Witajcie,
Właściwie nie wiem od czego rozpocząć... Poznałam się z Przemkiem jakiś rok temu. Kolegujemy się powiedzmy dosyć dobrze. Ostatnio nasza znajomość nabrała innego charakteru. Ciężko powiedzieć jakiego hmm… obydwoje jesteśmy samotni i mało doświadczeni w kwestach damsko-męskich i czasami potrzebujemy chwili przyjemności. Ostatnio widziałam się z nim w niedziele. Było bardzo miło ale zmieniło się następnego dnia można powiedzieć.... Fakt napisał do mnie jak tam odpisałam mu że dobrze i kontakt się nagle urwał... milczy, nie odpisał mi już.... Co może być powodem takiego zachowania? Czy może zrobiłam coś źle?
Poszukaj gdzieś na forum. Może jest wpis chłopaka, który nie ma za dużego doświadczenia z kobietami i "po wszystkim" próbował jakoś zagadać ale na pytanie "jak tam? " otrzymał zdawkowe "dobrze" i teraz rozkminia co zrobił nie tak, że ona nie ma ochoty na dłuższą rozmowę.
Bardziej poważnie: może spróbuj z nim pogadać?
3 2019-05-03 06:48:58 Ostatnio edytowany przez nudny.trudny (2019-05-03 06:49:18)
tak samo umiałbym odpisać na "co tam?" jak na "dobrze";) pomysł na proste rozwiązanie - po "dobrze" dodać pytanie: a u Ciebie?