facet który chetnie się spotyka tylko dla seksu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » facet który chetnie się spotyka tylko dla seksu

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 37 ]

Temat: facet który chetnie się spotyka tylko dla seksu

Witam was serdecznie wink

Może któraś miała kiedykolwiek taka sytuacje z partnerem , jestem obecnie na rozstoju dróg i pustka w sercu i głowie ... co mam zrobić...???
Spotykam się z facetem od roku , myslałam nic na siłe wszystko nadejdzie z czasem zadnego nacisku co ma być to będzie .
Nie znamy wspólnych znajomych, nie spotykaliśmy się jeszcze nigdy wspólnie ze swoimi znajomymi, zawsze jakiś dzień albo ja zorganizowałam albo on sam na wyjście ale ze swoimi znajomymi. np piątek mój , sobota jego na tej zasadzie .
Raz poruszyłam delikatnie temat ze moglibyśmy gdzieś wyskoczyć razem ze wspólnymi znajomymi ,stwierdził ze jeszcze jest na to czas , nie potrafie dokładnie opisac sutuacji w której sie znajduje ale odczuwam ze jest coś na rzeczy , owszem po jakis pierwszych 4 spotkaniach zaczeliśmy razem sypiać , seks jest wyśmienty i on i ja te słowa powtarzamy, ale boje się że to tylko to nas zbliża . Ja sama nie wiem czy coś czuje do niego , wkurzam się jak gdzieś wychodzi , nic nie mówi później aktualności na fb że był z jakimiś znajomymi ,chociaż brak zdjęcia ... jak coś powiem to jest wtedy tlumaczenie ,poprawa i itp.

Mieszkam sama on zawsze przychodzi do mnie , nigdy nie byłam u niego , nie znamy wspólnych rodziców ani znajomych
Widzicie w tym jakiś seks dalszego spotykania ?

Prosze o jakieś waszę odpowiedzi , jeśli będą jakieś niejasności , pytajcie ,postaram sie odpowiedzieć jak tylko przeczytam

Chodzi mi o jakieś sugestie , może ja coś robie nie tak ...
a może trace czas na taką znajomośćź jak taa

Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi
Pozdrawiam serdecznie smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: facet który chetnie się spotyka tylko dla seksu

I masz pewność, ze nie jest w jakimś związku? Trochę to wygląda tak jakby traktował to jako friends with benefits..

3

Jestes koleżanką do seksu i tylko tyle.

4

Jesteś pewna, że jesteś w związku?

5

Uuu...odetchnalem;D Spogladajac na tytul watku myslalem, ze to o mnie;) Ile takich oddechow w calym kraju bedzie...

sympatyczna:P napisał/a:

smile

On widzi, Ty widzisz, ja tez . To cos wysmienitego o czym pisalas.

Czuc, ze jestes sympatyczna dziewczyna...do seksu. Po roku nie znacie swoich rodzin, znajomych? Dziewczyno!

6

Jakie miasto? Moze Sqzi tam byl poprostu xD

7

Facet, który chętnie spotyka się tylko dla seksu, spotyka się tylko dla seksu. Nie rozumiem skąd wątpliwości.
Od roku spotykacie się tak, ale tylko u Ciebie, znajomi i rodzina Cię nie znają. Oni być może znają tę, z którą nie spotyka się tylko dla seksu...
Tak czy siak, po takim czasie i na zasadach na jakich się spotykaliście, bez wprowadzania we własne życie, bez intymności (nie mówię o intymności w sensie seksu) nic z tego już nie będzie. tzn. będzie, ale tylko seks i jeśli tego teraz tylko chcesz, to ok. Jeżeli chcesz czegoś więcej to tego Pana pożegnaj.

8

Facet kiedy chce to moze wpaść do Ciebie do Ty go moze kochasz ale on Cię nie. Jemu tylko na seksie zależy wiec Ty tracisz czas na ułożenie życia bo z tym panem rodziny chyba nie będzie.

9

https://youtu.be/3uhuh2cRJAo         

Jeśli facet nie wdraża Cię w swoje życie, to znaczy, że nie ma ochoty dzielić z Tobą prywatnego czasu.On nie zabiega o Twoje towarzystwo...możesz być pewna jednego jesteś jedynie laską, dzięki której spuszcza się w celu ulżenia sobie.

http://www.gify.net/data/media/311/milosny-emotikon-ruchomy-obrazek-0018.gif

10 Ostatnio edytowany przez iskierka77 (2016-11-22 02:26:59)

Pogoń go, bo uzależnisz się jeszcze bardziej.Im dłuzej będziesz w tym tkwić, tym gorzej dla ciebie.Seks tez potrafi niesamowicie zbliżać, ty coś poczułaś..i łudzisz się ze w końcu on poczuje. Jednak rok czasu to wystarczająco długo aby zdecydować, albo sex dla sexu albo związek. Pachnie mi tu facetem który jest w związku, a z tobą spotyka się nieco po kryjomu. Ja bym dała sobie z  nim spokój albo po prostu porozmawiała i wyjaśniła wszystko. Jak mu pasuje spotykanie się tylko na  sex to niech sobie szuka innej zabawki.

11

Kilka razy widziałam tematy temu mojego , po przeczytaniu całej wiadomości okazło że czymś się różnił , więc postanowałam opisać swoją sutuację...
Dziękuje wam bardzo za kilka tuch odpowiedzi smile zastanawiam się od trzech miesiecy co mam z tym zrobić ,  z jednej strony nie potrafie odmówić spotkania z drugiej chciała bym bardzo to zakończyć może jeszcze spotkam kogoś kogo pokocham i to ze wzajemnościa ... wspomnę że chcę się jutro ze mną spotkać , więc mam kilkanaście godzin na  przemyślenie co każda z was napisała , ale bardzo mi to pomogło ....

być może jeszcze i ja zasługuje na szczęscie !!!
pozdrawiam Was bardzo serdecznie wink

12

Powiedz iż spotkasz się z nim jak tylko poznasz jego dom oraz rodziców.

13

No i jak tam Sympatyczna? Podjęłaś jakąś decyzję?

14

sympatyczna:[/quote napisał/a:

To zapewne literowka, nie to chcialas napisac, ale to chodzi Ci po glowie.
Umow sie z nim na neutralnm gruncie.Poza Twoim domem.Ciekawe, jaka bedzie jego reakcja.A Ty bedziesz miala jasna sytuacje.

15

Klio napisał/a:

No i jak tam Sympatyczna? Podjęłaś jakąś decyzję?

bardzo mi pomogły wasze podpowiedzi
dziś mam się z nim spotkać poza moim mieszkaniem ( bardzo był tym zaskoczony jak powiedziałam że chcę się spotkać na mieście nie u mnie w domu )
chcę tylko się upewnić co mi powie , gdzie będzie chciał mnie zabrać jeśli zaproponuje moje mieszkanie będę w 100 % pewna że chodzi mu tylko o seks

16

verdad napisał/a:
sympatyczna:[/quote napisał/a:

To zapewne literowka, nie to chcialas napisac, ale to chodzi Ci po glowie.
Umow sie z nim na neutralnm gruncie.Poza Twoim domem.Ciekawe, jaka bedzie jego reakcja.A Ty bedziesz miala jasna sytuacje.

tak ,literówka smile chodziło mi o sens dalszego spotykania
właśnie dziś jestem z nim umówiona ,poza moim mieszkaniem .

17

No i dobrze. Bądź strona obserwującą i nieinicjującą. Zobaczysz gdzie on Cię zaprowadzi w rozmowie i w innych sferach wink
Przy czym jeżeli dziś nie zaproponuje powrotu do Twojego mieszkania, to jeszcze nie odtrąbiaj sukcesu. Wyciągnij waszą znajomość jeszcze kilka razy na miasto i zobacz jak się zachowa. Poza tym najważniejsze: czy coś będzie się zmieniało w kwestii znajomych i rodziny.
Osobiście uważam jednak, że chodzi tylko seks i na tym się zatrzymaliście.

18

serducho napisał/a:

I masz pewność, ze nie jest w jakimś związku? Trochę to wygląda tak jakby traktował to jako friends with benefits..

mam pewność że nikogo nie ma. nie jest to taki typ człowieka
Chociaż mogę się myleć i rozczarować , za bardzo mnie to dręczy , za długo o wiele za długo tkwię w tej znajmości

19

Napisz, jak przebieglo spotkanie.

20

Wezmę to pod uwagę smile
Na początku listopada mineło rok jak się znamy , ok pomyślałam i zaczełam się zastanawiać rok mineło a my dalej w tym samym punkcie .
Twierdził że na wszystko mamy czas
" nie chce przerabiać tego co było z jego byłą dziewczyną "
nie naciskałam do tego momentu jak miałam podejrzenie że jestem w ciąży ( spokojnie okazało się że to wszystko było tylko spowodowane stresem w pracy )
Boję się że znów będzie obiecywał a ja się zgodze Bo doskonale wie jak podoba mi się ten seks z nim
Często wydaje mi się że jest to typ człowieka który obiecuje żeby czegoś lub kogoś nie stracić .

21

OK smile

22

No proszę, sytuacja prawie jak moja, znamy się prawie rok, nie znamy prawie wcale swoich znajomych, baa nawet o sobie niewiele wiemy. Wszystko sie zgadza tylko na szczescie w moim przypadku  zamiast sexu jest petting. Raz powiedzialam dosc, tylko, ze on nie chce powiedziec dosc, a mnie juz  meczy ta sytacja. Moge podpowiedziec Ci tylko to co sama chcialabym zrobic, jesli liczysz na cos wiecej a on dalej stoi w miejscu, nie czujesz sie dla niego najwazniejsza, rzuc to w cholere! Moze zrozumie i zechce sie bardziej zaangazowac. Wiem, latwo powiedziec, ciezko to zrobic, ale uwierz bedzie coraz gorzej, jesli za rok czy dwa Ty sie wkrecisz na maksa.
Autorko, jak ja chcialabym Cie poznac i z Toba porozmawiac! big_smile

23

Bardzo dobrze musisz poznać przede wszystkim jego dom nie chodzi o rozmiar big_smile a czy ma kogoś czy nie jesteś tą drugą albo trzecią bo i takie rzeczy się zdarzają.

24

Autorko, jak ja chcialabym Cie poznac i z Toba porozmawiac!

jestem chętna podaj swój adres e-maila, myslę że miałybyśmy o czym popisać big_smile

25

Bardzo dobrze musisz poznać przede wszystkim jego dom nie chodzi o rozmiar big_smile a czy ma kogoś czy nie jesteś tą drugą albo trzecią bo i takie rzeczy się zdarzają.

właśnie przekonałam się na właśnej skórze

Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie smile

26

jestem chętna podaj swój adres e-maila, myslę że miałybyśmy o czym popisać big_smile

pluskarolina(malpa)wp.pl big_smile

27

O, może widujesz się z moim Exem big_smile
tego co "raz na jakiś czas" nie przedstawia się tym samym znajomym co oficjalną dziewczynę/żonę

28

Neko713 napisał/a:

O, może widujesz się z moim Exem big_smile
tego co "raz na jakiś czas" nie przedstawia się tym samym znajomym co oficjalną dziewczynę/żonę

nie

big_smile nie wydaje mi się , ale może sie mylę powiedz z jakiej części Polski jesteś wtedy będzie większa pewność tongue

29

Warszawa.

30

Facet traktuje Cię jak zabawkę. Ty się cieszysz i on też bo jest sex. Ale tu przyszłości nie będzie.

31

Nie troszkę za dalego do Warszawy

32

Tak decyzja podjęta i krok naprzód
znajomość zakończona , spotkaliśmy się i porozmawialiśmy poważnie .
Powiedziałam to co myślę , stwierdził nagle że często o mnie myśli chcę się spotykać nie tylko na seks jest mną zainteresowany.
Ale widziałam to w jego oczach ten strach i to przekonywanie bał się tego co sam mówił , zauważyłam że bał się że mnie stracić .
Stwierdziłam że za długo czekałam na to, co było od początku nie możliwe...

33

Ale widziałam to w jego oczach ten strach i to przekonywanie bał się tego co sam mówił , zauważyłam że bał się że mnie stracić .
Stwierdziłam że za długo czekałam na to, co było od początku nie możliwe...

bo może na prawdę się bał ?

34

bo może na prawdę się bał ?

Być może , już teraz się tego nie dowiem
szczerze czuję się z tym lepiej smile

35

Powiedz iż spotkasz się z nim jak tylko poznasz jego dom oraz rodziców.

myślisz , że takie wywieranie na kimś takiej presji jest ok ...

chciałbyś żeby przed tobą jakaś dziewczyna stawiała tego typu warunki ?

Powinien sam zaproponować nie tylko spedzanie wolnego czasu u mnie w mieszkaniu i na osobności

36

pluskarolina napisał/a:

pluskarolina(malpa)wp.pl big_smile

Nie moglysmy sie wczesniej zgadac, wyslalam Ci kolejna wiadomosc smile)

37

wszystko byłboby OK, gdyby nie fakt, że to rok już się spotykacie.
Co ? Ultimatum. Albo coś się wreszcie zmienia, czyli spotkania również u Niego, przedstawienie rodzicom etc. zostajesz. Jak nie będzie chciał, to coś ukrywa na 100%. Pewnie bym wtedy odeszła - bo jak mu zależy, to nie pozwoli.

Posty [ 37 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » facet który chetnie się spotyka tylko dla seksu

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024