W którym tygodniu badanie grupy krwi? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » W którym tygodniu badanie grupy krwi?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: W którym tygodniu badanie grupy krwi?

Witam, mam pytanie do Was kobiety, ponieważ dziś strasznie się zmartwiłam podczas wizyty u lekarza i już nie wiem co robić i co myśleć - potrzebuje zatem porady. Obecnie jestem w 14 tygodniu ciąży. Mój lekarz prowadzący dwa razy nie przyszedł na umówione wizyty. Byłam u niego na początku marca, zlecił mi USG i kazał zapisać się do niego na kolejną wizytę po skierowania a 2.04 na kolejną by sprawdzić wyniki badań. Do dziś lekarz nie daje znaku życia więc poprosiłam o zapisanie mnie do innego lekarza. Podczas tej wizyty lekarz obwinil mnie za to, że do tej pory nie miałam wykonanego badania grupy krwi i powinnam to zrobić podczas 1 trymestru i już jest na to późno. Wydał mi skierowanie i wykonał cytologię. Tłumaczyłam lekarzowi, że gdyby mój dr był na umówionych wizytach pewnie by mi to zlecił a tak nie miałam na to wpływu. A lekarz na mnie nakrzyczał z wyrzylutami że sama powinnam to zrobić. Jednej strony tak, ale nigdy nic mi nie dolegało więc nie było takiej potrzeby ale dziś jak tak go słuchałam to czuję się podłe i żałuję że sama nie poszłam na badanie. No ale zwyczajnie czekałam na instrukcje lekarza do którego powinnam mieć zaufanie. Czy naprawę 14 tydzień to zbyt późny czas na to i mogę mieć przez to problemy? W którym tygodniu mialbyscie wykonywane takie badanie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: W którym tygodniu badanie grupy krwi?

Tak czy tak to badanie musisz mieć zrobione przed porodem, więc po prostu dopytaj lekarza.
O tyle to jest ważne, że jak wylądujesz w szpitalu, to mając papier, wszystko pójdzie szybciej.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » W którym tygodniu badanie grupy krwi?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024