Podglądanie w internecie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1

Temat: Podglądanie w internecie

Czy podglądacie swoich byłych w internecie? A może oni was? Jeśli tak, to z jakich powodów?

Pytam, bo temat dotyczy mnie od jakiegoś czasu bezpośrednio. Pół roku temu rozstałem się ze swoją dziewczyną w dość przykrych okolicznościach. Byliśmy ze sobą pół roku a ona wcześniej zostawiła dla mnie swojego byłego. Jakieś 1,5 miesiąca przed rozstaniem ona zaczęła mieć jakieś wątpliwości, że chyba tęskni za byłym i nie wie co jej jest. Dotknęło mnie to, ale stwierdziłem pal licho i niech ona po prostu do niego wraca - nie mam ochoty być z kimś kto jest niezdecydowany.

Niestety zaczęła się trwająca prawie miesiąc karuzela. Raz on, raz ja. Kłótnie, rozstania, pogodzenie się. W końcu nie wytrzymałem i po którymś razie sam to uciąłem i poprosiłem, aby się ze mną nie kontaktowała. Ona 2 dni później ostentacyjnie wróciła do byłego i mnie usunęła z Instagrama. Stwierdziłem, że jak najdalej od takich osób i po prostu sam ją usunąłem ze znajomych. Pewnie powiecie, że dziecinne, ale w tych czasach internet stał się trochę częścią tworzenia relacji.

Nie ukrywam, że sytuacja mnie trochę zabolała i złamała mi serce. Poszedłem jednak do przodu. Widzę jednak, że ona od kilku miesięcy podgląda moje Stories. Nie obserwuje mnie, więc musi za każdym razem znaleźć sama mój profil i na niego wejść. To pewnie zwyczajna ciekawość z nudów, ale tak nie czuję się z tym za bardzo komfortowo. Choć wiele z tym nie zrobię, przecież jej nie zabronię...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Podglądanie w internecie
Tarkin napisał/a:

Czy podglądacie swoich byłych w internecie? A może oni was? Jeśli tak, to z jakich powodów? Widzę jednak, że ona od kilku miesięcy podgląda moje Stories. [...] nie czuję się z tym za bardzo komfortowo

dla mnie nie miałoby to sensu, a czy ktoś wchodzi na moją stronę, to byłoby mi obojętne

3

Po to się ludzi blokuje. Nie usuwa, blokuje. Kończysz związek, blokujesz i masz święty spokój wink polecam.
I nie, to nie jest dziecinne. Moim zdaniem nic, co pomaga podnieść się po rozstaniu nie jest dziecinne.

4

Jak Ci to przeszkadza to oznacz profil jako prywatny wtedy osoba, która Cię nie obserwuje nie będzie miała żadnego wglądu. Nie ma się co męczyć skoro to dla Ciebie niekomfortowe.

5

Zawsze można zablokować kogoś z kim nie chcemy mieć nic do czynienia, prosta sprawa, żaden problem.

6

Z jednym byłym czasem sobie pogadam co tam u niego itd., ale poza tym to nie, nie podglądam nikogo.

7

Podglądam na social mediach kilku byłych, ale to naprawdę jak już nie mam totalnie co robić, a zdarza się to rzadko.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024