Bardzo trudny przypadek - Netkobiety.pl
Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Posty [ 6 ]
1 Temat przez AnonimowaD25 2018-08-22 11:53:31 Ostatnio edytowany przez AnonimowaD25 (2018-08-22 11:55:30)
Temat: Bardzo trudny przypadek
Cześć wszystkim! Cześć wszystkim!
Odp: Bardzo trudny przypadek
- diana45
- Przyjaciółka Forum

- Nieaktywny
Cześć! A gdzie ten trudny przypadek?
czesc witam jestem w zwiazku 4 miesiace ja widze w nim dobrego czlowieka on we mnie chyba kobiate ale nie doszlo jeszcze miedzy nami do tych rzeczy seksualnych mi to prawde muwoac nawet odpowiada bo nie przepadam za seksem jak myslicie czy bedzie ze mna bez wspulzycia seksualnego?
monika431973 napisał/a:czesc witam jestem w zwiazku 4 miesiace ja widze w nim dobrego czlowieka on we mnie chyba kobiate ale nie doszlo jeszcze miedzy nami do tych rzeczy seksualnych mi to prawde muwiac nawet odpowiada bo nie przepadam za seksem jak myslicie czy bedzie ze mna bez wspulzycia seksualnego?
Weź się do lekcji gówniarzu. Za tydzień zaczyna się szkoła, a twoja ortografia woła o pomstę do nieba.
Posty [ 6 ]
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zobacz popularne tematy :
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024