Ciąża. Co się należy jeśli nie pracuje. Pomocy! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Ciąża. Co się należy jeśli nie pracuje. Pomocy!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1

Temat: Ciąża. Co się należy jeśli nie pracuje. Pomocy!

Witam. Od miesiąca mieszkam z partnerem w Niemczech. Jesteśmy zameldowani u moich rodziców. Niestety nie zaczęłam jeszcze pracy a okazało się że jestem w ciąży. Czy na okres ciąży coś mi się należy czy z tak jak wyczytałam tylko po urodzeniu? Od 2014 do 2016 mieszkałam już w Niemczech ale przepracowalam wtedy tylko na minijob w wakacje i wróciłam do Polski. Naprawdę proszę o jaką kolwiek pomoc  niestety ja się nie orientuje w tym wgl.

Z góry bardzo dziękuje za Pomoc

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ciąża. Co się należy jeśli nie pracuje. Pomocy!

Najlepiej iść do jakiegoś urzędu za to odpowiedzialnego tam na miejscu i się dowiedzieć.

3

Lady Loka napisał/a:

Najlepiej iść do jakiegoś urzędu za to odpowiedzialnego tam na miejscu i się dowiedzieć.

Tylko nie do Jugendamtu big_smile

4

Tylko nie do Jugendamtu big_smile

To wiem, że  Jugendamtu lepiej unikać

5

#DEJ

6

Pieniądze NALEŻĄ się za pracę.

7

Lady Siggy napisał/a:

Powiedz to kobietom z kilkorgiem dzieci,dostającym na każde 500+ które nie przepracowały ani dnia zawodowo smile
Zabiją Cię śmiechem smile

8

gojka102 napisał/a:
Lady Siggy napisał/a:

Powiedz to kobietom z kilkorgiem dzieci,dostającym na każde 500+ które nie przepracowały ani dnia zawodowo smile
Zabiją Cię śmiechem smile

a do tego są wiecznie zmęczone i zapracowane swoimi obowiązkami domowymi.

Dzieci skończą 18 lat, 500 + się skończy, jak inne dodatki. Będą chciały emeryturę, a tu niestety, o ile będą miały farta i nadal będą utrzymywać ich partnerzy to ok.  Także niech się śmieją, póki mogą ;D

9

jestem tutaj nowa i nie wiem jak wpisac posta.. a mam pytanie jestem w ciąży i jestem na l4 i nie wiem za bardzo co można robić bedac na tym l4 a czego nie chodzi mi tutaj o zus..l4 mam chodzone wpisane, robiłam jakis czas temu sesje ciążową moja pani fotograf chce to wstawić na facebooka a ja nie wiem czy powinna. Co powiecie w tym temacie?

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Ciąża. Co się należy jeśli nie pracuje. Pomocy!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024