Mam problem od jakiegos czasu zauwazylam dziwne zachowanie mojego męża w obecnosci jego kuzynki ... Jest ona naprawde piękna kobietą ale widze jak na nia patrzy ze duzo zwraca jej uwagi ja czuje sie odrzucona a do tego jestem w ciąży czuje ze juz nie ma tego samego co było ze przestaje się mu podobać... Juz czasem nie wiem co myśleć mam mętlik w głowie ... Boje sie ze gdy on do niej jedzie cos miedzy nimi jest ... A ja coraz barzdiej czuje się samotna i zawiedziona ![]()
Mam problem od jakiegos czasu zauwazylam dziwne zachowanie mojego męża w obecnosci jego kuzynki ... Jest ona naprawde piękna kobietą ale widze jak na nia patrzy ze duzo zwraca jej uwagi ja czuje sie odrzucona a do tego jestem w ciąży czuje ze juz nie ma tego samego co było ze przestaje się mu podobać... Juz czasem nie wiem co myśleć mam mętlik w głowie ... Boje sie ze gdy on do niej jedzie cos miedzy nimi jest ... A ja coraz barzdiej czuje się samotna i zawiedziona
Lilia...intuicja Ci podpowiada iż mąż jest zauroczony swoją kuzynką. Zadaj sobie pytanie czy zmienił się ostatnio w stosunku do Ciebie, czy troszczy się ? A jakie sprawy łączą go z kuzynką - dlaczego ją odwiedza?
3 2019-01-17 17:27:47 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2019-01-17 17:28:48)
Myślę, że o ile On nie poświęca czasu dużo kuzynce, to nie masz co panikować.
Pewnie jest z tych mężczyzn co mają tak mózg skonsruowany, że nie potrafią tego ukryć, że fascynuje ich ładna buzia..Olej to.. ![]()
Może szalejesz pod wpływem ciążowych hormonów, różne dziwne jazdy można wtedy mieć. To kuzynka, znają się od dziecka, pewnie nawet nie widzi w niej kobiety
Mój drugi mąż (a miałam ich dwóch do tej pory:) ) z upodobaniem uprawiał seks z kuzynką, gdzie ich matki były siostrami. Ona tez miała męża:) Jego siostra z resztą wyszla za mąż za kuzyna w pierwszej linii pokrewieństwa, gdzie wydawało mi się.. MILOŚĆ, należy się z tym pogodzić. Osobiście kopnęłabym gościa w cztery litery i została sama... Bo jeśli teraz, zamiast szaleć na twoim punkcie i punkcie dziecka ślini się na widok kuzynki.. To żaden z niego mąż i ojciec. Jednak mówię ci to z punktu widzenia oszukiwanej przez 18 lat kobiety, zdradzanej z kuzynką. Ty zrobisz co zechcesz...
A często spotyka sie z tą kuzynka?
Lilia.2.3.4 5 napisał/a:Mam problem od jakiegos czasu zauwazylam dziwne zachowanie mojego męża w obecnosci jego kuzynki ... Jest ona naprawde piękna kobietą ale widze jak na nia patrzy ze duzo zwraca jej uwagi ja czuje sie odrzucona a do tego jestem w ciąży czuje ze juz nie ma tego samego co było ze przestaje się mu podobać... Juz czasem nie wiem co myśleć mam mętlik w głowie ... Boje sie ze gdy on do niej jedzie cos miedzy nimi jest ... A ja coraz barzdiej czuje się samotna i zawiedziona
Lilia...intuicja Ci podpowiada iż mąż jest zauroczony swoją kuzynką. Zadaj sobie pytanie czy zmienił się ostatnio w stosunku do Ciebie, czy troszczy się ? A jakie sprawy łączą go z kuzynką - dlaczego ją odwiedza?
Zmienił sie nie poswieca tyle czasu co kiedys jezdzi i pracuje u niej w domu ..
Mój drugi mąż (a miałam ich dwóch do tej pory:) ) z upodobaniem uprawiał seks z kuzynką, gdzie ich matki były siostrami. Ona tez miała męża:) Jego siostra z resztą wyszla za mąż za kuzyna w pierwszej linii pokrewieństwa, gdzie wydawało mi się.. MILOŚĆ, należy się z tym pogodzić. Osobiście kopnęłabym gościa w cztery litery i została sama... Bo jeśli teraz, zamiast szaleć na twoim punkcie i punkcie dziecka ślini się na widok kuzynki.. To żaden z niego mąż i ojciec. Jednak mówię ci to z punktu widzenia oszukiwanej przez 18 lat kobiety, zdradzanej z kuzynką. Ty zrobisz co zechcesz...
Współczuję To nie jest normalne jedna wielka patologia.
Bagno i patologia a ty po szyję zanurzona w tym wszystkim.
Jeszcze raz wielkie współczucie.