Moja koleżanka strasznie mnie wkurzyła gdy się ze mną pokłóciła mocno to zaczęła wypisywac do moich byłych od razu ich zaprosiła na fb zapewne by mi przykrość sprawić bo wiedziała że cierpiałam po ich rozstaniu ..Zaczęło się gdy poznałam faceta po studiach to ona się wsciekła od razu stwierdziła że on do mnie nie pasuje bo ja nie mam magistra i że mnie rzuci a wtedy nie mam pisać do niej ..Brak słów strasznie się na niej zawiodłam zawsze się jej zwierzałam z moich niepowodzen miłosnych a to co ja mówiłam wypisywała wszystko do mojego byłego ,były dzwonił że co ja do niego mam miałam przez nią problemy ..Ma faceta a się wtrąca i szpera w mojej przeszłości ,ta dziewczyna po co zaprasza moich byłych by wiedzieć co u nich jak ich życie się toczy nie ma swojego życia ciekawe co na to jej facet jakby wiedział co ona wyprawia ?A może by do jej faceta napisać jak ona się zachowała ? Czy sobie narobię jeszcze gorzej ??Po tak długim czasie widzę że to nie była koleżanka tylko zwykła ...ciekawe jakby ona sie poczuła jakbym zaczęła pisac do jej byłych i to co ona mi na nich mówiła byłoby jej miło ??Co to zazdrość zrobi z ludzmi masakra
Najlepiej gdybys napisala do chlopcow taka tresc na fb, wysylajac nawet jako "lancuszek", ze nie odpowiadasz za doroslą osobę np. Katarzynę Nowak bo jest ona niepoczytalna i msciwa" przepros ich i powiedz ze nie masz z tym nic wspolnego,
to co zrobila to nawet nie zachowanie doroslej osoby ale najgorsze swinstwo jakie moze byc. nigdy sie z tym nie spotkalam wspolczuje ci, mam nadzieje ze zerwiesz kontakty, najlepiej byloby pozytywnie wygasic znajomosc zeby nie mscila sie dalej bo szkoda mi ciebie:(
A po co łańcuszek?
Co Cię interesuje to, co ona pisze do Twoich byłych? To Twoi byli przecież.
Masz nauczkę, że ona nie zasługuje na Twoje zaufanie i po prostu na drugi raz z nią nie utrzymuj kontaktu.
Średnio rozumiem co napisałaś. Ignorowanie jest najlepszą opcja. Ewentualnie - rozsiewanie fałszywych plotek jest karalne.
Nie wiecie do czego ona jest zdolna wypisywała nawet do faceta aktualnego obelgi na mój temat śmiał się i stwierdził że ona ma z głową ..Zablokowałam ją na fb i w telefonie innego wyjścia nie miałam przez tą całą sytuację mam duży dystans nie opowiadam już żadnej koleżance jakiego mam faceta skąd i jak mi się układa nauczka ..Żal mi tej wariatki faceta bo jest z nią a nie wie co ona wyprawiała ..Byłam z facetem nad morzem a ona wtedy mojemu facetowi przysłała na fb taką wiadomość że szok chciała mnie oczernić by mnie zostawił
straszne co zrobiła ..A ja sie czasem zastanawiam dlaczego to mnie spotkało