Wścibska kuzynka- jak reagować na jej ciągłe natrętne pytania? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Wścibska kuzynka- jak reagować na jej ciągłe natrętne pytania?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Wścibska kuzynka- jak reagować na jej ciągłe natrętne pytania?

Otóż, mam w rodzinie kuzynkę. 32 lata ma. Co do mnie przyjdzie czy to na fb do mnie zadaje pytania, po raz kolejny już:

-ile ja mam lat, kiedy się urodziłam( wiele razy już te pytania zadawała, mówiłam tyle razy)

-ile lat mają wnuki dalekiej cioci, ile mama mojego kuzyna ma lat, który to jej syn najstarszy z tej 4ki, jak ma na imię

-ile lat ma siostra jej chrześniaka( dziwne tyle razy była u tego chłopaka to nie widziała jego siostry, wie ile lat ma przybrana jego siostra, mama, naprawdę nie wie ile jego rodzona siostra ma lat)

-higienę intymną, higienę osobista, tzn. Czy pocę się pod pachami, w miejscach intymnych

-czy bolą mnie piersi przed miesiączką

-czy córka siostry mojej mamy z drugim mężem jest po ślubie kościelnym czy cywilnym, czy z poprzednim mężem ta kuzynka brała rozwód cywilny czy kościelny. Normalne to jest, że po rozwodzie cywilnym się bierze ślub cywilny, chyba, że rozwód kościelny to po raz 2 kościelny.

-a do tej kuzynki wspomnianej wyżej pytała się czy dzieci się spodziewa, czy jest w ciąży( 6 lat po ślubie siostra cioteczna jest z drugim mężem)

-do tej siostry ciotecznej nawet skierowała pytanie o jej brata, a mojego chrzestnego, nie pamiętam jakie. Kuzynka do tej czy kiedykolwiek gadałaś z moim bratem, że o niego się pytasz, chyba nie.

-szczytem przesady z jej stronu było te, że ona pyta się mnie o imprezę, na którą nie była proszona, potem się pyta czy mam zdjęcie wnuczki mojej cioci z tych chrzcin. Na imprezę nie była proszona, po co chciała zdjęcie tej dziewczynki?!

-pendrive'a chciała z wesele syna brata mojej mamy. Ciekawe po co jak nie przyszła na wesele, a była proszona!?

-jeszcze pyta się czy to był poród naturalny czy cesarka, po tym jak się moja siostrzenica urodziła( no naprawdę)

Z nią zwariować można. Co prawda na portalu społecznościowym ją zablokowałam, numeru do niej nie miałam. Co mam zrobić, jeśli mimo wszystko będzie chciała mnie zaczepiać? W sensie, jakby chciała mnie odwiedzić, dzwoniąc do moich rodziców? Naprawdę, kobieta na początku 30tki,a takie pytania kieruje do młodej dziewczyny, która teraz skończy 21 lat?! Przesada. Proszę o pomoc

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wścibska kuzynka- jak reagować na jej ciągłe natrętne pytania?

Masz już na koncie jedno ostrzeżenie za duble.
Jeśli mogłabym Ci coś doradzić, to po pierwsze - przeczytaj wreszcie regulamin forum.
A po drugie - zastanów się proszę, czy warto jest ciągle łamać nasze zasady, bo w ten sposób znacznie skracasz sobie drogę do drugiego ostrzeżenia i do bana.
Proszę, o wścibstwie rodzinnym masz już wątek, kontynuuj - https://www.netkobiety.pl/t122539.html
Moderator IsaBella77

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Wścibska kuzynka- jak reagować na jej ciągłe natrętne pytania?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024