Który facet was przyciągnie bardziej? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Który facet was przyciągnie bardziej?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 19 ]

1

Temat: Który facet was przyciągnie bardziej?

Witam, z ciekawości chciałbym poznać wasz wybór dotyczące wyboru wyglądu faceta z dwóch do wyboru . Tylko wygląd, nie wliczajmy żadnych cech charakteru . Często były pytania czy kobiety wolą niskich czy wysokich, więc ja chce się zapytać trochę w inny sposób bo tego chyba jeszcze nie było nigdzie . Nie mam żadnych obsesji na punkcie wzrostu . To pytanie tylko z czystej ciekawości, nie brać tego poważnie .

Facet nr 1: Wysoki 180-190cm wzrostu, nie zniszczony alkoholem i papierosami, takiej typowej postury jak na swój wzrost czyli chudy, nie jest sportowcem . Takie rzeczy jak czy ma brodę, jaki kolor włosów wybierzcie sami sobie już .

vs

Facet nr 2: Jakieś tam 170cm wzrostu około, trenuje regularnie, budowa dobrze zbudowany, raczej zbyt często nie pije alkoholu i nie pali (więc też nie zniszczony), nie jest słaby i nie przesadzony z budową, ale na ochronę by się nadawał) . Zna jakąś tam x sztukę walki, więc jest w stanie się obronić przed napadem .

więc który bardziej was przyciągnie z wyglądu (Nie wliczając charakteru)? To czysta ciekawość więc śmiało wyrażajcie opinie . Takie luźne pytanie ;-))

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Który facet was przyciągnie bardziej?

Ja biorę tego,co lubi koty:)

3

Jak facet nr 1 miałby brodę/mocny zarost to bym brała nr 1. Jak nie, to bym brała nr 2 wink

4 Ostatnio edytowany przez Ajko (2021-01-22 17:57:07)

Ja bym wzięła dwóch  bo i jeden i drugi z opisu wydaje się interesujący. Mam nadzieję, że można , Trochę niesprawiedliwie opisałeś. Bo 2 ma jakieś sztuki walki, że obroni, a 1 tylko chudy i wysoki.

5

adela 07 napisał/a:

i psoty i psoty smile

6 Ostatnio edytowany przez Istotka6 (2021-01-22 17:12:07)

Typ nr 2 potrafi obronić,  a Typ nr 1 co potrafi? smile
Bo to zmienia postać rzeczy

Generalnie skłaniam  się i tak bardziej do nr 1

7

paslawek napisał/a:
adela 07 napisał/a:

i psoty i psoty smile

Dokładnie tak, Pasławku smile. po opisie trudno wyrokować. Generalnie- musiałby się chociaz odezwac. albo napisać coś na forum.

8 Ostatnio edytowany przez Lysy20 (2021-01-22 17:38:32)

Ajko napisał/a:

Ja bym wzięła 2 bo i jeden i drugi z opisu wydaje się interesujący. Mam nadzieję, że można , Trochę niesprawiedliwie opisałeś. Bo 2 ma jakieś sztuki walki, że obroni, a 1 tylko chudy i wysoki.

bo to właśnie o to chodzi . Typ nr 1 jest wysoki czyli taki co przyciąga większość kobiet, a typ nr 2 jest niski ale za to pracuje nad swoim wyglądem . Gdyby nr 1 miał te wszystkie dodatki co nr 2 to wiadomo że same odpowiedzi by były nr 1 big_smile A tak to trochę ciekawiej jest big_smile

Istotka6 napisał/a:

Typ nr 2 potrafi obronić,  a Typ nr 1 co potrafi? smile
Bo to zmienia postać rzeczy

Generalnie skłaniam  się i tak bardziej do nr 1

Typ nr 1 jest tylko wysoki i chudy . Nr 2 jest dobrze zbudowany ceną niższego wzrostu ;-)

9

Według mnie  i tak źle opisałes.  Opis powinien być sprawiedliwy,  czyli typ 1 wysoki  przeciętnej sylwetki,  typ 2 170 wzrostu i wysportowany. 

Gdybyś tak opisał to i tak bym wybrała  1,  bo wysportowani i ok 170 cm wzrostu  nie są w moim guście.  Nie chodzi o wzrost,  a o proporcje sylwetki

10 Ostatnio edytowany przez adela 07 (2021-01-22 17:39:47)

Lysy20 napisał/a:
Ajko napisał/a:

Ja bym wzięła 2 bo i jeden i drugi z opisu wydaje się interesujący. Mam nadzieję, że można , Trochę niesprawiedliwie opisałeś. Bo 2 ma jakieś sztuki walki, że obroni, a 1 tylko chudy i wysoki.

bo to właśnie o to chodzi . Typ nr 1 jest wysoki czyli taki co przyciąga większość kobiet, a typ nr 2 jest niski ale za to pracuje nad swoim wyglądem . Gdyby nr 1 miał te wszystkie dodatki co nr 2 to wiadomo że same odpowiedzi by były nr 1 big_smile A tak to trochę ciekawiej jest big_smile

Jak to w życiu.
Ale gdyby nawet ta "jedynka" miała szelmowski uśmiech Jacka Sparrowa do kompletu, to i tak pisanie na forum wszystko by zweryfikowało. smile

11

ja byłam i z gościem 2 m + i 170 cm - whatever, tylko ludzie z jakimiś kompleksami zwracają uwage na czyjś wzrost, a nie całokształt.

12

Zdecydowanie 2, nie czuję się dobrze w towarzystwie ludzi, którzy są ode mnie dużo wyżsi, nie przepadam za bardzo chudymi mężczyznami.

13

Zdecydowanie nr 1. Jak trochę poćwiczy będzie równie wysportowany jak 2. Nr 2 nie będzie nigdy tak wysoki jak 1.

A mówiąc poważnie - wzrost nie ma znaczenia. Liczy się osobowość. Podkochiwałam się i w tych wysokich, i w tych niskich.

14

Chyba żaden. Wolałabym, żeby miał minimum 180 cm I był choć trochę wysportowany, bo sama jestem. Nie lubię ani chudzielcow ani grubasow.  Niskich kulturystów też nie.

15

Zdecydowanie nr 2, bo mężczyźni chudzi i "tyczkowaci" są dla mnie kompletnie niepociągający. Lubię za to tych dobrze zbudowanych i trenujących (ale bez przesady, na typ kulturysty nie polecę niezależnie od wzrostu).

W sumie to najważniejsze i tak jest dla mnie to, że nr 2 nie pije i nie pali, ale to już chyba można podciągnąć bardziej pod charakter niż wygląd tongue Facet palący i lubiący "zajrzeć do kieliszka" byłby u mnie skreślony bez patrzenia na jakiekolwiek inne cechy.

16 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2021-01-24 14:56:06)

Z tym piciem i paleniem to trzeba uważać, bo tu na forum chyba ktoś był, kto nie uznawał u partnera takiego piwka częściej, niż raz na kilka miesięcy.. Nie popadajmy w skrajności..

17

bagienni_k napisał/a:

Z tym piciem i paleniem to trzeba uważać, bo tu na forum chyba ktoś był, kto nie uznawał u partnera takiego piwka częściej, niż raz na kilka miesięcy.. Nie popadajmy w skrajności..

Każdy ma prawo szukać takiego partnera, jaki mu odpowiada. Zgadzam się, że bezsensem byłoby związać się z kimś, kto pije, a potem suszyć mu głowę o każde piwo big_smile Uważam po prostu, że ludzie powinni tak się dobierać, by mieć podobny stosunek do takich kwestii. Są ludzie, którzy nie piją alkoholu wcale, są też tacy, którzy nie wyobrażają sobie nie pić i obie skrajności mają prawo szukać sobie partnera, który podziela ich podejście.

18

Akurat w kwestii picia alkoholu, to dość kontrowersyjny temat.
Tylko czy osoba całkiem niepijąca ma prawo żądać od partnera, aby ten był abstynentem, jeśli ów partner okazjonalnie sobie wypije do obaidu wino czy w weeknd wyjdzie na piwo na miasto? Czy też będzie w stanie to  tolerować, dopóki oczywiście mieści się to w rozsądnych granicach. Uznawanie alkoholu pod każdą postacią i w każdej ilości, jako zła wcielonego, to droga donikąd.

19

Ale przecież napisałam właśnie, że ludzie powinni dobierać się pod względem podobnych poglądów w kwestii picia alkoholu wink Czyli nie, nikt nie ma prawa "żądać" czegokolwiek od partnera, ale ma prawo wejść w związek z osobą, której podejście do alkoholu mu odpowiada. Jeżeli ktoś uznaje alkohol w każdej ilości za zło wcielone, to niech sobie szuka partnera, który uważa tak samo (albo po prostu niech zwiąże się z osobą, która alkoholu nie lubi).

Posty [ 19 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Który facet was przyciągnie bardziej?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024