Czy jestem w ciąży? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Czy jestem w ciąży?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1 Ostatnio edytowany przez beznazwy2000 (2019-03-28 21:42:06)

Temat: Czy jestem w ciąży?

Witam wszystkich,
Zdecydowałam się napisać post na tym forum, ponieważ mam problem, z którym nie mam się do kogo zwrócić.
Zaczynając od początku...
07.02.2019r. kochałam się z moim chłopakiem, nie skończył on we mnie, lecz mam obawy, że w jakiś sposób plemniki mogły dostać się do pochwy (nie mam zupełnej pewności, czy kondom był przez cały czas na członku)
Okres powinnam dostać bodajże 26 lutego, lecz opóźnił mi się i dostałam 11 marca (sądziłam, że to przez stres)
Test płytkowy zrobiłam 28 lutego i wyszedł negatywny.
Wszystko byłoby w porządku, gdyby nie fakt iż 22 lub 23 marca (ok. tydzień po zakończeniu okresu) zauważyłam krwawienie, na samym początku wyglądało jak okres, a parę dni później było też lekko brązowawe, miałam też bóle brzucha. Teraz jakby się to skończyło a ból ustąpił, ale...
stąd moje pytanie, czy mogę być w ciąży? Powinnam się martwić? Na 2.04 jestem umówiona do ginekologa i bardzo się stresuje, że to może być ciąża... Mam 18 lat i nie miałam tego w planach w żadnym wypadku. Proszę o wypowiedzenie się kogoś kto był w podobnej sytuacji lub wie coś na ten temat.

*dodam, że w ten weekend miałam dużo stresów związanych ze sprawami rodzinnymi, jeśli to może mieć jakieś znaczenie

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy jestem w ciąży?

Zrobiłaś test.
Nie masz pewności to sobie zrób drugi.
I niby jakim cudem gumka miałaby znikać w trakcie seksu?

3

Test ciążowy kosztuje 10 złotych.
Co do problemów zdrowotnych to tylko lekarz. Co ci da informacja od innego czlowieka- tak miałam podobnie. Kogoś postrzelili. Jednego w łydkę, drugiego w tętnice udowa. Niby mają podobnie, ale pierwszy doszedł do lekarza, drugi zmarł w pięć minut. Ze zdrowiem nie ma żartów. Póki lekarze jeszcze są póty to ich należy pytać o problemy zdrowotne

4

To napewno ciaza a gdzie ta prezerwatywa wkoncu?

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Czy jestem w ciąży?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024