gadżety, s/m, plener, co tam wpadło do głowy. Po dwóch-trzech miesiącach szaleństwa przeszło nam i seksiliśmy się bardziej po bożemu, jakiś oral jakiś klasyk różne pozycje bez karkołomnosci. Też było dobrze, a gadżety zostały w szufladzie, używane raz na jakiś czas. Także nie demonizowałbym, przy mega silnym pociągu hamulce puszczają, a apetyt rośnie w miarę jedzenia.
No, różnie może być. Też z jedną byłą partnerką zachłysnęliśmy się seksem i próbowaliśmy taśmowo wszystkiego (w dwie osoby), przebieranki, gadżety, s/m, plener, co tam wpadło do głowy. Po dwóch-trzech miesiącach szaleństwa przeszło nam i seksiliśmy się bardziej po bożemu, jakiś oral jakiś klasyk różne pozycje bez karkołomnosci. Też było dobrze, a gadżety zostały w szufladzie, używane raz na jakiś czas. Także nie demonizowałbym, przy mega silnym pociągu hamulce puszczają, a apetyt rośnie w miarę jedzenia.
Poza sexem musi coś jeszcze być.