Czy moja koleżanka jest chora psychicznie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Czy moja koleżanka jest chora psychicznie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Czy moja koleżanka jest chora psychicznie?

Witam wszystkich, pisze w bardzo dziwnej sprawie.Chodzi o moją współlokatorkę,ktora bardzo dziwnie się zachowuje.Od samego początku przylapywalam ja na kłamstwach.W domu bardzo często coś ginęło gdy pytalam o te rzeczy mowila ze nie wie,potem nagle znajdowały się,gdy mnie np nie było w domu i tylko ona mogla to tam oddać,wtedy wykręcała się ze nie było jej w domu itp.kiedys rozmawiała przez telefon i mowila do kogoś ze wie jak ona potrafi dobrze rznac glupa.Wczoraj miałam pewność ze wziela moja rzecz z pokoju gdzie ja nigdy jej do pokoju nie wchodziłam bo miala uchylone drzwi i widzialam ta rzecz w jej pokoju i takich sytuacji jest mnóstwo,gdy powiedziałam na głos do mojej koleżanki ze zginęła ta rzecz od razu jak tylko ona wróciła z powrotem do domu to ja oddala.Ogolnie ciągle coś jej ginie albo ona zmyślą bo często mi pisze czy coś tam widzialam,a potem pisze ze byla ta rzecz w bardzo dziwnym miejscu.I teraz ja nie wiem czy ona specjalnie tak robi czy na serio ma coś z głową.Mysle ze podejrzewa mnie.Jesli oczywiście ma nie pokolei.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy moja koleżanka jest chora psychicznie?

A jakie masz kompetencje do diagnozowania u kogoś chorób psychicznych?
W takiej sytuacji najlepiej znaleźć inne mieszkanie, a do tego czasu swoje rzeczy trzymac zamkniete na klucz.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Czy moja koleżanka jest chora psychicznie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024