Mam dość - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2019-07-31 12:14:44)

Temat: Mam dość

Hej kobietki, nie wiem juz kompletnie jak wplynac na mojego chlopaka... znamy sie ponad 6 lat a razem jestesmy ponad rok.. Na poczatku on sie staral pisal i wgl a teraz? Ja za nim latam ja przepraszam wszystko ja.. ostatnio mi napisal ze smiesznie sie role odwrocily ze ja sie teraz staram tak jak on kiedys.. ale najbardziej wkurza mnie to ze ma okropnie ciezki charakter.. ostatnio napisal mi ze to ja mam codziennie pisac bo on „nie pisze pierwszy” albo nagle sobie ubzdural ze wkurwia go jak pale i nie moge przy nim palic bo nie bedzie mi dawal buzi bo to calowac sie jak z popielniczka ale najlepsze to ze on pali i nie zamierza przestac.. albo lubil kiedys taka kolezanke co ja jej nie lubilam ale nagle jak sie z nia zaprzykaznilam to on jejnie lubi i mam zakaz sie spotykania z nia..nwm ale on sie o wszystko obraza jak ja juz napisze do ng pierwsza to jak widze jak on mi odpisuje to przechodzi mi ochota na wszytko... teraz sie nie odzywamy juz 3dzien nwm byla taka akcja ze lezelismy i on zaczal cos sie przytulac ale przerwal wiec ja sie odwrocilam i tez zaczelam ale jak zobaczylam ze on nawet nie popatrzy na mnie tylko film oglada to przerwalam a on mi nowi zebym go nawet nie wulgaryzm takim zaczynaniem i nie konczeniem.... odwrocilam sie j nie odzywalam on twz i na drugi dzien pojechalam z kolezanka ktorej on rowniez nie lubi nad wode napisalam mu to rano ze jade to nic nie odpisal.. i od 3 dni nie piszemy nwm czy odezwac sie pierwsza ja znowu? Czy go przetrzymac czy jak? Nwm za bardzo dalam sie wychowac jemu chyba on mysli ze wszystko moze a ja nic i ze ja zawsze przeprosze

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez balin (2019-07-31 11:41:56)

Odp: Mam dość

Kolejny watek o tym samym. Dlaczego my czytający musimy szukać, co tam pisałaś w sprawie w innym wątku? Do tego miej litość dla czytelnika. Stosuj znaki interpunkcyjne. Twórz zdania i akapity porządkujące, to co chcesz przekazać w poście.

3

Odp: Mam dość

Autorko, na naszym forum obowiązuje zasada, że problemy jednego związku opisujemy w jednym wątku.
Kontynuuj dyskusję w swoim poprzednim temacie - https://www.netkobiety.pl/t117241.html   i proszę, przestań używać wulgaryzmów w swoich wypowiedziach.
Moderator IsaBella77

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024