Witam Koleżanki proszę was o pomoc co sądzicie o tych pierścionkach na zaręczyny nie są drogie ale ja też nie jestem bogaty ale chce aby był ładny - możecie krytykować wyśmiewać ale chce znać opinie waszą pomożecie wybrać?
oświadcz się kwiatami przed sklepem jubilera
Ale jakich pierścionkach ?
4 2019-08-15 14:03:46 Ostatnio edytowany przez Bruno36 (2019-08-15 14:04:36)
www fugart pl/pierscionek-zareczynowy-z-cyrkoniami.html
www marko pl/pl/p/Zloty-pierscionek-azurowy-z-cyrkoniami-Galaktyki/43327
pierwszy czy drugi byście wybrały?
Mi się pierwszy bardziej podoba
Wychodzę z założenia, że nie ważna jest cena, ma mi się tylko podobać.
Ja bym przyjęła nawet pierścionek z gumy do żucia, jakby był od mężczyzny z którym chce wziąć ślub. Nie pierścionek ani cena a ważniejsze jest od kogo
pierwszy lepszy, aczkolwiek, jak dla mnie oba sztampowe i mdłe. Ale to zależy co kto lubi, wiele dziewczyn właśnie chce taki zwykły standardowy, pasujący do wszystkiego. Ja osobiście uważam, że pierścionek zaręczynowy musi odzwierciedlać dziewczynę, która będzie go nosić. Dlatego wolę "kolorowe oczka".
może taki? wygląda ponadczasowo i niepretensjonalnie:
https://sklep.sundiamore.pl/pl/pierscio … 009ct.html
Ja myślę, że taki temat jest bez sensu, bo to Ty znasz najlepiej swoją dziewczynę i powinieneś znać jej gust,a jak nie to lepiej zapytać jej bliskie koleżanki/mamę/siostrę niż obce kobiety z Internetu
Tak, delikatny pierścionek z oczkiem po środku to jest to te twoje trochę takie mało delikatne ale z tych dwóch to pierwszy już lepszy.
A Ty nie znasz swojej kobiety?
Pierscionek nie musi byc drogi, ale nie chcialabym pierscionka zareczynowego dostac, ktory ktos wybral za porada obcych kobiet.
A dostawalam pierscionek zareczynowy 4 razy.
Np wiadomo,ze pierscionek zareczynowy dla mnie to claddagh ring.
Ladne sa te pierscionki co pokazujesz, wszystkie bym nosila bo nosze wiele pierscionkow, ale nadal. Skad wiadomo co wybrac?
dzięki za podpowiedzi, zapytałem inne koleżanki i też stwierdziły żę pierwszy i też go wybioram, a pytałyście czy nie znam jej gustu...ano ciężko bo ona twierdzi że może być nawet używany ale żeby był ładny...nie nosi na codzień pierscionków i żadnego nie ma więc nawet nie mam skąd zmierzyć ale przyznała że ma rozmiar 18 więc chyba wezmę 19 na wszelki wypadek gdyby był za mały z tym chyba nie bedzie problemu zeby wymienić rozmiar...ona lubi takie ksieżniczkowate więc myśle żę będzie jej sie podobał...poza tym podobno są takie teraz modne oczywiscie tak tylko z informacji od kolezanek a jak jest nie wiem i nie znam się:) nie stać mnie na drogi gdyż spłacam kredyt na mieszkanie więc możę i dziaduje z ceną ktoś powie ale na ten moment mam ważniejsze priorytety finansowe...więc myślę że najgorszy nie jest...trudno wie że milionerem nie jestem:) ja uważam że wyznacznikiem miłości nie są pieniądze...może czas to sprawdzić...
Bruno pierwszy zdecydowanie. Natomiast zastanawiam się nad jakością tego pierścionka, nie chodzi mi już o cenę, bo w znanych sklepach jubilerskich można kupić piękne pierścionki za 300/400 zł. Poczytaj opinie.