Witam. Otóż mam taki malt problem w związku bardzo proszę o cenne rady otoz jestem z moja dziewczyną 8 miesięcy, ogólnie było super. Raz mialem tam jakis pwood do zazdrości tez bo moja dziecwzyna miala dobry kontakt s przyjacielem ktorego znala troszkę dluzej odemnie i dla mnie zerwala z nim kontakt. Lecz teraz wyjechałem za granicę, strasznie sie jej w domu nudzi w te wakacje i niedawno przeszla sie przespacerować na miasto i spotkała dawnych dwóch kolegów wieczorem s którymi go spedzila ale ja wiedzialem o tym tylko ze wychodzi, dowiedziałem się od kolegi i w ten sposób straciłem trochę zaufania. Mowila ze jie chciała zebym byl zazdrosny itp i dlatego, zbednych pytan i w ogole bo ona tylko z nimi siedziała i wiem ze akurat zdradzic to mnie nie zdradzi. Ale to juz w miarę wyjaśnione lecz niestety jescze przed ta sytuacją zapytala mnie czy moze wyjść do takiego kolegi, ja go nie znam a ona tylko przez Internet, sporo juz pisali sobie jak bylem w Polsce i teraz z nudow chcs sobie pogadac na żywo. Ja sie zgodzilem ale to bylo przed tamta sytuacja, jestem bardzo wyrozumiały i ufalem w 100%, naprawdę nigdy bym sie nie spodziewal po niej o zatajeniu prawdy przedemną. Wiem ze jej sie nudzi i dlatego i tak jak wyzej nie ma mowy zeby mogls mnie zdradzic czy cos podobnego, uczuc jestem bardzo pewny. Ale co o tym myślicie? Ja teraz pracuje nie mam jak nic zrobić, teraz jak juz sie umowili to mowi ze nie bardzo odwolywac, ja jestem zarzenowany i nie pasuje mi to ale ona tak średnio sie z tym liczy choc bo dłuższej rozmowie ma byx tylko jedno to spotkanie, no chyba ze znowu oklamie.(ale znam ja obiecywala i przeprszala duzo rady, ma sie to nie powtórzyć). Dzięki i pozdrawiam.
Temat: Moja zazdrość
Zobacz podobne tematy :
Odp: Moja zazdrość
Na forum obowiązuje zasada, że problemy jednego związku opisujemy w jednym wątku.
Ty masz już taki temat - https://www.netkobiety.pl/t117151.html dlaczego nie kontynuujesz dyskusji tam, tylko zakładasz nowy ?
Zapoznaj się proszę ponownie z regulaminem i stosuj się do naszych zasad.
Moderator IsaBella77