Cześć
Piszę do was bo mam mały mętlik w głowie sama nie wiem co mam zrobić może poprostu nie mam dużego doświadczenia w związkach mieszkam w Niemczech od jakiegoś czasu na tinderze poznałam bardzo sympatycznego faceta Niemca przyznam się jest młodszy ode mnie o 3 lata przez pierwszy miesiąc pisaliśmy że sobą codziennie w tym czasie wyznał mi miłość odwzajemniam to bo przez pisanie coś poczułam do niego był taki hmm sama nie wiem jak to opisac. Dzielą nas tak naprawdę 100km niby nie tak dużo ale już coś po pierwszym spotkaniu kiedy do niego przyjechałam było wszystko dobrze po powrocie do domu zauważyłam że coraz mniej piszę do mnie niby zapewnia że dalej kocha itp ale teraz to ja muszę pierwsza napisać chyba że wyśle snapa to on się czasem pierwszy odezwie jak już piszemy to bardzo mało bo niby zmęczony jest i zajęty a aktywny cały czas jest na watchapp więc rozumiecie mnie. Jak ostatnio się spotkaliśmy to cały czas telefon miał przy sobie nie zostawiał go nawet jak szedł do toalety widziałam że z dużo dziewczynami pisał ... Ehhh mam dopiero 21l i sama nie wiem czy to ma sens czy nie ponieważ kocham go dla niego zrezygnowałam z mojej pracy marzeń w Polsce ... Pomocy co mam dalej zrobić
Zagubiona