Czy facet się mnie wstydzi? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Czy facet się mnie wstydzi?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 28 ]

Temat: Czy facet się mnie wstydzi?

Do mojego faceta odezwała się znowu jego byla. Chwilę pogadali.  Kiedyś zapraszala go na kawkę.  Odmówił.  Tym razem dopytywala czemu odmówił.  Nic nie odpisal.  Znowu zachęcała jak otworzą kawiarnię. Nic nie odpisal.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy facet się mnie wstydzi?
ewuniaewunia napisał/a:

Do mojego faceta odezwała się znowu jego byla. Chwilę pogadali.  Kiedyś zapraszala go na kawkę.  Odmówił.  Tym razem dopytywala czemu odmówił.  Nic nie odpisal.  Znowu zachęcała jak otworzą kawiarnię. Nic nie odpisal.

To skąd u Ciebie domniemanie że partner odmawiając byłej akurat naczelnym powodem uczynił to że się Ciebie wstydzi,może nie chce najzwyczajniej w świecie spotkać się z eks, nie ma ochoty opowiadać jej o swoim życiu,nie ma takiego przymusu i obowiązku .

3

Według mnie docen, że odmówił... nie doszukuj się na siłę problemów ze sobą. A popracuj nad samooceną.

4

O ogólnych sprawach pogadali chwilę A powodu odmowy nie podał. Niskie poczucie wartości.

5

To popracuj nad samooceną, myślałaś o terapii?

6

ewuniaewunia napisał/a:

O ogólnych sprawach pogadali chwilę A powodu odmowy nie podał. Niskie poczucie wartości.

Przy odmawianiu nie ma przymusu podawania powodów odmowy ,nie zawsze i nie z każdym ,jak się chce można podać,ale to przynajmniej dla mnie nie jest wymagane i konieczne.Z eks wcale nie muszą go łączyć żadne przyjazne stosunki ,może być w miarę neutralny.

Niskie poczucie wartości czyje Twoje czy jego?

7

Nie spodobało mi się że o ogólnych sprawach pogadali a mnie jakby ukrył.

8 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-02-03 15:28:33)

ewuniaewunia napisał/a:

Nie spodobało mi się że o ogólnych sprawach pogadali a mnie jakby ukrył.

Rozumiem, nie spodobało Ci się że się nie pochwalił nową dziewczyną przed eks,a Twoja interpretacja tego jest taka że niby się wstydzi Twojej osoby.
Jest wiele innych możliwości interpretacji .
Mnie z obserwacji czasem takie chwalenie się nową znajomością przed eksami, wydaje się  czymś demonstracyjnym,na pokaz ,żeby sprawić jakieś określone wrażenie i wywołać jakieś uczucia np zazdrość,przykrość a domysły mają wzbudzać też jakieś emocje z tego że komuś przykro,żal,zazdrości,także widzisz że jest inna możliwość.
Być może Twojemu chłopakowi nie zależy na takich akrobacjach i uznał że wasz związek to tylko wasza sprawa a nie byłej ,jeszcze jedno mi przyszło do głowy,Czy aby Ty nie oczekujesz że info o Tobie ma odstraszyć byłą od chłopaka ma zaniechać dzwonienia i kontaktu z nim?
Na zasadzie teraz należę do innej a ona nie chce słyszeć o eks bo nie lubi,ma uprzedzenia obawy i tak w ogóle .

9 Ostatnio edytowany przez ewuniaewunia (2021-02-03 15:29:37)

Raczej zaciekawiło mnie że coś tam powiedział o swoim życiu ( o wolnym dniu itp) a powodu odmowy nie podał. Zastanawia mnie to.
Chlopak powiedział że ucial dyskusję i że nie ma obowiązku tłumaczyć się jej.
To ewidentnie byla szuka kontaktu nie on.

10

Czy Ty sprawdzasz jego telefon, ze dokladnie wiesz, o czym gadali?

11

Sam pokazał i powiedział.  Nasze telefony są cały czas na wierzchu. Poprosiłam o zablokowanie i skasowanie numeru i to też zrobił.

12

ewuniaewunia napisał/a:

Sam pokazał i powiedział.  Nasze telefony są cały czas na wierzchu. Poprosiłam o zablokowanie i skasowanie numeru i to też zrobił.

No a z jakiej paki musi kasowac numery, bo Ty mu kazesz? big_smile

Wez Ewunia, nie umowil sie z nia, splawil na dodatek, pokazal Ci rozmowe, daj chlopu spokoj. Pracuj nad swoja samoocena.

13

Ja pięknie i grzecznie poprosiłam  ....

14

ewuniaewunia napisał/a:

Ja pięknie i grzecznie poprosiłam  ....

No a on tego nie zrobił. Ma do tego prawo i tyle. Widocznie on nie widzi takiej potrzeby, a sama widzisz, że grzecznie ją spławia i nie daje się wyciągać na kawę. Daj chłopu żyć.

15

Sam pokazał i powiedział  jak ja zobaczyłam.

16

ewuniaewunia napisał/a:

Sam pokazał i powiedział  jak ja zobaczyłam.

No i?
Zacznij pracować nad swoją samooceną.

17

Ze coś mi tu nie pasuje...
Może chciał ukryć.

18

Ty poważnie, czy trollujesz? Odnoszę wrażenie, że tu drugie

19

Niestety jestem nadwrazliwiec.  I niektóre rzeczy postrzegam inaczej.

20

ewuniaewunia napisał/a:

Ze coś mi tu nie pasuje...
Może chciał ukryć.

No ale co miał ukrywać, skoro Ci wszystko pokazał?
Daj mu żyć. Nie umówił się z nią, spławił ją.
Nie możesz usprawiedliwiać nadwrażliwością czegoś takiego. Po prostu to Twoja kwestia, żeby nauczyć się funkcjonować tak, jak inni ludzie, a nie innych ludzi, żeby tolerowali zaborczość i trucie tyłka.

21 Ostatnio edytowany przez ewuniaewunia (2021-02-03 16:17:11)

Inne rzeczy jej powiedział tylko nie to że jest w związku.np że ma dzień  wolny,
....

22

ewuniaewunia napisał/a:

Inne rzeczy jej powiedział tylko nie to że jest w związku.np że ma dzień  wolny,
....

No i co z tego? Nie wszyscy ludzie ogłaszają wszem i wobec, że są w związku. Ja też tak nie robię. Co absolutnie niczego nie zmienia w relacji z partnerem.
Naprawdę doszukujesz się bzdur i sabotujesz tą relację sama. Ty sabotujesz, nie on.

23 Ostatnio edytowany przez JedynyRealista (2021-02-03 16:26:39)

Czyli fakt ze facet nie ma ochoty na spotkanie z Ex ma oznaczac ze sie ciebie wstydzi?

Opanuj sie kobieto.

24

ewuniaewunia napisał/a:

Może nie lubi prywatnych spraw wynosić na zewnątrz, tak jak ja. Co koga to ma interesować. Podobnie jak zmiana statusu na FB.

25

Powodem odmowy było to że jest w związku  . Czego eks nie powiedział a inne dwie rzeczy powiedział.  Ze ma wolny dzień i że nie ma planów na weekend amial

26

ewuniaewunia napisał/a:

Powodem odmowy było to że jest w związku  . Czego eks nie powiedział a inne dwie rzeczy powiedział.  Ze ma wolny dzień i że nie ma planów na weekend amial

Czepiaj się go tak dalej a niedługo może już nie będzie w związku i spotka się ze spokojnym sumieniem ze swoją ex na kawę.

27

ewuniaewunia napisał/a:

No i co z tego?
Szukasz dziury w całym. Naprawdę nie trzeba chwalić się całemu światu, że się jest w związku.

Swoją drogą była już tutaj kobieta, która pisała w podobym tonie, tylko ona znowu zaczepiała intensywnie swojego ex i twierdziła, że on oszukuje swoją partnerką, bo właśnie spławia zaczepiaczkę nie mówiąc o tym, że jest w związku. Czyżby alterego?

28

W związku z tym, że wątek jest dziełem trolla, którego mieliśmy już nieprzyjemność gościć u nas - zostaje zamknięty.

Posty [ 28 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Czy facet się mnie wstydzi?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024