kontakt z ex - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: kontakt z ex

Z moją ex byłem 3 lata ,rozstałem się z nią bo dowiedziałem się że z kimś mocno flirtuje i całkowicie odciąłem
była to moja najlepsza dziewczyna rozstaliśmy się rok temu.
Ona związała się szybko z innym którego znała przede mną i był w niej bardzo zakochany.
Ja zacząłem się spotykać z różnymi kobietami .
3 miesiące temu odezwała się pierwszy raz co u mnie zlałem potem co tydzień dwa odzywała się do mnie ,ja jak chciałem to zdawkowo odpisywałem.
od miesiąca z nikim się nie spotykam ona się o tym dowiedziała i zadzwoniła ,powiedziała że myśli o mnie ,że byłem jej najlepszym,zaczęła wspominać nasz sex
mówić że tego swojego nigdy nie kochała,więc nie mówiąc nic zaproponowałem spotkanie i tu się zaczyna problem ,bo umówiliśmy się ,a ona olała spotkanie bez słowa
na następny dzień napisała jak gdyby nigdy nic "co tam" olałem to i po kilku dniach odezwała się porozmawialiśmy już tak bardziej jak kolega/koleżanka
ona zaczęła unikać tematu nas ale
napisała że chcę się spotkać ,więc umówiliśmy się i znów to samo ,bez słowa olała spotkanie.

Nie wiem o co jej chodzi czy szuka atencji,czy boi się że chcę ją tylko przelecieć .
Ja nie mam zamiaru odkrywać się bez spotkania tym bardziej że od początku
jakoś dziwnie się zachowuje.
Co o tym sądzicie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: kontakt z ex
marcinno napisał/a:

Z moją ex byłem 3 lata ,rozstałem się z nią bo dowiedziałem się że z kimś mocno flirtuje i całkowicie odciąłem
była to moja najlepsza dziewczyna rozstaliśmy się rok temu.

Nie uważasz że te 2 zdania przeczą sobie wzajemnie. Najlepsza dziewczyna do flirtowania na boku?

3

Czy naprawdę tak trudno spytać ją dlaczego umawia się i olewa to?

4

madoja napisał/a:

Nie chodzi o to że trudno ,tylko żaden facet
W takiej sytuacji nie może liczyć na prawdziwą odpowiedź ,więc sens pytania o to jest bez sensu .
Poprostu wydaje mi się że to jakaś gierka ,dlatego chciałem spytać co wy kobiety o tym sądzicie ,gdyby chciała się spotkać i mówiła prawdę to raczej napewno by szanowała mój czas i zrobiła wszystko zeby się spotkać ,a to jest jakaś gierka.

5

Gdyby mi naprawdę na kimś zależało i chciałabym wrócić do byłego, a byśmy się umówili na spotkanie, zrobiłabym wszystko, żeby do niego doszło.
Wygląda jakby sama nie wiedziała czego chce, może jej się nudzi, lubi być w centrum uwagi i wiedzieć, że ktoś dużo o niej myśli.
Jeśli by olała jedno spotkanie to można by pomyśleć, że się przestraszyła itd. , ale jeśli drugie olała... Chyba szkoda czasu na takie gierki. Wg mnie dwie najlepsze opcje to: szczerze porozmawiać, naprawdę szczerze, tylko przez telefon czy fejsa, ona może powiedzieć wszystko.
Druga opcja - też olać, tyle, że już na stałe.

6

Może życie kopnęło ją w tyłek, nie ma nikogo na horyzoncie i szuka znów zabawy, atencji. Kolego daj se spokój. Jak dla mnie laska jest toksyczna. Nic dobrego z tego nie wyniknie.

7

Nie wyszło jej z poprzednim więc badala teren czy jesteś chętny na powrót. Sama nie jest do tego przekonana ale z braku innych opcji dobrze byłoby mieć Cie na orbicie i szuka w międzyczasie kogoś lepszego. Ewentualnie nakręca Cie manipulując cieplo-zimno, push-pull czy jak tam to sobie nazwiesz co byś bardziej się starał i podbił jej ego. Innymi słowy rozgrywa Cie a Ty dajesz się jak ostatnia pierdoła.

Dzien w którym olala spotkanie powinien być ostatnim dniem, w którym o niej kiedykolwiek pomyślałeś. A Ty myślisz jeszcze nad jakimiś spotkaniami? Masz Ty w sobie choć trochę godnosci? SZANUJ SIE, jesteś facetem!

I pamiętaj jak chcesz jej dać pstryczka w nos to OBOJĘTNOŚĆ jest tym co kobiety (zwłaszcza Ex) boli najbardziej...

8

I pamiętaj jak chcesz jej dać pstryczka w nos to OBOJĘTNOŚĆ jest tym co kobiety (zwłaszcza Ex) boli najbardziej...

Bardzo mi się to spodobało.

Na moje chciała zobaczyc czy dalej jesteś na każdy jej ruch.

9

marcinno napisał/a:
madoja napisał/a:

Nie chodzi o to że trudno ,tylko żaden facet
W takiej sytuacji nie może liczyć na prawdziwą odpowiedź ,więc sens pytania o to jest bez sensu .
Poprostu wydaje mi się że to jakaś gierka ,dlatego chciałem spytać co wy kobiety o tym sądzicie ,gdyby chciała się spotkać i mówiła prawdę to raczej napewno by szanowała mój czas i zrobiła wszystko zeby się spotkać ,a to jest jakaś gierka.

A Ty oczywiście wiesz lepiej zanim zapytasz, że ona Ci prawdy nie powie? Cud, że wierzysz, że kobiety tutaj Ci prawdę powiedzą.

Pro tip na przyszłość - jak chcesz szczerości w relacji to nie zakładaj z góry, że druga osoba Ci prawdy nie powie.

Jak nie chcesz kontaktu z ex to blokujesz i idziesz dalej.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024