Witam wszystkich,
od kilku lat mam trudności by zebrać się w sobie i pójść do psychologa. Próbowałam kilka razy ale nie wychodziło. W końcu postanowiłam, że po nowym roku zrobię ten krok, jednak większość psychologów przyjmuje online. Wcześniej chodziłam prywatnie, jednak online to dla mnie nowość. Miała któraś z was tak, że chodziła prywatnie a później online ?
Miałabym jeszcze dodatkowo kilka pytań
z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi
Witam wszystkich,
od kilku lat mam trudności by zebrać się w sobie i pójść do psychologa. Próbowałam kilka razy ale nie wychodziło. W końcu postanowiłam, że po nowym roku zrobię ten krok, jednak większość psychologów przyjmuje online. Wcześniej chodziłam prywatnie, jednak online to dla mnie nowość. Miała któraś z was tak, że chodziła prywatnie a później online ?
Miałabym jeszcze dodatkowo kilka pytań
z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi
Online to też prywatnie Zależy co lubisz, ja nie lubię rozmawiać online i nie mam warunków w mieszkaniu, więc bym nie poszła na taką formę terapii. Jeżeli masz warunki i nikt nie będzie podsłuchiwał w trakcie rozmowy to jak najbardziej jest to spoko.
Od jakiś dwóch miesięcy mam psychoterapię w trybie online przez Skype. Spokojnie daje radę
Misinx, mogłabym prosić o jakiś kontakt ? np. mailowy ? mam kilka pytań
5 2021-01-14 07:58:31 Ostatnio edytowany przez Misinx (2021-01-14 08:02:01)
Misinx, mogłabym prosić o jakiś kontakt ? np. mailowy ? mam kilka pytań
Przy moim poście jest E-mail (prawy dolny róg) przez który możesz pisać. Jakby Ci się nie udało to daj znać.
Odebrałem maila i odpisałem.