Mam pytanie do wszystkich Pań
Dlaczego kobiety mogą np Na plaży czy w innych miejscach odlsaniac czasami aż zaduzo A kiedy facet na plaży ma zbyt obcisłe kĄpielowki zostaje zwyzwyany przez was od zboczeńców??
Nie wszytkie kobiety powinny nosić moim zdaniem np stringi na plaży bo jakoś średnio to wygląda a jednak nikt nie krzyczy za nimi zboczenie facet w takiej sytUacja zostaje oblany przez was drogie panie pomyjami słownymi proszę o odpowiedzi?
1 2020-03-17 12:17:44 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2020-03-17 13:51:45)
Kobieta w stringach jak dla mnie też nie nadaje się na plażę.
Nie możesz ubierać po prostu normalnych kąpielówek zamiast obcisłych?
3 2020-03-17 12:24:58 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2020-03-17 13:52:25)
Normalnych czyli jakich? Rozumiem że chodzi Ci o tak zwane szorty do kolan więc pytanie czy prÓbowalas kiedyś pływać w prześcieradle? Jeśli nie sprÓbuj zobaczysz jakie to wygodne w wodzie
A pozatym nieodpowiedzials dlaczego wyzywacie facetów od zboczeńców czy kobiety wręcz nie uwydatniają swoich piersi czy pupy czy to jest ok? Jeśli tak to dlaczego facet nie może uwydatnić czego innego?
Podobno jest równość
no ale jest różnica miedzy normalnymi kąpielówkami, obcisłymi kąpielówkami i szortami, prawda? Na basenach przecież jest nakaz chodzenia w normalnych kąpielówkach, nie szortach i nikt nikogo nie wyzywa. Więc nie wiem o co Ci chodzi poza tym, że przychodzisz z jakimiś wątami i nikt nie wie o co tak naprawdę Ci chodzi.
Ja nikogo nigdzie nie wyzywam, bo jak idę na plażę to nie przyglądam się kąpielówkom facetów, którzy tam są.
i tak jak napisałam wcześniej, dla mnie ubranie stringów na plażę jest przesadą, ale no każdy się ubiera jak mu pasuje i niech każdy żyje jak chce.
oj, chyba szkolna kwarantanna doskwiera ;-)
6 2020-03-17 12:36:25 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2020-03-17 13:53:02)
Chodzi mi o dopasowane kĄpielowki miałem. Osobiście taka sytuacje
I dalej omijasz temat chodzi też o to na co zwrÓcilem uwagę czyli kobieta ma prawo uwydatnić pewne części ciała facet nie bo kobiety tego nieakceptuja czy jak to działa dlaczego wy możecie my nie???
oj, chyba szkolna kwarantanna doskwiera ;-)
Jak zwykle brak argumentów najlepiej zwalić na coś innego jak się nie wie co powiedzieć
Niepotrafisz merytorycznie odpowiedzieć to lepiej nic nie pisz
8 2020-03-17 13:31:02 Ostatnio edytowany przez Lady Loka (2020-03-17 13:32:04)
Chodzi mi o dopasowane kompielowki miałem. Osobiście taka sytuacje
I dalej omijasz temat chodzi też o to na co zworucilem uwagę czyli kobieta ma prawo uwydatnić pewne części ciała facet nie bo kobiety tego nieakceptuja czy jak to działa dlaczego wy możecie my nie???
Myślę, że przyda Ci się słownik ortograficzny. Przeglądarka zresztą podkreśla słowa typu "kompielówki" więc może warto iść za sugestią przeglądarki i je poprawić?
Nie omijam tematu. Odpowiedziałam Ci. Niech każdy ubiera się tak, jak się podoba i tyle. Jeżeli uderzają Cię takie uwagi i bierzesz je do siebie to znaczy, że nie masz na tyle pewności siebie, żeby w danym stroju wychodzić. Gdybyś czuł się komfortowo i pewnie, to byś nawet na to nie zwrócił uwagi. Ubieraj się tak, żeby Ci było komfortowo i żebyś się dobrze czuł.
I odpisałam Ci drugą rzecz, uważam, że pewne stroje kobiet też są na plaży przesadą. A poza tym to uwydatniaj sobie co chcesz i daj innym żyć.
Swoją drogą kobiety zwykle uwydatniają pewne rzeczy po to, żeby zwrócić uwagę faceta. Natomiast facet nie zwróci uwagi kobiety wypychając sobie przyrodzenie w obcisłych majtkach. Stąd wniosek taki, że nie robi tego dla kobiety tylko zapewne dla innego mężczyzny
adiaphora napisał/a:oj, chyba szkolna kwarantanna doskwiera ;-)
Jak zwykle brak argumentów najlepiej zwalić na coś innego jak się nie wie co powiedzieć
Niepotrafisz merytorycznie odpowiedzieć to lepiej nic nie pisz
merytoryczna dyskusja na temat uwydatniania Twoich klejnotów w kąpielówkach? ;-) Wrzuć fotę, to ocenimy czy wyzwiska słuszne były ;-)
Dominiq22 napisał/a:adiaphora napisał/a:oj, chyba szkolna kwarantanna doskwiera ;-)
Niepotrafisz merytorycznie odpowiedzieć to lepiej nic nie piszmerytoryczna dyskusja na temat uwydatniania Twoich klejnotów w kąpielówkach? ;-) Wrzuć fotę, to ocenimy czy wyzwiska słuszne były ;-)
Nie do wiary wiesz jakoś nie mam zamiaru udowadniania ci swojego rozmiaru poprostu jeśli jesteś kobietą i myślę że jesteś za równouprawnieniem to powinnaś go stosować do takich sytlacja jak to że niektórzy faceci poprostu mają tam więcej i to widać i nie jest to powód do tego aby wyzywac ich od zbokow
Bo kobiet nikt od zbokow nie wysywa jak wylewa jej się zawartość że stanika
W związku z tym, że temat, oprócz szkodliwych uogólnień nie zawiera żadnej merytorycznej treści, i ze względu na postawę Autora nie rokuje dobrze w kierunku rozwinięcia ciekawej, kulturalnej dyskusji - zostaje zamknięty.
Autorze, jeśli masz wolny czas z powodu kwarantanny, popracuj proszę nad ortografią.
Moderator IsaBella77