kiedy facet mówi: rób ze mną co chcesz - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » kiedy facet mówi: rób ze mną co chcesz

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 25 ]

Temat: kiedy facet mówi: rób ze mną co chcesz

Plisss podpowiedzcie: co może chcieć facet, kiedy mówi "możesz ze mną robić co chcesz", ale nie chce uszczegółowić? Oczekuje ode mnie inicjatywy, a ja mam pustkę w głowie. Jakieś pomysły, propozycje? Jak wczuć się w rolę i w ogóle w jaką? Naprowadźcie mnie. (Raczej chodziło o jakiś soft, bo nic do bardziej hard nie było pod ręką.) Będę wdzięczna za podpowiedzi i wskazówki! smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: kiedy facet mówi: rób ze mną co chcesz

Nie czytałaś Grey'a?

Plotkara88 napisał/a:

Nie czytałaś Grey'a?

coś kojarzę ;P ale to chyba on z nią coś robił? i nie mieliśmy zabawek.

Serio? Nikt nic mi nie podpowie? sad Bo chciałam go jutro zaskoczyć...

5

Mam tylko 23 lata, a temat jest o kryzysie wieku średniego, ale z co by mi się podobało:
- na weekendzie obudzić w środku nocy pieszczotami, szepnąć mam ochotę i zacząć podgrzewać chłopa
- gdy np. siedzi przed TV czy laptopem niespodziewanie dobrać się do interesu i lodzik
- rzucić na łózko, złapać za dłonie, przycisnąć do łóżka i bezlitośnie ujeżdżać
- wbijać palce we włosy
- lekko drapać
- obrócić na brzuch i błądzić po plecach ustami, pazurkami, językiem
- podejść w dowolnej porze dnia i powiedzieć " nie mam bielizny, skorzystasz?"
- ubrać się w coś co zwykle nie nosisz
- olejki do masażu?

blackcock napisał/a:

Mam tylko 23 lata, a temat jest o kryzysie wieku średniego, ale z co by mi się podobało:
- na weekendzie obudzić w środku nocy pieszczotami, szepnąć mam ochotę i zacząć podgrzewać chłopa
- gdy np. siedzi przed TV czy laptopem niespodziewanie dobrać się do interesu i lodzik
- rzucić na łózko, złapać za dłonie, przycisnąć do łóżka i bezlitośnie ujeżdżać
- wbijać palce we włosy
- lekko drapać
- obrócić na brzuch i błądzić po plecach ustami, pazurkami, językiem
- podejść w dowolnej porze dnia i powiedzieć " nie mam bielizny, skorzystasz?"
- ubrać się w coś co zwykle nie nosisz
- olejki do masażu?

Dzięki za odpowiedź!
Temat jest o: rób ze mną co chcesz. "Kryzys wieku średniego" - to tylko taki mój "anderkower" wink pseudonim tutejszy.
Mój problem polega na tym, że propozycja padła w momencie kiedy akcja była całkiem gorąca (pazurki, drapanko, podgryzanie) ja na górze w pełni zaangażowana,  a tu takie oczekiwanie. Nie wiem co jeszcze?

7

To najprościej w świecie bujaj się jak tylko chcesz, by robić sobie dobrze w środku. A jeśli np. widzisz, ze dochodzi to się podrażnij i zatrzymaj sie przed końcem...lub jeśli lubi mieć kontrole nad tym to zrób tak, żeby go doprowadzić pomimo tego czy chce czy nie. Po za tym no to ciężko więcej...chyba, że wjedziesz ze "sprzętem", ale to już nie moje dziedziny big_smile

blackcock napisał/a:

To najprościej w świecie bujaj się jak tylko chcesz, by robić sobie dobrze w środku. A jeśli np. widzisz, ze dochodzi to się podrażnij i zatrzymaj sie przed końcem...lub jeśli lubi mieć kontrole nad tym to zrób tak, żeby go doprowadzić pomimo tego czy chce czy nie. Po za tym no to ciężko więcej...chyba, że wjedziesz ze "sprzętem", ale to już nie moje dziedziny big_smile

O! Może być to! Tak coś czuję że to chyba ten kierunek! wink Już wiem- zacznę od stwierdzenia, że  to ja decyduję i ze ma robić co powiem... Fajnie  w sumie smile Jak na coś jeszcze wpadniesz to podrzuć pomysł.  smile dzięki!

9

Proszę bardzo wink To tylko takie moje powiedzmy fantazje, można to poszerzyć o wiele więcej. Z takich ciekawych rzeczy to jeszcze można dla odmiany w ubraniach np. masz tylko sukienkę, dosiadasz i jazda...albo zsuwasz lekko spodnie, gacie tylko tyle, żeby wyszedł...i jazda. I paznokcie w pośladkach, to jest też dobre. Ale wiecej już weny nie mam. Powodzenia!

blackcock napisał/a:

Proszę bardzo wink To tylko takie moje powiedzmy fantazje, można to poszerzyć o wiele więcej. Z takich ciekawych rzeczy to jeszcze można dla odmiany w ubraniach np. masz tylko sukienkę, dosiadasz i jazda...albo zsuwasz lekko spodnie, gacie tylko tyle, żeby wyszedł...i jazda. I paznokcie w pośladkach, to jest też dobre. Ale wiecej już weny nie mam. Powodzenia!

No tak. To wszystko było (sukienka, pośladki). Tak czuję,  że to o tę dominację chyba chodziło.  Sprawdzę ten kierunek wink dzięki  @blackcock za twoją inwencję smile

11

No tak. To wszystko było (sukienka, pośladki). Tak czuję,  że to o tę dominację chyba chodziło.  Sprawdzę ten kierunek wink dzięki  @blackcock za twoją inwencję smile

Dominację? Jaką dominację? Bo na pewno nie twoją. To wszystko co opisał blackcock to się nazywa "dawanie d..y".
Zwiąż go, usiądź mu na twarzy i powiedz, że jak się postara i dojdziesz to będzie nagroda. To jest dominacja.

12

Blackcock, gratki smile
internetowe zboki i erotomani gawędziarze mogli się wykazać w tej rozmowie.

Lady Loka napisał/a:

Blackcock, gratki smile

Ja jestem za! Niech się wykazują - będzie obopólna korzyść. smile Ja sobie pomysły i wnioski bym wyciągnęła. Tylko, że mam pecha i jakoś nie ma zbyt wielu chętnych do snucia potencjalnych fantazji... sad

uzytkownik444 napisał/a:

Dominację? Jaką dominację? Bo na pewno nie twoją. To wszystko co opisał blackcock to się nazywa "dawanie d..y".
Zwiąż go, usiądź mu na twarzy i powiedz, że jak się postara i dojdziesz to będzie nagroda. To jest dominacja.

O to mi chodziło - wszystko o czym pisał miało już miejsce, ale swoimi podpowiedziami (wcześniejszymi) naprowadził mnie na kierunek, który nazwałam dominacja. I tak - siadanie na twarzy wpisuje się w tę koncepcję wink.

15 Ostatnio edytowany przez Lady Loka (2018-09-20 08:14:43)

kryzys wieku średniego napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Blackcock, gratki smile

Ja jestem za! Niech się wykazują - będzie obopólna korzyść. smile Ja sobie pomysły i wnioski bym wyciągnęła. Tylko, że mam pecha i jakoś nie ma zbyt wielu chętnych do snucia potencjalnych fantazji... sad

Ja mówiłam o Tobie smile
To nie jest miejsce do snucia fantazji.

A jeżeli mówisz prawdę to współczuję Twojemu facetowi.

16

Lady Loka napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Blackcock, gratki smile

Ja mówiłam o Tobie smile

Najlepiej zbanuj dziewczynę. Po co ma zaśmiecać forum. Ach ta żądza władzy! Szalona lady na prezydenta! Przepraszam, źle przetłumaczyłam słowo 'loka'. To z fińskiego?

Lady Loka napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Blackcock, gratki smile

Ja mówiłam o Tobie smile

Tak. Mówię prawdę. Tak - liczyłam na pomoc i wybrałam tematykę, gdzie nie spodziewałam się, że będzie jakiś problem z tematami tabu...
Przecież w dziale napisane jest: o erotyce, pragnieniach, upodobaniach itd...
Na innych wątkach wydaje mi się, że widziałam, że nie ma problemu ze snuciem fantazji...
I chyba gdybym nie miała problemu to bym nie pisała!
Nie wiem dlaczego chcesz współczuć mojemu facetowi, jeżeli staram się zrobić coś, żeby spełnić jego potrzeby (chociaż sam ich nie chce sprecyzować).
Myślałam, że ktoś mi tu coś podpowie (nie chodziło mi o nawet o szczegóły, tylko o kierunek myślenia jaki mam obrać), że ktoś będzie wiedział, co mógł mieć na myśli.
Co złego w tym, że chcę go zaskoczyć, zrobić miłą niespodziankę, zamiast nękać wypytywaniem?
Ale widzę, że łatwiej jest mi dowalić niż pomóc.

18

uzytkownik444 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Ja mówiłam o Tobie smile

Najlepiej zbanuj dziewczynę. Po co ma zaśmiecać forum. Ach ta żądza władzy! Szalona lady na prezydenta! Przepraszam, źle przetłumaczyłam słowo 'loka'. To z fińskiego?

Jasne smile

Problem polega na tym, że pomimo jawnego pisania, że forum jest +18, to wciąż jest tutaj sporo ludzi niepełnoletnich.
Więc moim zdaniem rozwodzenie się tutaj nad fantazjami jest średnio sensowne.

Autorko droga - współczuję Twojemu facetowi kobiety bez wyobraźni, która musi szukać w necie opinii osób trzecich, bo sama nie wie, jak może "wykorzystać" swojego faceta.

Sorry, ale to w google wystarczy wpisać tongue

19

Autorko. Tu nie chodzi o ciebie. Dopóki temat rozwijał się w kierunku "na jakie sposoby można dać d... facetowi" było OK. Po przekierowaniu przeze mnie na: "zrób ze mną co zechcesz" może skutkować wetknięciem facetowi łechtaczki w usta, jest natychmiastowa interwencja. Nikt ci więcej nie odpisze merytorycznie. Pozdrawiam.

20

Przejrzałaś mnie. Jestem tajnym systemem wywiadowczym forum, który sprawia, że niewygodne tematy umierają smile

Lady Loka napisał/a:
uzytkownik444 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Ja mówiłam o Tobie smile

Jasne smile

Problem polega na tym, że pomimo jawnego pisania, że forum jest +18, to wciąż jest tutaj sporo ludzi niepełnoletnich.
Więc moim zdaniem rozwodzenie się tutaj nad fantazjami jest średnio sensowne.

Autorko droga - współczuję Twojemu facetowi kobiety bez wyobraźni, która musi szukać w necie opinii osób trzecich, bo sama nie wie, jak może "wykorzystać" swojego faceta.

Sorry, ale to w google wystarczy wpisać tongue

Jasne, że najpierw wpisałam w gugla, ale nie znalazłam satysfakcjonujących odpowiedzi. Nie chcę się już wdawać w szczegóły, co już robiliśmy, a czego nie, bo się boję o moralność tych niepełnoletnich.
I serio nie rozumiem dlaczego masz zastrzeżenia do mojego wątku. Rzuciłam okiem na inne wątki poszukując inspiracji i jakoś nikt tam nie zarzucał nikomu, że mogą to czytać niepełnoletni.
Dział jest m. in. o pragnieniach przecież! A ja chcę zrozumieć jakie może mieć pragnienia mój facet.
Myślałam, że ktoś mi wskaże drogę na skróty, że ktoś mi podpowie jakis patent, na który nie wpadłam.
No ale widzę, że to źle pytać, a ja jestem bez wyobraźni, więc nie zasługuję na pomoc. Ok. Dzięki.

uzytkownik444 napisał/a:

Autorko. Tu nie chodzi o ciebie. Dopóki temat rozwijał się w kierunku "na jakie sposoby można dać d... facetowi" było OK. Po przekierowaniu przeze mnie na: "zrób ze mną co zechcesz" może skutkować wetknięciem facetowi łechtaczki w usta, jest natychmiastowa interwencja. Nikt ci więcej nie odpisze merytorycznie. Pozdrawiam.

No właśnie widzę. I nie rozumiem.
Naiwna jestem. Liczyłam, że odezwą się bądź to faceci, którzy mają takie fantazje i mi wytłumaczą, bądź to kobiety, których faceci są bardziej wylewni niż mój i wiedzą, co może się za tym stwierdzeniem kryć.
Ale spoko. Sama coś powymyślałam i będę eksperymentować. Może w końcu utrafię, w to, o co mu chodziło.

23

Co tu się odpierdziela?

Czy ma ktoś może parę dobrych kamieni na zbyciu? Przydadzą się do wiszącego w powietrzu ukamienowania mnie za moje lubieżne posty oraz kryzys wieku średniego za złe pytanie smile

blackcock napisał/a:

Co tu się odpierdziela?

Czy ma ktoś może parę dobrych kamieni na zbyciu? Przydadzą się do wiszącego w powietrzu ukamienowania mnie za moje lubieżne posty oraz kryzys wieku średniego za złe pytanie smile

@blackcock wygląda na to, że jakieś granice przekroczyliśmy... chociaż nie rozumiem dlaczego nie można merytorycznie rozmawiać o seksie i fantazjach???
ale może rzeczywiście moje pytanie zabrzmiało jak zachęta dla zboków do snucia opowieści, tylko po to, żebym mogła sobie je czytać w celu jednoczesnego dokonywania aktu onanizmu. ;P
Dlatego utworzyłam nowy wątek, gdzie bardziej przybliżam kontekst, licząc na większe zrozumienie. Chociaż, w sumie, już mam kilka pomysłów co robić. Ale może akurat ktoś coś jeszcze podpowie smile.

25

Dlatego utworzyłam nowy wątek, gdzie bardziej przybliżam kontekst, licząc na większe zrozumienie.

W ten sposób łamiąc regulamin, zgodnie z którym dublowanie wątków jest zabronione.
Standardowo nasze działanie jest odwrotne, ale tym razem wyjątkowo, z uwagi na przebieg tej dyskusji, jak również fakt, że nowa zdążyła się już rozwinąć, zamknę bieżący wątek, dubel pozostawiając aktywnym. Proszę jednak o zapoznanie się z naszymi zasadami i stosowanie do ich zapisów. Uprzedzam też, że kolejnym razem otrzymasz ostrzeżenie.
Z pozdrowieniami, Olinka

Posty [ 25 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » kiedy facet mówi: rób ze mną co chcesz

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024