Witam.Prosze o radę.Spotykam się z mężczyzną.Oboje jesteśmy ludźmi wolnymi w średnim wieku.Kolejny już raz umawia się ze mną w pokoju bez łazienki.Dla mnie jest to dyskomfort,nie czuję się swobodnie.Czy wypada o tym powiedzieć?Cała reszta jest ok.Bardzo dba o moje dobre samopoczucie.Dziekuje za wszystkie odpowiedzi
Sypiasz z nim, a nie umiesz powiedziec zeby zamowil pokoj z lazienka? Masakra
3 2018-08-03 18:51:52 Ostatnio edytowany przez cataga (2018-08-03 18:54:08)
dorosły człowiek w średnim wieku, mając w planie to i owo, nie zaklada ,że będzie się trzeba odswieżyć przed i po? A Ty języka w ustach nie masz,żeby powiedziec, wiesz, tu nie ma łazienki, nie wyobrażam sobie nie umyć się.. po..?
Troglodytyzm w pełnej krasie.
Zakladam, ze skoro z kims uprawia się seks, ( bo wybacz, ale nawet w burdelach sa łazienki przy pokojach) to ma sie jakis poziom znajomości tej osoby i wystarczy nadmienić. Normalny człowiek zrozumie aluzję. A, nie... normalnemu w ogóle nie przyjdzie do głowy zamowic pokój bez łazienki? .... a w ogóle, nie wyobrazałabym sobie po raz pierwszy uprawiać seks, nie mając swobodnego dostępu do łazienki, z miejsca uciełabym sprawę...
Tobie się wydaje, że dba o twoje samopoczucie. To jest tak elementarna sprawa, jak ..
przepraszam, az mi sie słabo zrobilo...
Pokój bez łazienki jest tańszy
5 2018-08-03 18:55:08 Ostatnio edytowany przez cataga (2018-08-03 18:57:31)
Pokój bez łazienki jest tańszy
no ale widzisz, pan dba o jej samopoczucie?
pozwalając jej takiego nieumytego ... wkladać...
eee...
to chyba troll
mi tez z kilkanascie lat temu panowie proponowali randkę "w samochodzie " lub " w krzakach" , czy "w bramie" ( autentyczne, sa tacy osobnicy, sama w to nie mogłam uwierzyć ) - ale w zyciu się z zadnym z takich nie umówiłam, i nie umówiłabym...
6 2018-08-03 18:56:45 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2018-08-03 18:57:43)
santapietruszka napisał/a:Pokój bez łazienki jest tańszy
no ale widzisz, pan dba o jej samopoczucie?
pozwalając jej takiego nieumytego ... wkladać...
eee...
to chyba troll
Albo troll, albo taka niemądra pani, że nawet nie potrafi zaproponować, że się po prostu dorzuci do droższego pokoju z łazienką... może pana po prostu nie stać?
Generalnie nie rozumiem, sypiać z kimś, a pytać na forum o podstawową komunikację. Więc raczej troll.
ja bardzo przepraszam, santapietruszka, ale w hotelach na godziny to umawiają się panie , chcące zarobic na tym, a nie jeszcze dokładać do interesu...
8 2018-08-03 19:01:12 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2018-08-03 19:02:25)
ja bardzo przepraszam, santapietruszka, ale w hotelach na godziny to umawiają się panie , chcące zarobic na tym, a nie jeszcze dokładać do interesu...
A to swoją drogą, ale pani napisała, że jest poważną w średnim wieku osobą - to może wystarczyć obniżyć cenę i pana już będzie stać
No, a poważnie, to ok, zdarzają się takie sytuacje i nie jest napisane, że to był pokój na godziny, mógł być nocleg. Ale to tym bardziej kwestia dogadania się, jaki pokój ma być...
No więc właśnie. Dziwne,że ludzie mogą ze sobą uprawiać taką intymną czynnosc jak seks, a nie potrafią dogadać w kwestii noclegu? poza tym, co to za pan,że choćby JEMU brak łazienki nie przeszkadza... pfff uciekalabym...
10 2018-08-03 19:17:44 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2018-08-03 19:20:35)
Pan może jest np. zapalonym turystą i nie przeszkadza mu wspólna łazienka dla kilku pokoi? No bo raczej nie wierzę, że w całym miejscu noclegowym nie ma łazienki, pewnie jest jakaś na piętro czy coś w tym guście. Niekoniecznie musi od razu chodzić brudny...
Tym bardziej kwestia dogadania się i ewentualnego wspólnego ponoszenia kosztów, a nie pisania postów na forum... A może się okazać, że pana stać, a po prostu mu to do głowy nie przyszło, bo całe życie podróżuje w ten sposób? Na campingach w domkach też nie ma łazienek czy w niektórych pensjonatach. Są wspólne.
To są takie hotele? Może to jakiś hostel robotniczy,tudzież schronisko?
12 2018-08-03 20:39:21 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2018-08-03 20:40:20)
Nie napisała, że w hotelu się umawiają...
A tak mi przyszło do głowy - może on po prostu mieszka w pokoju bez łazienki?
Nie napisała, że w hotelu się umawiają...
No po tytule wątku i zdaniu: ".Kolejny już raz umawia się ze mną w pokoju bez łazienki"- taki wniosek wyciągnęłam.Sądzisz,że błędny?
santapietruszka napisał/a:Nie napisała, że w hotelu się umawiają...
No po tytule wątku i zdaniu: ".Kolejny już raz umawia się ze mną w pokoju bez łazienki"- taki wniosek wyciągnęłam.Sądzisz,że błędny?
A ja wiem? Pokoje bez łazienek jeszcze mimo wszystko są wszędzie
To jest beznadziejne... umawiać się z kobietą w pokoju bez łazienki... masakra. To już lepiej w samochodzie.
Jak można wynająć pokój bez łazienki? Może to jakiś hostel jest albo akademik?
17 2018-08-03 22:32:31 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2018-08-03 22:44:16)
tak, wypada powiedzieć. i dołożyć się do hotelu. A jak jesteście singlami, to może zaproś go do domu? Albo i nie, jeśli to tylko o seks chodzi.
A nie możesz Ty go następnym razem zaprosić?
18 2018-08-03 22:41:38 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2018-08-03 22:52:26)
Google mi podpowiadają że takie bez łazienki to jakieś dwie te, no gwiazdki
Wypada zaproponować coś od siebie, to coś powinno byc z łazienką. Dla dwojga ludzi w średnim wieku to nie powinien być problem
Tylko jedno mnie zastanawia - oboje dorośli, oboje wolni, a po hotelach się muszą bujać? Z łazienką czy bez?
Bujać to ja, nie mnie
Ja tez to odbieram jako troll'owanie.
Sypiasz z nim, a nie umiesz powiedziec zeby zamowil pokoj z lazienka? Masakra
wiesz, seks bez łazienki, to jakos nie widze, że on dba o twoj komfort. i hehheh ma rację.... 2 wolnych w średnim wieku i hotel? to albo jedno z nich nie jest wolne, albo pan wcale nie dba o twoj komfort tylko o WŁASNY ( tanio , bo bez łazienki, i za darmo , jak z panienka, i w hotelu, by się rodzina nie dowiedziała )
troll
Brr o zgrozo, pokój hotelowy bez łazienki? Nie wiem, jak można chcieć spać w takim pokoju, naprawdę. Przecież to wcale nie jest takie trudne, żeby wyposażyć łazienkę, jak są miejsca na pokoje to i na łazienkę się znajdzie. Wyposażenie jej też nie jest ciężkie, wystarczy kabina, umywalka i jakieś akcesoria typu podajniki na ręczniki, by było bardziej higienicznie. Tutaj: https://silcopolska.pl/jakie-dozowniki- … ensjonacie jest nawet artykuł o tym, jakie dozowniki do ręczników papierowych najlepiej sprawdzą się w hotelach i pensjonatach. Naprawdę nie trzeba daleko szukać, by znaleźć przydatne informacje, trzeba tylko chcieć....
Brr o zgrozo, pokój hotelowy bez łazienki? Nie wiem, jak można chcieć spać w takim pokoju, naprawdę. Przecież to wcale nie jest takie trudne, żeby wyposażyć łazienkę, jak są miejsca na pokoje to i na łazienkę się znajdzie. Wyposażenie jej też nie jest ciężkie, wystarczy kabina, umywalka i jakieś akcesoria typu podajniki na ręczniki, by było bardziej higienicznie. Tutaj****** jest nawet artykuł o tym, jakie dozowniki do ręczników papierowych najlepiej sprawdzą się w hotelach i pensjonatach. Naprawdę nie trzeba daleko szukać, by znaleźć przydatne informacje, trzeba tylko chcieć....
Wy te tematy chyba jak rolnicy hodujecie żeby potem wcisnąć linka do strony z dozownikiem albo stojakiem na szczotkę do wc XD