Zgubione zaświadczenie badań sanitarno-epidemiologicznych - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA KARIERY - MOJA KARIERA ZAWODOWA » Zgubione zaświadczenie badań sanitarno-epidemiologicznych

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Zgubione zaświadczenie badań sanitarno-epidemiologicznych

Hej wszystkim, zgubiłam zaświadczenie badań sanitarno-epidemiologicznych, gdzieś wypadło mi z książeczki, nie mam absolutnie pojęcia gdzie może być sad Książeczkę mam, wszystko w niej wypisane i nawet rachunek za wypisanie książeczki przez lekarza medycyny pracy. Moje pytanie brzmi, czy sanepid może wydać kopię takiego zaświadczenia?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez marta8201 (2018-06-26 19:06:16)

Odp: Zgubione zaświadczenie badań sanitarno-epidemiologicznych
Cukierek123 napisał/a:

Hej wszystkim, zgubiłam zaświadczenie badań sanitarno-epidemiologicznych, gdzieś wypadło mi z książeczki, nie mam absolutnie pojęcia gdzie może być sad Książeczkę mam, wszystko w niej wypisane i nawet rachunek za wypisanie książeczki przez lekarza medycyny pracy. Moje pytanie brzmi, czy sanepid może wydać kopię takiego zaświadczenia?

Witaj.
Nie wiem,kiedy w Twoim przypadku zostało wydane to zaświadczenie ponieważ obecnie jest ono wystawiane przez lekarza rodzinnego na podstawie wyników badań sanitarno-epidemiologicznych.W razie zagubienia takiego dokumentu,pacjent zgłasza się do lekarza i takie zaświadczenie zostaje wydane zgodnie z datą oryginału.
Orzeczenie należy zawsze trzymać przyklejone do książeczki zdrowia,nigdy oddzielnie gdyż w razie kontroli mogą wystąpić problemy.
Jeżeli orzeczenie zostało wydane bezpośrednio przez sanepid to w razie zagubienia masz prawo ubiegać się o jego duplikat.Z tego co wiem,nie ma żadnego problemu by dana jednostka je powieliła.

3

Odp: Zgubione zaświadczenie badań sanitarno-epidemiologicznych
Cukierek123 napisał/a:

Jeśli to było stosunkowo niedawno,to możesz udać się do Stacji Sanitarno-epidemiologicznej i grzecznie wyłuszczyć co się stało i czy nie mogliby Ci grzecznościowo zrobić duplikatu,jeśli będą uczynni wydadzą Ci kopię,ale oczywiście musisz pokazać im tę książeczkę,na podstawie której zrobią odpis,chociaż uważam,że oni mają u siebie rejestrowane takie rzeczy. Zawsze można spróbować,a za fatygę kup paczkę dobrej kawy. Ja bym tak postąpiła,to najlepsza metoda.:)

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA KARIERY - MOJA KARIERA ZAWODOWA » Zgubione zaświadczenie badań sanitarno-epidemiologicznych

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024