Trudna znajomość - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Trudna znajomość

Witajcie,
Właściwie nie wiem od czego rozpocząć... Poznałam się z Przemkiem jakiś rok temu. Kolegujemy się powiedzmy dosyć dobrze. Ostatnio nasza znajomość nabrała innego charakteru. Ciężko powiedzieć jakiego hmm… obydwoje jesteśmy samotni i mało doświadczeni w kwestach damsko-męskich i czasami potrzebujemy chwili przyjemności. Ostatnio widziałam się z nim w niedziele. Było bardzo miło ale zmieniło się następnego dnia można powiedzieć.... Fakt napisał do mnie jak tam odpisałam mu że dobrze i kontakt się nagle urwał... milczy, nie odpisał mi już.... Co może być powodem takiego zachowania? Czy może zrobiłam coś źle?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Trudna znajomość

Poszukaj gdzieś na forum. Może jest wpis chłopaka, który nie ma za dużego doświadczenia z kobietami i "po wszystkim" próbował jakoś zagadać ale na pytanie "jak tam? " otrzymał zdawkowe "dobrze" i teraz rozkminia co zrobił nie tak, że ona nie ma ochoty na dłuższą rozmowę.
Bardziej poważnie: może spróbuj z nim pogadać?

3 Ostatnio edytowany przez nudny.trudny (2019-05-03 06:49:18)

Odp: Trudna znajomość

tak samo umiałbym odpisać na "co tam?" jak na "dobrze";) pomysł na proste rozwiązanie - po "dobrze" dodać pytanie: a u Ciebie?

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024