Nie wiedziałam gdzie umieszczać temat wiec umieszczam tu. Mam pytanie głównie do facetów. Od koleżanek usłyszałam, ze facetowi zawsze sztywnieje przy bawieniu sie „nim”. Czysta fizjologia i nie da sie tego powstrzymać. Dlatego sie chce zapytać, czy dotykając go, bez żadnych bodźców, wyobraźni czy dotyku zawsze musi stanąć? Czy można sie od tego powstrzymać? Mojemu partnerowi sie to zdarza, ze przy samym dotyku mu nie stoi i zaczynam sis martwić. Zawsze potrzebuje bodźca
1 2021-06-16 20:31:00 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2021-06-16 20:33:25)
Hm... Partnerowi nie staje od samego dotyku, chyba, że jest bardzo nakręcony to wtedy i bez dotyku natomiast zwykle jeśli ja mam ochotę, a on nie, to muszę się nastarac i sam dotyk nie wystarczy
Natomiast zwykle na początku związku może i sam dotyk wystarczy, z czasem trzeba się bardziej starać
No są to początki naszego związku dlatego się martwię. Ogólnie seks jest dobry. Jak mnie dotknie i się nakręci to mu stoi. Ale właśnie mnie zastanawia to, że przy bawieniu się nim bez żadnych bodźców nawet przez 30 min nic się nie dzieje a myslalam ze powinno z „automatu”z
Przy bawieniu się nim 30 min to faktycznie dziwne, że nic się nie dzieje. Myślałam że masz na myśli tylko położenie tam dłoni.
Ile macie lat?
Jak wygląda tryb życia partnera?
W ostatnim czasie może przechodzi przez ciężki okres?
Powiedz coś więcej o partnerze
Nie przechodzi przez ciężki okres, bliżej nam do 30stki. Zdarzyło się to kilka razy. Ogólnie nie ma problemu z erekcja
No to myślę że nie masz czym się martwić skoro pojedyncze sytuacje.
Gdyby jednak było częściej, dobrze zrobić badania
Ktoś jeszcze się wypowie?
Jeżeli ma ciężki okres w życiu to nic niezwykłego że czasem jest "zdezintegrowany" i nie panikuj ,nie naciskaj, nie lituj się, wyluzuj ,
jeżeli częściej mu się będzie zdarzać to delikatnie bez rozpaczy w głosie i cienia wyrzutu, zasugeruj badania urologiczne lub ogólne
Nie ma właśnie, jest wszystko w porządku, sam mi mówi ze to normalne i można nad tym „zapanowac” ale ciężko mi w to uwierzyć
Nie wiedziałam gdzie umieszczać temat wiec umieszczam tu. Mam pytanie głównie do facetów. Od koleżanek usłyszałam, ze facetowi zawsze sztywnieje przy bawieniu sie „nim”. Czysta fizjologia i nie da sie tego powstrzymać. Dlatego sie chce zapytać, czy dotykając go, bez żadnych bodźców, wyobraźni czy dotyku zawsze musi stanąć? Czy można sie od tego powstrzymać? Mojemu partnerowi sie to zdarza, ze przy samym dotyku mu nie stoi i zaczynam sis martwić. Zawsze potrzebuje bodźca
Bzdura kompletna. Chociaż to może zależy od wieku i młodym, napalonym faktycznie niewiele potrzeba.
11 2021-06-16 21:10:41 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-06-16 21:26:12)
Nie ma właśnie, jest wszystko w porządku, sam mi mówi ze to normalne i można nad tym „zapanowac” ale ciężko mi w to uwierzyć
to bardzo indywidualne i delikatne sprawy są ,rozumiem że wcześniej nie spotkałaś się z tym,
nie ma absolutnie w tym twojej winy i nie doszukuj się w tym kierunku przyczyn.
w ogóle nie ma w tym niczyjej winy ,chłopak po prosu oswaja się z tobą i pewnie przejmuje za bardzo .
a zapanować nad erekcją można z trudem czasem, ale można tylko to chyba nie to u niego skoro zgadza się na seks dobrowolnie.
Oswoiliśmy się już dawno, nie ma w ogóle problemu z seksem i jest chetny. Ale zdarzają się dni kiedy właśnie sama go próbuje pobudzać jak coś oglądamy i nic, dopiero jak go pocałuje albo coś
Oswoiliśmy się już dawno, nie ma w ogóle problemu z seksem i jest chetny. Ale zdarzają się dni kiedy właśnie sama go próbuje pobudzać jak coś oglądamy i nic, dopiero jak go pocałuje albo coś
To może lubi się droczyć z Tobą w ten sposób .
To by mi to powiedział. Powiedział ze nie wie czemu tak ma i ze uważa to za normalne jak chce się powstrzymać to da radę. Mam mu zalecić badania?
Bo sex zaczyna się w głowie.....jak nie ma chęci i bodźców z mózgu to i wałkowanie przyrodzenia nic nie da.
Mam mu zalecić badania?
Tak, i przy okazji od razu uświadom go że ma problem, musi coś z tym zrobić bo przecież facetowi stoi zawsze i wszędzie i powiedz mu jakie ma kupić sobie tabletki.
A za tydzień założysz nowy temat "Mój partner nie chce sesku"
Piszesz, że jest wszystko ok z seksem i erekcją to po co ten temat?
Może pobudza go jak go pocałujesz, czy coś.
Cupofteas napisał/a:Mam mu zalecić badania?
Tak, i przy okazji od razu uświadom go że ma problem, musi coś z tym zrobić bo przecież facetowi stoi zawsze i wszędzie i powiedz mu jakie ma kupić sobie tabletki.
A za tydzień założysz nowy temat "Mój partner nie chce sesku"
Piszesz, że jest wszystko ok z seksem i erekcją to po co ten temat?
Zgadzam się w 100%. Nie za bardzo rozumiem w czym problem. Po co wałkować coś, co nie jest problemem, ale w efekcie tego wałkowania może nim się stać (presja wywierana na partnerze).
Autorko, ciesz się życiem i seksem.
Jak dwie koleżanki rozmawiają ze sobą, to żadna się nie przyzna, że (1) partner ma małego penisa (2) nie ma erekcji...
Mężczyźni są różni... jeden się podnieca od dotyku takiego lub siakiego, inny od dotykania kobiety, inny musi mieć loda, inny aktywną partnerkę, drugi pasywną.