chcę ją odzyskać, żałuję - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » chcę ją odzyskać, żałuję

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: chcę ją odzyskać, żałuję

zerwałem z dziewczyną 3 miesiące temu
przestałem ją kochać, irytowała mnie
jednak wiem ,ze źle zrobiłem
myślałem, że przestałem, ale zrobiłem to pod wpływem złości I irytacji
tęsknię za nią
była moja jedyna miłością
pierwsza miłością
Po zerwaniu jej koleżanka przekazała mi , że ona cieszy się,że to zrobiłem, że z początku płakała,ale jest teraz jej lepiej I też chciała to zrobić, ale była zbyt przywiązana
zablokowała mnie wszędzie
mimo to czuje,że w jakimś stopniu nie jestem jej obojętny
niedługo będziemy się częściej spotykać, bo przeprowadza się na moja dzielnicę
czy mam jakieś szanse?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: chcę ją odzyskać, żałuję

Brakuje ci tej konkretnej dziewczyny czy może przytłacza Cię samotność? Moja sytuacja jest troche inna. Co prawda też rozstałem się z dziewczyną po dość długim okresie i to z jej winy. Na początku myślałem że mi jej brakuje jednak gdy na spokojnie przeanalizowałem sytuacje zacząłem powoli dochodzić do wniosku że brakuje mi kogoś takiego kim ona była ( bliskiej osoby) a nie konkretnie jej. Przemyśl to bo może u Ciebie jest tak samo. Wtedy szkoda i jej i twojego czasu

3

qwest napisał/a:

Brakuje ci tej konkretnej dziewczyny czy może przytłacza Cię samotność? Moja sytuacja jest troche inna. Co prawda też rozstałem się z dziewczyną po dość długim okresie i to z jej winy. Na początku myślałem że mi jej brakuje jednak gdy na spokojnie przeanalizowałem sytuacje zacząłem powoli dochodzić do wniosku że brakuje mi kogoś takiego kim ona była ( bliskiej osoby) a nie konkretnie jej. Przemyśl to bo może u Ciebie jest tak samo. Wtedy szkoda i jej i twojego czasu

nie mam żadnych przyjaciół, bardziej kolegów
ona była mi najbliższa kiedykolwiek
zawsze rozumiałem jak się czuje
przy zerwaniu wciąż powtarzała, że mnie kocha , że ja też ją kocham , że musimy być razem
Ale ja byłem niewzruszony I opowiadałem jej tylko ' nie kocham Cię, nie chcę
bardzo wiele zmieniła w moim życiu
kiedykolwiek

4 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2018-11-29 15:11:24)

antonixsadx napisał/a:

zerwałem z dziewczyną 3 miesiące temu
przestałem ją kochać, irytowała mnie

antonixsadx napisał/a:

A co niby jest w Tobie takiego cudownego, że dziewczyna miałaby się znowu ładować w związek z kimś, kto jej nie kocha? Daj jej spokój.

5

antonixsadx napisał/a:
qwest napisał/a:

przy zerwaniu wciąż powtarzała, że mnie kocha , że ja też ją kocham , że musimy być razem
kiedykolwiek

Moim zdaniem ne brakuje ci jej tylko takiej osoby jaką ona była. Wiem jak jest ci ciężko bo przechodze obecnie przez podobną sytuacje. Jednak z czasem widze to wszystko inaczej niż na początku. I mógłbym ci tutaj prawić żebyś poszedł na siłownie na basen i zadbał o siebie jednak nie zrobie tego bo wiem jak to cholernie ciężkie. Jedyne co nas ratuje to czas

6

qwest napisał/a:
antonixsadx napisał/a:
qwest napisał/a:

kiedykolwiek

Moim zdaniem ne brakuje ci jej tylko takiej osoby jaką ona była. Wiem jak jest ci ciężko bo przechodze obecnie przez podobną sytuacje. Jednak z czasem widze to wszystko inaczej niż na początku. I mógłbym ci tutaj prawić żebyś poszedł na siłownie na basen i zadbał o siebie jednak nie zrobie tego bo wiem jak to cholernie ciężkie. Jedyne co nas ratuje to czas

ehh, po prostu mam jeszcze nadzieję, że w przyszłości nam się uda
niestety błędy zauważyłem dopiero po czasie
bardzo wiele dla mnie robiła, ja ją olewalem
W pewnym momencie przestało mi zależeć, a kiedy to zauważyła, robiła mi wyrzuty, płakała
to chyba sprawiło, że coraz bardziej się oddalałem
wiedziałem, że jestem dla niej baardzo ważny
nie doceniłem tego
męczyło mnie to
Ale teraz kiedy jej nie ma, zrozumiałem, jak bardzo ją kocham, może warto chociaż spróbować?

7

zablokowała cie wszedzie ale chyba wiesz gdzie mieszka? idz do niej, sprobuj pogadać.

8 Ostatnio edytowany przez qwest (2018-11-29 16:51:47)

Możesz spróbować ale tylko wtedy jeśli jesteś pewny ze za 3 miesiące ci sie znów nie odwidzi. Tylko jeżeli ona nie zmieni zdania nie lataj za nią . Przyjmij to na klate i tyle. Może ona kiedyś też zatęskni za tobą. Nigdy nic nie wiadomo

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » chcę ją odzyskać, żałuję

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024