nie potrafię od niego odejść - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » nie potrafię od niego odejść

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: nie potrafię od niego odejść

Witam, jestem z moim chłopakiem prawie 2 lata. Przeżyliśmy ze sobą dużo, od początku związku było coś nie tak... mimo to ciagle byliśmy razem. moj chłopak był dziecinny, przy każdej kłótni ze mną zrywał albo groził zerwaniem, straciłam do niego zaufanie. ja tez święta nie byłam, gdy się między nami psuło byłam dla niego strasznie chamska i kapryśna. czepiałam się, strzelałam fochy.. moj chłopak od zawsze był wybuchowy, gdy jest wkurzony traci rozum i nie wie co mówi - przepłakałam wiele godzin przez jego przykre słowa. ostatnio przestał się hamować - przy każdej kłótni kazał mi spierd*lac i mnie wyzywał. niedawno mieliśmy ostra kłótnie, powiedział ze mam mu dać spokój i nam spier... wiec to zrobiłam. pojechałam z przyjaciółmi na imprezę i nic mu nie powiedziałam. stracił do mnie zaufanie i mówił ze pewnie przespałam się tam z jednym kolega bo jestem do tego zdolna (nigdy nie dałam mu powodu żeby podejrzewał mnie o zdradę)
miesiąc temu obiecaliśmy sobie, ze się zmienimy - ja się nie zmieniłam, bo według mnie nic takiego nie robiłam (chodziło o jakaś błahostkę) on przestał być taki agresywny. kilka dni temu powiedziałam mu ze chciałabym jechać do miasta z przyjaciółkami i ich dwoma kolegami których bie znam. wywiązała się z tego kłótnia i „zerwaliśmy ze sobą”. tego samego dnia jechaliśmy na imprezę do mojej przyjaciółki, napił się, wyzywał mnie, wymyślał problemy... nigdy nie czułam się tak poniżona. płakałam dwie godziny, pogodziliśmy się. teraz jest okej. chciałabym się od niego odciąć ale nie potrafię, za bardzo go kocham... co mam robić? Żadne z nas się nie zmieni, próbowaliśmy tysiąc razy

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: nie potrafię od niego odejść

Moja rada zostaw go dziewczyno. Nie marnuj więcej swojego życia. Ja tak zmarnowałam jakieś 4 lat. U mnie było podobne jakieś wyzwiska. A zawsze kończyło się tak samo. Ja wracałam i nic się nie zmieniało. Raz po pijaku powiedział mi, że nie ważne co zrobi ja i tak wrócę.

Jak postanowiłam skończyć, było ciężko. Tyle myśli w głowie, ale wiesz co. Dałam radę. I to była najlepsza decyzja w moim życiu, której nigdy nie żałowałam.

Pamiętaj, życie masz tylko jedno. Przeżyj je z kimś, kto będzie Cię szanować.

Pozdrawiam.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » nie potrafię od niego odejść

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024