Bursa /internat ktoś tam pracuje? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA KARIERY - MOJA KARIERA ZAWODOWA » Bursa /internat ktoś tam pracuje?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Bursa /internat ktoś tam pracuje?

Cześć Dziewczyny!

Od września zaczynam pracę w bursie i nie powiem...mam stres. Jest to moja pierwsza praca w tym charakterze i od razu po studiach. Jedyny kontakt z dzieciakami to miałam podczas praktyk w przedszkolu. A tutaj..."dzieciaki" są dużo starsze i to mnie troszkę przeraża smile
Chciałabym się dowiedzieć wiele na temat pracy w tego typu placówce.
Jeśli znajdują się tutaj osoby, które tam pracują lub pracowały to proszę o kontakt smile

Pozdrawiam!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Bursa /internat ktoś tam pracuje?
dzikoscserca2016 napisał/a:

Cześć Dziewczyny!

Od września zaczynam pracę w bursie i nie powiem...mam stres. Jest to moja pierwsza praca w tym charakterze i od razu po studiach. Jedyny kontakt z dzieciakami to miałam podczas praktyk w przedszkolu. A tutaj..."dzieciaki" są dużo starsze i to mnie troszkę przeraża smile
Chciałabym się dowiedzieć wiele na temat pracy w tego typu placówce.
Jeśli znajdują się tutaj osoby, które tam pracują lub pracowały to proszę o kontakt smile

Pozdrawiam!

Uważam,że to praca jak każda inna,wystarczy,że będziesz trzymała się przepisów,wykonywała dobrze swoje obowiązki a przy tym nie była konfliktowa, a wszystko będzie super.Nie masz się co zamartwiać na zapas,bo nie taki straszny diabeł  jak go malują.;)  Będzie dobrze,głowa do góry i pierś do przodu wink

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA KARIERY - MOJA KARIERA ZAWODOWA » Bursa /internat ktoś tam pracuje?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024