Witam jestem chlopakiem mam problem bo zakochałem się w pewnej dziewczynie.zaczne od początku. Byłem kiedyś na imprezie u znajomych była tam też ona z swoim chłopakiem. Poznałem ich zaczęliśmy się kolegować . Jeździliśmy wszyscy razem aż w pewnym momencie wypiliśmy kilka piwek ona zaczęła się z nim kłócić a później go bić aż w końcu później on zaczął ją bić ale nie lekko tylko po prostu jak by się bił z chłopakiem w końcu to widząc stanelem w jej obronie. Koniec w końcu zostałem z nią przyjaciółmi bardzo dobrze się dogadywaliśmy . Az w końcu pewnego dnia uległem wypadkowi i jeździłem na wózku. Była impreza na którą chciałem bardzo iść ona powiedziała że ze mną będzie cały czas i będzie mnie wozić na tym wózku zdziwiłem się ale się zgodziłem. Impreza była super ona nie odstępowała mnie na krok w końcu poszliśmy razem do parku tam się mi wygadała jakie ma problemy z chłopakiem że jej wszystkiego zabrania że ja bije itd. zaczelelm ja przytulać i w końcu doszło do tego że się pocałowaliśmy. Wszystko było ok wróciliśmy na imprezę ona tam zobaczyła swojego chłopaka z inną zaczęła go bić i powiedziała ze z nim zrywa . Koniec w końcu była z mną parę tygodni do czasu bo on zaczął ją prześladować wypisywał SMS nagadaywak na mnie do moich znajomych i inne straszne rzeczy. Układało nam się fajnie . W końcu on zaczął ją przepraszać i ona postanowiła do niego wrócić. No i wróciła do niego ja zostałem jej przyjacielem .az pewnego dnia z nowy się pokłócili ona wróciła do mnie .ale później z nowy do niego ja jej powiedziałem że to koniec naszej znajomości bo albo on albo ja . W końcu się z nią poklucilem bo wybrała jego .Ale po paru dniach dostaje od niej piosenkę że mnie kocha i jestem jej całym życiem ale nie może z mną być co ja mam myśleć już sam nie wiem poradzicie mi coś. Dodam tylko że jak jest po piwie to mówi mi na osobności że mnie kocha a jak jest trzeźwa to mówi że jego kocha .co ja mam zrobić czy ona po alkoholu mówi prawdę. ?
Temat: Zdrada i powrót do byłego
Zobacz podobne tematy :
Odp: Zdrada i powrót do byłego
Patologia jakaś...
3 2018-09-23 01:55:59 Ostatnio edytowany przez Tomko (2018-09-23 01:56:28)
Odp: Zdrada i powrót do byłego
Zacznij się szanować, inni też zaczną. Nie bądź dla nikogo planem B, chyba że lubisz być nieszczęśliwy w życiu. Stać Cię na coś więcej? To wiesz co zrobić.