Moja dziwna internetowa znajomość. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Moja dziwna internetowa znajomość.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1 Ostatnio edytowany przez pistacjowa_ (2018-09-22 19:26:08)

Temat: Moja dziwna internetowa znajomość.

Czesć! Na początku chciałam się przywitać. smile Jest to mój pierwszy wątek na tym forum i nie wiem jakich odpowiedzi oczekuje, bo sprawa jest dosyć prosta,ale chyba po części chce to z siebie gdzieś wyrzucić.
Krótko mówiąc rozkochałam w sobie faceta o prawie 20 lat starszego ode mnie, mając świadomość jak to się skończy - tragicznie.

Poznałam go 3 miesiące temu przez facebooka i od tej pory piszemy niemal codziennie. Spotkaliśmy się tylko raz , a on  już planuje ze mną ślub , bez przerwy wyznaje miłość i chce żebym rzuciła wszystko i się do niego przeprowadziła.  Wiązałoby się to ze zmianą całego mojego dotychczasowego życia,bo mieszka dosyć daleko.

Szczerze mówiąc przerosło mnie to wszystko. Bardzo go lubię,ale nie mogę z nim być i wolałabym żebyśmy zostali przyjaciółmi,ale to raczej niemożliwe z jego strony.
Nie wiem jak to zakończyć, bo tkwię w tym nadal i udaje ,że wszystko gra, a on już planuje kolejne spotkania. Wiem,że czym dużej zwlekam tym gorzej.
Dawałam mu już wiele sygnałów ,że nic z tego nie będzie , mówiłam nawet wprost, ale widać za mało stanowczo , bo potem wszystko wraca do poprzedniego stanu. Nie wiem jak mu to powiedzieć, nie umiem tam z dnia na dzień się pożegnać. Mam poczucie winy ,że narobiłam mu nadziei ,a może za bardzo się tym przejmuje? Co myślicie?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2018-09-22 19:33:24)

Odp: Moja dziwna internetowa znajomość.

Myślę, że... musisz zrobić ostre cięcie.

3

Zdecydowanie i stanowczo powiedz nie - inaczej będzie się to ciągnąć bez końca

4 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2018-09-22 19:37:45)

Zakończ znajomość. Może nie bez pożegnania, ale potem już nie kontaktuj się ani nie reaguj na próby kontaktu z jego strony, nie odpowiadaj mu, nie odpisuj. To nieprawda, że nie potrafisz, jeśli zdajesz sobie sprawę, że on chce czegoś więcej niż przyjaźń. To jest koniec między wami i zakończ to zdecydowanie.

5

Myślę, że jak nie chcesz to wystarczy zablokować go wszędzie gdzie się da. Jest taka opcja na facebooku i w telefonach też wink Najwyżej zmienisz numer, to nie koniec świata tongue smile

6

pistacjowa_ napisał/a:

Poznałam go 3 miesiące temu przez facebooka i od tej pory piszemy niemal codziennie. Spotkaliśmy się tylko raz , a on  już planuje ze mną ślub , bez przerwy wyznaje miłość i chce żebym rzuciła wszystko i się do niego przeprowadziła.

Autorko, sama się zastanów, kto po jednym (jednym!) spotkaniu planuje ślub i wyznaje miłość? Nie uważasz, że coś z tym gościem nie tak?

7

Tak ,również uważam,że takie propozycje są niepoważne i coś jest nie tak.
Macie racje, trzeba uciąć to jak najszybciej i tyle.

8

Może to sie tylko autorce przyśniło , czy jakos tak.

9 Ostatnio edytowany przez pistacjowa_ (2018-09-22 23:07:07)

kwadrad napisał/a:

Może to sie tylko autorce przyśniło , czy jakos tak.

Tak,pewnie się zaraz obudzę. big_smile

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Moja dziwna internetowa znajomość.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024