poznam wartościowych ludzi - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » poznam wartościowych ludzi

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: poznam wartościowych ludzi

Witam serdecznie,

Więc od początku chętnie poznam jakaś dziewczynę , nasza znajomość nie musi się opierać na związku, flirtach etc. Chce podejść do niej zdrowo, możemy sobie rozmawiać, wymieniać jakieś doświadczenia związane z związkami, sprawami codziennymi etc. A czy coś z tego wyjdzie to czas pokaże, po prostu chce nawiązać przyjacielską relacje. A interesują mnie osoby wartościowe, mające szacunek do drugiej osoby, bo coraz ciężej poznać kogoś normalnego w dzisiejszym zakręconym świecie. Jeśli chodzi o mnie jestem z Łodzi i mam 28 lat, ale jakiś dojazd nie stanowi dla mnie problemu więc jeśli nie mieszkasz 500 km to możesz śmiało pisać smile

Możemy rozmawiać, pisać, śmiać się i płakać jednocześnie smile Mogę wymienić się fb lub innymi kanałami komunikacji.

Pozdrawiam serdecznie

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: poznam wartościowych ludzi

Ja jestem z okolic Gdańska i mam 22 lata. Jeśli wiek nie przeszkadza i miejsce zamieszkania, to śmiało zapraszam.

3

Okolice Warszawy, 23 lata.

4

Hej chętnie popisze  kobieta przed 30 samotna   interesują mnie ciekawi ludzie z pasjami

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » poznam wartościowych ludzi

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024