Kolega i "znajomy" - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1 Ostatnio edytowany przez kasiaddd194 (2018-06-05 21:27:09)

Temat: Kolega i "znajomy"

Pisałam z takim kolesiem nie znałam go wcześniej i nie znam skończyło się że go zablokowałam. Jest taki kolega co go znam spotkaliśmy się kilka razy I wszystko okej piszemy razem.Kiedyś ich obu spotkałam i oni się zakumplowali. Wtedy ja z tamtym kolesiem  już nie pisałam  i kiedy właśnie się spotkaliśmy przypadkiem wtedy z kolegą rozmawiałam , a ten  nic się nie odezwał tylko poszedł. Koleś nie dawno odezwal się na innym portalu pogadaliśmy ale te rozmowy mnie męczyły i w ogolóle rozmowy zeszły na inne bardziej intymne tematy. Zablokowałam gościa dla tego napisałam w cudzysłowie znajomy bo przecież nim nie jest bo przez Internet można bajki pisać. Napisałam do swojego kolegi co się wydarzyło  a on mi na to przecież jestem tego kolesia znajomą A ja mowie ze to nie prawda A on na to: nie jak tak przecież mi mowił że się znacie. Jak mogę kogoś znać nie spotykając się z nim tylko widząc go przez kilka sekund. A on na to że chyba wcześniej tego kolesia poznałam niż jego. Ja normalnie nie mogłam uwierzyć w to co czytam i to jest najgorsze że  ten kolega temu kolesiowi wierzy A mi nie. Jak to mogę wyprostować ?koleś naopowiadał jakiś bzdur o mnie że jestem jego znajomą A wcale tak nie jest urwałam z nim kontakt Ale co dalej ? Może robię z igły widły Ale ja nie nawidze jak ktoś opowiada o mnie głupoty i nie prawde

Zobacz podobne tematy :
Odp: Kolega i "znajomy"
kasiaddd194 napisał/a:

Pisałam z takim kolesiem nie znałam go I nie znam kończyło się na blokowaniu I jest taki kolega co go znam spotkaliśmy się kilka razy I wszystko okej piszemy razem kiedyś ich obu spotkałam zakumplowali się ja z tamtym już nie pisalan no i spotkałam z kolegą rozmawiałam A ten ani nic się nie odezwał tylko poszedł. Koleś nie dawno odezwal się na innym portalu do mnie pogadaliśmy Ale te rozmowy mnie męczyły I wogolóle rozmowy zeszły na inne bardziej intymne tematy. Zablokowałam gościa dla tego napisałam w cudzysłowie znajomy bo przecież nim nie jest bo przez Internet można bajki napisać I napisalam do swojego kolegi . A on mi na to przecież jestem jego znajomą A ja mowie ze to nie prawda A on nie jak tak przecież mi mowił że się znacie. Jak mogę kogoś znać nie spotykając się z nim tylko widząc go przez kilka sekund. A on na to że chyba wcześniej tego kolesia poznałam niż jego. Ja normalnie nie mogłam uwierzyć w to co czytam.I to jest najgorsze że  ten kolega temu kolesiowi wierzy A mi nie jak to mogę wyprostować koleś naopowiadał jakiś bzdur o mnie że jestem jego znajomą A wcale tak nie jest urwałam z nim kontakt Ale co dalej ? Może robię z igły widły Ale ja nie nawidze jak ktoś opowiada o mnie głupoty i nie prawde

W jakim to jest języku? Bo muszę sobie w translator wrzucić...

3

Ehhh jak mam czekać na hejt to nie potrzebnie tu pisałam. Pisze przez telefon I jestem mega wkurzona więc proszę bez takich

4 Ostatnio edytowany przez Goździk'owa (2018-06-05 22:13:22)

No ale w czym problem? Poniekąd jesteś jakąśtam znajomą, bo jednak rozmawialiście jakiś czas więc jak to nazwać? A nawet jeśli nie uważasz się za taką to i tak nie rozumiem problemu, że Twój kolega wie, że z kimś kiedyś pisałaś...

PS. Ja też piszę przez telefon, nie wpływa to na chaos wink

5

Robisz z igly widly. Jakich glupot naopowiadal chlopak Twojemu koledze? Znajomosc internetowa(rozmowy) to tez forma znajomosci. Jak jeszcze troche podrosniesz to bedziesz marzyla zeby tylko takie "swinstwa" spotykaly Cie ze strony niektórych ludzi

6

santapietruszka napisał/a:

W jakim to jest języku? Bo muszę sobie w translator wrzucić...

Ja bym to chciała w formie jakiegoś grafu albo na osi czasu pozaznaczać te zdarzenia, bo nie ogarniam kto z kim i kiedy.

7

Ja też nie widzę problemu - fakt, gadałaś z typem więc poniękad jakaś znajomość jest, a temu drugiemu przecież możesz to wytłumaczyć.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024