Jestem mamą, - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Jestem mamą,

Mam 56 lat,od 35 jestem wierną żoną,wychowałam dwoje dzieci i gorąco wieżę w Boga ta wiara wiele razy pomogła mi nie utonąć.Nigdy nie stałam przed decyzją usunąć czy urodzić i nie mam prawa żądać tego od innych kobiet.Patrze na to co się dzieje na polskich ulicach i chcę iść zWami.Patrze na to jak krzyczycie w Kościołach i chcę Was z nich wyganiać.Nie zgadzam się z tym co wyprawia TK ,nie zgadzam się z agresją na ulicach.To co zrobił PiS jest chore,to jak agresywnie zachowuje się ulica przerażające.Piekna Wolna Polska to kraj dla LUDZI ,wszystkich ludzi,ludzi wolnych,ludzi z wolną wolą l

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jestem mamą,

Dobrze powiedziane i napisane

3

W moim mieście media pokazały zupełnie inny obraz strajku co był realnie,  pokazano strajkujących  jako dzicz a nic takiego nie miało miejsca,  pełna kultura.  Także mocno bym filtrowala informacje jakie pokazują media

4 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2020-10-26 23:49:48)

Gdy PiS zmieniał instytucje pod siebie, 5 lat temu, chodziliśmy na grzeczne, kulturalne marsze. Wzdłuż trasy tych marszów  stali "patrioci " wykrzykując wulgaryzmy.
Gdy pisaliśmy że w końcu to co robi PiS dotknie zwykłych ludzi i idziemy w złym kierunku, wyśmiewano.to.
Bo grzecznych nikt nie słucha. A Panowie się rozzuchwalili. Kto sieje wiatr, zbiera burzę.

5

Zgodnie z naszym regulaminem dublowanie wątków jest zabronione, a z uwagi na to, że mamy już na forum temat dotyczący poruszonego powyżej zagadnienia, znajduje się tutaj: https://www.netkobiety.pl/viewtopic.php?id=124208, ten zostaje zamknięty. Zachęcam do dołączenia do istniejącej już dyskusji.
Z pozdrowieniami, Olinka

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024