Hejka
Lubię wypowiadać się na wiele tematów, szczególnie tych trudniejszych,ale sama nie przepadam za dużo pisać o sobie. Ale dzisiaj z uwagi na pogodę oraz gorszy stan zdrowia, naszła mnie nostalgia. Postanowiłam się z wami nią podzielić a do tego czekam na odpowiedzi czy jest więcej takich osób tutaj
Jestem osobą która lubi mieć jakiś zawodowy cel w życiu, jestem osobą ambitną ale obecnie nie mam pomysłu na siebie i czuję się tym trochę przytłoczona. Pracuję u kogoś, jestem w szczęśliwym związku, ale cały czas mi brakuje tego czegoś, cały czas szukam...czy wy też tak macie?
(...) cały czas mi brakuje tego czegoś, cały czas szukam...czy wy też tak macie?
Czy Ty bardziej tzw. niespokojny duch jesteś, który nie może usiedzieć na miejscu i wciąż go sobie szuka?
Czy filozof z Ciebie, który szuka sensu życia? ;-)
Czy może dookoła tyle nieznanego i trzeba dociec co i jak, żeby zyskać spokój?
To może działalność w 3 sektorze? NGO's albo wolontariaty?
Pozwoli trochę poszerzyć horyzonty, jak i poprawić lokalne środowisko
Osobiście myślałam i w sumie wdrożyłam w jakimś małym stopniu usługę. I od razu powiem że nie chciałam za to opłaty, po prostu z samej sympatii i hobby do tego co robiłam, ale niestety wiązało się to z tym że nie było większego zainteresowania ( czytajcie praktyczni zerowe) a druga sprawa to to, że stworzyłam własną stronę www dla tej usługi i ktoś poinformował mnie że mogę mieć z tego z tytułu problemy bo np skarbówka się może doczepić że prowadzę działalność