Miało być super , wyszło jak zawsze. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Miało być super , wyszło jak zawsze.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1 Ostatnio edytowany przez gabi5242 (2018-11-17 15:15:28)

Temat: Miało być super , wyszło jak zawsze.

Dziewczyny!

Wczoraj organizowałam imprezę dla bliskich znajomych, których chciałam przedstawić  w końcu swojemu facetowi. Mieliśmy się spotkać z nim na mieście bo on miał wcześniej spotkanie integracyjne z pracy. On jest dość specyficzną osobą, ma nietypowe poczucie humoru.

No i przedstawiłam go jednej ze współlokatorek , a on:

- Wyglądasz jakoś bardziej grubo niż na zdjęciach.

To był oczywiście żart w jego stylu, ale niewiele osób się zaśmiało. Ona od razu z chłopakiem wróciła do domu, atmosfera się zepsuła i zrobiło się dziwnie .

Ja zapytałam go dlaczego to powiedział, a on że tak czasem ma. Potem się trochę wkurzyłam i szliśmy na tą imprezę tak, że ja byłam z przodu, a on za mną. Zrobiłam trochę głupio bo nikogo tam nie znał, ale byłam strasznie zdenerwowana.

Potem miał o to pretensje, że on by się nie zachował tak, jak ja itp. Teraz niby jest ok, ale czuję, że jest urażony.

Co powinnam zrobić w takiej sytuacji?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Miało być super , wyszło jak zawsze.

Znaleźć kogoś o mniej specyficznym poczuciu humoru

3

serdeczna napisał/a:

Znaleźć kogoś o mniej specyficznym poczuciu humoru

Popieram. Dla mnie to nie poczucie humoru tylko totalny dupek.

4

Jesteśmy razem już pół roku. Na prawdę jest dla mnie kochany, pomaga mi , wspiera , motywuje do rozwoju, nie tłamsi.

Ale ma taką jakąś ciemną stronę swojej osoby i czasem mam wrażenie, że go nie rozumiem.

Nie wiem co robić...

5

Kawał cymbała.

Poznaj go lepiej aby się przekonać. Dbaj o to, aby po nim nie zostały zgliszcza, bo już jednych znajomych straciłaś.

6

gabi5242 napisał/a:

Jesteśmy razem już pół roku. Na prawdę jest dla mnie kochany, pomaga mi , wspiera , motywuje do rozwoju, nie tłamsi.

Ale ma taką jakąś ciemną stronę swojej osoby i czasem mam wrażenie, że go nie rozumiem.

Nie wiem co robić...

Juz pol roku? Dopiero pol roku, a juz obrazil twoja kolezanke.

7

gabi5242 napisał/a:

Nie wiem co robić...

Jeśli jesteście razem pół roku, to z całą pewnością ten wątek: https://www.netkobiety.pl/t113143.html  lub ten: https://www.netkobiety.pl/t112554.html  czy ten: https://www.netkobiety.pl/t112308.html dotyczy właśnie tego partnera.
Na forum obowiązuje zasada, że problemy jednej relacji opisujemy w jednym wątku.
Zapoznaj się ponownie z regulaminem, a Twojej szczególnej uwadze polecam punkt nr 4, ponieważ nagminnie łamiesz jego zapisy.
Kontynuuj dyskusję w którymś z istniejących już tematów i nie zaśmiecaj forum dublami wątków, które już zakładałaś.
Uprzedzam, że następnym razem otrzymasz ostrzeżenie.
Moderatoa IsaBella77

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Miało być super , wyszło jak zawsze.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024