Leki na depresje. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Leki na depresje.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Leki na depresje.

Witajcie.
Od miesiaca biore leki na depresje. Pomagaja jednak bardzo czesto czuje w sobie tonę nerwów.  Trzesa mi sie rece i wszystko w srodku. Zastanawiam sie czy moge do tych lekow brac sobie jedna tabletke na uspokojenie?np Positivum.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Leki na depresje.
Olga721 napisał/a:

Witajcie.
Od miesiaca biore leki na depresje. Pomagaja jednak bardzo czesto czuje w sobie tonę nerwów.  Trzesa mi sie rece i wszystko w srodku. Zastanawiam sie czy moge do tych lekow brac sobie jedna tabletke na uspokojenie?np Positivum.

Czy chodzisz jednoczesnie na terapię?
O.łączenie leków.powinnas zapytac lekarza.

3 Ostatnio edytowany przez Misinx (2020-12-04 10:05:41)

Olga721 napisał/a:

Witajcie.

Positivum to lek na bazie ziół, więc możesz go bez problemu brać. To tak samo jakbyś sobie piła herbatkę z melisy. Przy silnych epizodach nerwicowych łączy się leki antydepresyjne z uspakajającymi, z tym, że leki uspakajające na receptę można niestety brać tylko przez jakiś czas, ponieważ są uzależniające. Nie dotyczy to jednak takich leków jak Positivum.

Jaki lek bierzesz na depresję ?

4

Idź do psychiatry, powiedz o tym. Mnie po zredukowaniu dawki pomogło. Miałam taką samą nerwową trzęsawkę.
Ziołowe raczej możesz, pij melisę.
Co bierzesz?

5

Kochana,

zanim lekarz ustawił mi leczenie trwało to rok. Najpierw zwiększanie dawki aż w końcu zmiana sposobu leczenia + psychoterapia.
Nasze mózgi są różne i to co działa na jednego nie polepszy funkcjonowania innego.

n

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Leki na depresje.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024