Oddać mu pieniądze? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Oddać mu pieniądze?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Oddać mu pieniądze?

Hej, jestem ciekawa opinii innych, dlatego postanowiłam tutaj napisać.
Jestem z chłopakiem od 8 miesięcy i w te wakacje pierwszy raz wyjechaliśmy razem na kilka dni. Starałam się, żeby każdy płacił za siebie, jednak nie zawsze się to udawało. Przykładowo chłopak poinformował mnie, że idzie do łazienki, a kiedy później chciałam zapłacić rachunek, oznajmił mi, że już to zrobił. Ostatniego dnia słyszałam jak rozmawiał z mamą, która zaproponowała mu, żeby zabrał mnie w pewne śliczne miejsce na obiad, gdzie oczywiście też za mnie zapłacił. Nie znam się na zachowaniach chłopaków, a on jest moim pierwszym, ale podejrzewam, że płacenie za dziewczynę jest taką oznaką kultury i męskości? Nie wiem czy się nie mylę. W każdym bądź razie zmierzam do tego, że trochę źle się z tym czuję. Co prawda nie jest to człowiek, który narzeka na brak pieniędzy, w porównaniu do mnie jest znacznie lepiej sytuowany, ale jednak ciągle męczy mnie myśl, że powinnam oddać mu to, co na mnie wydał (a trochę się tego przez wyjazd nazbierało...). Że dzięki temu tylko dodatkowo będzie na mnie lepiej patrzył, nie wyjdę na "pasożyta" który żeruje na chłopaku, tylko na dziewczynę z zasadami i klasą...(?) Poza tym będę miała czyste sumienie. Jak myślicie, powinnam mu oddać te pieniądze? Czy to może być zachowanie, które może mężczyznę w jakiś sposób urazić i lepiej tego nie robić?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Oddać mu pieniądze?

zaproś go gdzieś i Ty zapłać.
Oddawane pieniędzy będzie średnio grzeczne.

3

Zdecydowanie nie oddawaj pieniedzy, po prostu zaproś go do jakiejś knajpy czy pubu, kina teatru co tam lubicie i Ty zapłać.

4

Myślę, że zamiast mu oddawać kasę (w domyślę gotówkę), powinnaś go po prostu spontanicznie zaprosić gdzieś z własnej inicjatywy. I niekoniecznie musi to być aktywność/miejsce, gdzie będziesz musiała wydać 'równowartość', ale coś, co pokaże, że myślisz o nim.

5

Zaproś go gdzieś i zapłać.

6

Dzięki Wam za pomoc, chciałam dobrze, a nieświadomie popełniłabym gafę smile w takim razie oddam zapraszając gdzieś smile

7

Moj obecny maz nigdy nie pozwalal mi placic w knajpach, dlatego ja czesto kupowalam bilety do kina czy koncerty.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Oddać mu pieniądze?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024