Przegrany zakład. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Przegrany zakład.

Hej!

Spotykam się z pewnym facetem już od miesiąca i bardzo mi się podoba, ja chyba też nie jestem mu obojętna. Mamy za sobą już 5 randek, ale nie doszło jeszcze do niczego w wiadomym temacie. Póki co tylko pocałunki itp. Wczoraj graliśmy nad rzeką w szachy i założyliśmy się.
Ja przegrałam, a jego życzeniem było to, abym ugotowała mu obiad.

Zastanawiam się jak to rozegrać wink Wiadomo, że jeśli spotkamy się u mnie albo u niego, to skończy się zapewne mało grzecznie. wink
Czy może jeszcze trochę pobawić się w jakże emocjonujące gonienie króliczka i po prostu przynieść mu ten obiad w pudełku ?

Może Wam się to wydać infantylne, ale chciałabym poznać Wasz punkt widzenia.

Jak Wy byście to rozegrały? wink

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Przegrany zakład.

Nie no, koniecznie obiad w pudelku. To najseksowniejsza rzecz o jakiej ostatnio slyszalam

lol

3

to ten sam, który szukał przygody i mu dałaś w twarz?

4

Ahahahha big_smile No może to nie najmądrzejszy pomysł....

5

Ten sam, skończyło się dość niespodziewanie. Powiedział, ze nie miał żadnych oczekiwań względem mnie, ale pozytywnie się zaskoczył i wie, że wtedy głupio się zachował. Stwierdził że chce ze mną coś zbudować i w dowód tego powiedział, że poczeka z łożkiem ile zechcę.

6 Ostatnio edytowany przez DisplayName (2018-05-28 11:41:57)

Chyba zależy od Ciebie: mimo wszystko JA po pięcu randkach nie chciałabym zapraszać gościa do domu (ale ja jestem nieśmiała itd.. wink)
wieć jeśli nie w pudełku to może grill na neutralnym gruncie? Na stacjach benzynowych i w marketach można kupić takie małe, jednorazowe wink albo piknik

7

gabi5242 napisał/a:

Ten sam, skończyło się dość niespodziewanie. Powiedział, ze nie miał żadnych oczekiwań względem mnie, ale pozytywnie się zaskoczył i wie, że wtedy głupio się zachował. Stwierdził że chce ze mną coś zbudować i w dowód tego powiedział, że poczeka z łożkiem ile zechcę.

Ja w takie gadanie nie wierzę.
Poza tym niby dlaczego obiad w domu musi się skończyć łóżkiem? No matko no.
Chcesz się z nim przespać to się prześpij. Nie chcesz, to mu o tym powiedz i już.

8

Wiem, że nie musi.
Kwestia jest taka, że wtedy o to łatwiej. Z jednej strony chciałabym, ale może warto jeszcze trochę poczekać...

9

Twoja decyzja.
Moim zdaniem tak czy tak dopiero jak się z nim prześpisz to zobaczysz, jakie ma prawdziwe intencje.
Z drugiej strony mówiąc mu, że ma czekać pół roku też zobaczysz, jakie ma intencje smile

Moim zdaniem mężczyźni dość szybko intuicyjnie czują czy z kobieta z którą się spotykają chcieliby zbudować poważniejszy związek. I niewiele to ma wspólnego z tym czy czeka na seks 2 tygodnie czy 5 miesięcy.I to, że  poczeka trochę dłużej nadal Ci nie daje gwarancji, że ma poważne zamiary. Więc myślę, że warto uprawiać seks jak sie ma na to ochotę i jest się na to gotowym, a nie zastanawiać się czy się wyjdzie na łatwą.

11

Ja akurat odnosiłam się do poprzednich tematów o tym związku smile

12

gabi5242 napisał/a:

Autorko, skoro założyłaś już wątek dotyczący relacji z tym mężczyzną, to proszę kontynuuj w nim dyskusję.
Na forum obowiązuje zasada, że zagadnienia dotyczące jednego związku opisujemy w jednym temacie.
Dlatego ten wątek zamykam, a Ciebie proszę, abyś ponownie zapoznała się z regulaminem i nie zaśmiecała forum dublami wątków.
Dziękuję/ IsaBella77

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024