Staly zwiazek z biseksualnym facetem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Staly zwiazek z biseksualnym facetem

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Staly zwiazek z biseksualnym facetem

Poznalam faceta, zaiskrzylo od pierwszej chwili miedzy nami, po jakims czasie zaczelismy się spotykać. Adam powiedział mi na początku naszej relacji, ze jest biseksualny. Zaakceptowalam to, obrocilam w zart, ze może być bardziej interesująco ze względu na jego doświadczenia....
W sumie przez kilka miesięcy zylam w przeświadczeniu, ze jego biseksualizm polega na tym, ze w przeszlosci spal z facetami, teraz jest w związku stalym ze mna, planujemy przyslosc i będzie ok... ostatnio mi powiedział, ze jeśli jego biseksualna natura odezwie się, to będzie musial isc na seks z facetem.. ze umowi się, zrobi z nim to co musi, zajmie mu max 30 minut i wroci do mnie... ze on co jakiś czas tak potrzebuje.... przy tym dodał, ze mnie kocha, chce ze mna spedzic reszte zycia, chciałby mieć dzieci... jak do tego się odnieść... jestem w totalnej rozsypce, z jednej strony nie wyobrażam sobie zycia bez niego, kocham go bardzo, a z drugiej strony nie potrafie sobie wyobrazić siebie w tej sytuacji...
w pierwszym odruchu powiedziałam, ze nie chce o niczym wiedzieć, żeby mi nie mowil, on chce być lojalny, nie chce nic robic za moimi plecami
teraz probuje sobie wyobrazić te sytuacje... kochanie ide na seks z facetem, będę za godzine… a ja co.. będę siedzieć i czekac na niego... plakac w poduszke… upijac się w samotności... siedzieć i wyobrazac co on aktualnie tam robi... potem..wroci, wykapie się i będzie kochac ze mna…
zwariuje.... nawet nie mam z kim o tym porozmawiać... czuje ze tone sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Staly zwiazek z biseksualnym facetem

Jak to: odezwie się moja biseksualna natura i będę musiał iść wybzykać faceta? Przecież wiązać się z kimś, myśląc o nim na poważnie, nie chodzimy na boki, niezależnie od orientacji seksualnej. Jak na mój gust, on ma problem z zachowaniem wierności i tyle. Osobiście, nie wyobrażam sobie czegoś takiego i najzwyczajniej w świecie podjęłabym próbę rozmowy na temat wierności w związku, jeśli wciąż uważałby, ze „musi” - po prostu bym odeszła. Kijem Wisły nie zawrócisz.

3

ewelinajakastam napisał/a:

Poznalam faceta, zaiskrzylo od pierwszej chwili miedzy nami, po jakims czasie zaczelismy się spotykać. Adam powiedział mi na początku naszej relacji, ze jest biseksualny. Zaakceptowalam to, obrocilam w zart, ze może być bardziej interesująco ze względu na jego doświadczenia....
W sumie przez kilka miesięcy zylam w przeświadczeniu, ze jego biseksualizm polega na tym, ze w przeszlosci spal z facetami, teraz jest w związku stalym ze mna, planujemy przyslosc i będzie ok... ostatnio mi powiedział, ze jeśli jego biseksualna natura odezwie się, to będzie musial isc na seks z facetem.. ze umowi się, zrobi z nim to co musi, zajmie mu max 30 minut i wroci do mnie... ze on co jakiś czas tak potrzebuje.... przy tym dodał, ze mnie kocha, chce ze mna spedzic reszte zycia, chciałby mieć dzieci... jak do tego się odnieść... jestem w totalnej rozsypce, z jednej strony nie wyobrażam sobie zycia bez niego, kocham go bardzo, a z drugiej strony nie potrafie sobie wyobrazić siebie w tej sytuacji...
w pierwszym odruchu powiedziałam, ze nie chce o niczym wiedzieć, żeby mi nie mowil, on chce być lojalny, nie chce nic robic za moimi plecami
teraz probuje sobie wyobrazić te sytuacje... kochanie ide na seks z facetem, będę za godzine… a ja co.. będę siedzieć i czekac na niego... plakac w poduszke… upijac się w samotności... siedzieć i wyobrazac co on aktualnie tam robi... potem..wroci, wykapie się i będzie kochac ze mna…
zwariuje.... nawet nie mam z kim o tym porozmawiać... czuje ze tone sad

Przynajmniej jest szczery. Szczery do bólu.
Nie potrafiłabym żyć w takiej niepewności, że w każdej chwili to może się stać, domyślać się czy to już się nie stało.
Otworzył sobie furtkę, z której w każdej chwili może skorzystać za twoją aprobatą.

4

Może też być tak, że on jest bardziej homo niż biseksualistą, a ty jestes dla niego tylko "przykrywką". Uprzedził cię, że może a nawet chce mieć kontakty seksualne z mężczyznami, żebyś kiedyś nie powiedziala, że czujesz się przez niego okłamana. Badż ostrożna, bo jesteś na dobrej drodze aby związać się z kimś, kto nie da ci szczęścia, tylko płacz i rozpacz. Jesli do tego doczekacie się dzieci, o których on niby tak marzy, to wszystko jeszcze bardziej się dla ciebie skomplikuje.

5

Biseksualista- szmalista… tak. Normalny wygodny dupek, który chce mieć otwartą furtkę do bzykania innych. Nieważne czy są to faceci czy baby, efekt finalny jest taki sam.

Jeżeli sama nie chcesz być w, co tu pisać, otwartym związku, to wiej gdzie pieprz rośnie.

Salomonka napisał/a:

Może też być tak, że on jest bardziej homo niż biseksualistą, a ty jestes dla niego tylko "przykrywką". Uprzedził cię, że może a nawet chce mieć kontakty seksualne z mężczyznami, żebyś kiedyś nie powiedziala, że czujesz się przez niego okłamana. Badż ostrożna, bo jesteś na dobrej drodze aby związać się z kimś, kto nie da ci szczęścia, tylko płacz i rozpacz. Jesli do tego doczekacie się dzieci, o których on niby tak marzy, to wszystko jeszcze bardziej się dla ciebie skomplikuje.

raczej nie... był 10 lat w związku z kobieta, rozpadlo się... nie jest bardziej homoseksualista, nie wyobraza sobie związku z facetem na stale

ehhh dziewczyny, żeby to wszystko było takie proste... trudno tak z dnia na dzień przestać kochac, boli jak szlag

7 Ostatnio edytowany przez Salomonka (2020-04-29 15:10:42)

ewelinajakastam napisał/a:
Salomonka napisał/a:

raczej nie... był 10 lat w związku z kobieta, rozpadlo się... nie jest bardziej homoseksualista, nie wyobraza sobie związku z facetem na stale

ehhh dziewczyny, żeby to wszystko było takie proste... trudno tak z dnia na dzień przestać kochac, boli jak szlag

Możliwe, ze związek mu się rozpadł z tych samych powodów, z ktorych ty dziś masz dylemat i piszesz na forum.

Nie każdy homoseksualista chce się "odkryć", związać się z kimś własnej płci i po prostu żyć tak, jak go pan Bóg stworzył. Niektórzy latami zawiązują jakieś związki hetero, a czasami udaje im się przezyć w takim związku cale życie. Swoje sklonności po prostu ukrywają raz lepiej, raz gorzej.

Pewne tu jest tylko to, że biseksualizm, nie polega na skakaniu z kwiatka na kwiatek, ani "uzupełnianiu" swoich potrzeb poza związkiem, w kontaktach homoseksualnych.
Reguły są takie same jak w kazdym innym związku, czy to homo, czy to bi, czy hetero. Jeśli ktoś już dziś twierdzi, ze mu to nie wystarczy i czuje/bedzie czuł potrzebę innych kontaktów, której nie zamierza wcale ukrywać a tym bardziej walczyć z nią, to chyba coś tu nie jest tak, nie uważasz?

8

Wszystko spoko, tylko tak nie działa biseksualizm. Tak działa dupkowatość. Twój facet otwiera sobie furtkę pod przyszłe zdrady.
Na tej samej zasadzie heteroseksualny facet mógłby powiedzieć, żę czasami ma potrzebę przespać się z inną kobietą to pójdzie 30min i koniec. Zaakceptowałabyś to?

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Staly zwiazek z biseksualnym facetem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024