Trudna miłość - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Trudna miłość

Hej, myślę, że temat będzie pasował do tego działu więc go tu umieszczę.

Jestem 25 letnią kobietą, i podoba mi się inna kobieta. Problem w tym, że jest heteroseksualna, nie dawno zakończyła związek z facetem. Jednak odkąd się znamy mam wrażenie że zawsze traktowała mnie inaczej, uśmiech, głębokie spojrzenia w oczy, a nawet dotyk. Nie jest moja przyjaciółka, raczej znajomą i chciałabym spróbować ją poderwać

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez paslawek (2020-03-14 00:08:53)

Odp: Trudna miłość
TheTrouble napisał/a:

Hej, myślę, że temat będzie pasował do tego działu więc go tu umieszczę.

Jestem 25 letnią kobietą, i podoba mi się inna kobieta. Problem w tym, że jest heteroseksualna, nie dawno zakończyła związek z facetem. Jednak odkąd się znamy mam wrażenie że zawsze traktowała mnie inaczej, uśmiech, głębokie spojrzenia w oczy, a nawet dotyk. Nie jest moja przyjaciółka, raczej znajomą i chciałabym spróbować ją poderwać

Z tą heteroseksualną orientacją to na 100% nie wiadomo.
Pomiędzy hetero a nie hetro a bi jest mnóstwo "wariantów" i całe spektrum, orientacja wcale nie musi być taka oczywista zdeklarowana do końca i w pełni z tym to różnie jest i bywa .
Nie siedzisz w głowie tej znajomej.
Chcesz ją poderwać i co dalej ? Czego oczekujesz jeżeli dziewczyna da się poderwać.Na co byś liczyła to pytanie raczej teoretyczne,sama możesz nie wiedzieć jeszcze czego chcesz.
Wszystko zależy jaki i czy w ogóle dziewczyna ma uraz po rozstaniu jakie ma emocje i jak sobie radzi z nimi..
Czy w tej chwili jest gotowa na związek.Nie ważne czy z facetem czy nie - może być na etapie braku zaufania .
Równie  dobrze ona w tej chwili może nienawidzić wszystkich facetów tyle że to bywa nietrwałe.
Jak nie sprawdzisz swoich obserwacji to się nie dowiesz tylko dla Ciebie może to być bardziej niebezpieczne bo ona jest po rozstaniu
możesz być potraktowana jak pocieszenie z nowością innością albo i nie.Istnieje spora szansa ze zostaniesz potraktowana jak plaster tyle że z dodatkową ciekawością może jakąś fascynacją.

Odp: Trudna miłość

Częsty błąd, gdy się nam ktoś podoba - to każda jego uprzejma reakcja wobec nas jest przyjmowana jako zainteresowanie.
A ona może tak zwyczajnie jest miła dla każdego.
I jeszcze jedno, ktoś po przejściach szuka normalnych przyjacielskich kontaktów bez względu na płeć.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024