Dlaczego kobiety dają się źle traktować? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Dlaczego kobiety dają się źle traktować?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1 Ostatnio edytowany przez Zeusmode (2021-05-21 23:46:17)

Temat: Dlaczego kobiety dają się źle traktować?

Dlaczego kobiety dają się źle traktować?

Wiele lat temu potrafiłem wyzwać kobietę, z którą byłem od najgorszych suk, szmat, labadziar. Dla mnie kiedyś kobieta to był zwykły dodatek do mężczyzny i coś normalnego. Masz ją i robisz z nią co chcesz. Dopiero po jakimś czasie zrozumiałem, że kobieta ma swoje uczucia i swoją własną wolę - nie koniecznie myśli tak jak ja.

Wiele kobiet źle potraktowałem (nie jestem jakiś piękny), ale pomimo tego one były za mną.

Nie rozumiem o co w tym chodzi.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dlaczego kobiety dają się źle traktować?

Nie, nie i jeszcze raz nie - nie chcemy kolejnego tematu, który za chwilę będzie o tym samym, co wszystkie poprzednio przez Ciebie założone. Powyższe zagadnienie spokojnie możesz rozwinąć w swoim wciąż aktywnym wątku.
Uprzedzam, że kolejnym razem otrzymasz ostrzeżenie - za lekceważenie obowiązujących na Netkobietach zasad i moderatorskich uwag, które w Twoim przypadku skutkować już będzie blokadą konta, w najlepszym razie tymczasową.
Z pozdrowieniami, Olinka

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Dlaczego kobiety dają się źle traktować?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024