Witam mam 20 lat i mam pewien problem już sam nie wiem co mam o tym myśleć mianowicie mam odstające uszy i nie wiem czy przez to będę miał problem z znalezieniem sobie dziewczyny bo jak zauważyłem to w dzisiejszym świecie niestety większość ludzi zwraca szczególna uwagę na wygląd. Z twarzy można powiedzieć że taki średni jestem tylko właśnie te uszy jak myślicie dziewczyny będą raczej unikać takiego chłopaka czy może nie przeszkadza to tak bardzo ?
z góry dziękuje
Mojej siostry facet ma odstające uszy i żyje. Jak ci to przeszkadza to sobie zrób korektę.
Witam mam 20 lat i mam pewien problem już sam nie wiem co mam o tym myśleć mianowicie mam odstające uszy i nie wiem czy przez to będę miał problem z znalezieniem sobie dziewczyny bo jak zauważyłem to w dzisiejszym świecie niestety większość ludzi zwraca szczególna uwagę na wygląd. Z twarzy można powiedzieć że taki średni jestem tylko właśnie te uszy jak myślicie dziewczyny będą raczej unikać takiego chłopaka czy może nie przeszkadza to tak bardzo ?
z góry dziękuje
Jak będziesz z dziewczynami gadał tylko o uszach, to nie wróżę Ci powodzenia.
Uszy?
Ja się chyba za stara robię na to forum
5 2019-02-09 21:59:07 Ostatnio edytowany przez niepodobna (2019-02-09 22:02:24)
Zrób sobie fryzurę, która zamaskuje uszy. Dzisiaj jest tyle możliwości... I nawet nie muszą być zakryte, wystarczy, że u góry masz dużą objętość włosów, jakiś artystyczny bałagan i już uszy mniej się rzucają... w oczy.
Jeśli masz pieniądze, możesz sobie zrobić korektę.
To tak na wypadek, jeśli chcesz coś z tym zrobić koniecznie.
W rzeczywistości twoje uszy pewnie nie są problemem, a już na pewno nie takim, który ci przeszkodzi znaleźć sobie dziewczynę. Naprawdę istnieją większe niedoskonałości wyglądu...
Daniel Craig ma odstające uszy, tak samo jak wiele znanych osób. Może nieliczni zwracają na to uwagę. Mamy ostatnio jakiś wysyp tematów dotyczących mankamentów urody. Podejrzane
Uszy?
Ja się chyba za stara robię na to forum
Kiedyś się mówiło o biuściastej dziewczynie, że ma duże uszy.....
Ale odstajęce? No, też mogą być....
rossanka napisał/a:Uszy?
Ja się chyba za stara robię na to forumKiedyś się mówiło o biuściastej dziewczynie, że ma duże uszy.....
Ale odstajęce? No, też mogą być....
sterczące brzmi ciekawiej