reakcja kolezanki z gry multiplayer - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » reakcja kolezanki z gry multiplayer

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1 Ostatnio edytowany przez alskdj123 (2018-09-23 11:33:19)

Temat: reakcja kolezanki z gry multiplayer

wiem ze to wyglada glupio ale mialem w grze przegladarkowej mmorpg fajna kolezanke z ktora od kilku miesiecy spedzalismy sporo czasu piszac, czasem czulem jakby byla moja przyjaciolka glownie z uwagi na tematy. Jakis czas temu napisalem jej o chorobie ktora wiaze sie z pewna szansa przezycia, chcialem byc szczery a nie nagle zniknac. kolezanka posmutniala z tego powodu i czesto pytala. Po pewnym czasie wrocilem, bylo widac ze sie cieszy i zaczelismy znowu spedzac czas, ale nadszedl kolejny etap, wiec dalem kolezance hasla do gry i powiedzialem ze jesli przez miesiac nie wroce to chcialbym aby przejela moje konto, wartosc konta to kilka tysiecy dolarow i szkoda gdyby sie zmarnowalo, a ona byla jedyna osoba ktorej mozna to przekazac, w sumie nikomu innemu nie chce opisywac sytuacji. Kolezanka znowu posmutniala i nie chciala juz rozmawiac o niczym innym, powiedziala ze idzie bo jest przeziebiona, a potem zablokowala kontakty we wszystkich mozliwych miejscach. Wiem ze to wyglada glupio ale moze komus bedzie sie chcialo wymyslic o co moglo chodzic:) i czy to ona zle sie zachowala czy ja cos zrobilem zle.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: reakcja kolezanki z gry multiplayer

no raczej ona, zmień hasła wink

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » reakcja kolezanki z gry multiplayer

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024