Wiecie jak to jest Gdy Teściowa Wtrąca się bez przerwy teraz to już przegiela muszę się wyzalic .... szliśmy z mężem Na Urodziny do jego siostry powiedziała mi że wyglądam zle że nie powinnam tak się ubierać... mieszkamy z nia od zawsze ma problem dodam że Teraz zastanawiamy się nad wyprowadzka widzę że mnie nie lubi chciałam stworzyć ok relacje ale się nie da Mamy synka rocznego Zawsze musi się wtrącić że Nie tak ubiorę że Mam dawać małemu bułeczke A nie Chleb bo to lepiej ..maly dostal ospy nie wiem skąd i już Tylko Zobaczyła i Że jestem nie odpowiedzialna matka Bo mały ma ospe powiedziałam jej A co to moja wina że dostał Ospy ... już słuchać się jej nie da ... nie mogę małemu powiedzieć Nie wolno nie rusz bo już Jest Nie krzycz na dziecko on nie rozumie ... szlak mnie trafia A nie krzyczę tylko mówię Nie wolno ...we wszystko się wtrąca pojadę na Weekend do rodziców to Już w pokoju do mojej sypialni wejdzie Kwaity sobie przestawia Tu na ławie Mi Przemienia rzeczy Mam dość szukam stancji będziemy mieli Ciężko wiem o tym maz jest po mojej stronie... w ten dom Wlozylismy dużo pieniędzy zmieniliśmy dach okna panele płytki drzwi porobilismy łazienkę Bo dom miał być na męża i co człowiek durny wladowal kasę A tej babie w nic nie wierzę już.... jest mi cholernie Przykro że tak wszystko wyszło.... najbardziej Martwię się o synka Bo Uwielbia Dziadka to jego nr 1 A Teraz Przez to wszystko Chce się wyprowadzić nie dam rady dalej tak żyć gdy czuje że Ma mnie za nikogo
Temat: Mam dość mojej teściowej
Zobacz podobne tematy :
Odp: Mam dość mojej teściowej
za dużo kropek, za mało przecinków
Odp: Mam dość mojej teściowej
Ponieważ wątek jest dziełem trolla prowokatora - zostaje zamknięty.