Przyjaciolka WROCLAW - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Przyjaciolka WROCLAW

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Przyjaciolka WROCLAW

Witam wszystkie forumowiczki smile

Zalozylam tu konto i postanowilam napisac poniewaz coraz bardziej dokucza mi samotnosc i pomyslalam ze moze bedzie to dobre miejsce aby poznac jakas ciekawa osobke z ktora moglabym spedzac czas ?

A wiec moze troche o mnie smile mam 25 lat , jestem osoba bardzo otwarta , lubie duzo rozmawiac i to na wszystkie tematy - od ciuchow i nowinek kosmetycznych , przez zwierzaki , polityke po zyciowe wazne tematy.
Niestety wiekszosc moich znajomosci sie pokonczyla - nigdy nie otaczalam sie duza iloscia znajomych bo zawsze stawialam na to aby miec mniej ale blizszych znajomosci , niestety jedna przyjaciolka wyjechala za granice , dwie wyszly za maz ( jedna jest w ciazy ) wiec niestety nie maja juz czasu na regularne utrzymywanie znajomosci...
Mam prace ( taka ktora umozliwia mi elastyczne godziny pracy przez co mam duzo czasu ) oraz faceta ale wiadomo - chcialabym miec bliska przyjaciolke z ktora bede mogla wyskoczyc na kawe , na spacer , silownie , zjesc cos na miescie , polazic po sklepach , pojsc na impreze , zadzwonic zaby po prostu poplotkowac i taka ktora do mnie zadzwoni zawsze gdy bedzie potrzebowala porozmawiac...
Jestem osoba bardzo elastyczna , uwielbiam wszelkie formy spedzania czas od spokojnego wypadu na spacer po wyjscie do baru.
Nie ma dla mnie znaczenia ile masz lat - potrafie dogadac sie z osobami ktore maja zarowno 16 jak i 50 , przezylam tez juz troszke w zyciu przez co jestem nieco bardziej dojrzala niz moi rowiesnicy.
Obecnie najwiecej wolnego czasu spedzam z moim facetem ale wiadomo ze to nie to samo - brakuje mi kobiecego towarzystwa.
Zawsze bardzo angazuje sie w znajomosci i nie traktuje ich na zasadzie " nudze sie i nie mam z kim widziec wiec dzis odezwe sie do Asii "
Jesli jest tu jakas dziewczyna z moich okolic ktora jest zainteresowana znajomoscia z taka osoba jak ja - czekam na wiadomosci priv ! smile
Piekna pogoda i chetnie wyskocze na jakas kawusie smile
Milego dnia wszystkim !

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Przyjaciolka WROCLAW

Witaj.
Jestem z Wrocławia,nie wiem ,czy wiekowo się załapuję ,bo jestem 50 plus ,ale tak ładnie i składnie napisałaś ,że musiałam się odezwać .Również pracuję w nieszablonowych godzinach ,więc czasami mam sporo wolnego czasu .Fajnie by było stworzyć "paczkę babek w różnym przedziale wiekowym" ,każde pokolenie czegoś może nauczyć i to mi się podoba .Jak Cię zainteresowała moja osoba ,to daj znać ,mój rocznik zawsze odpowiada na listy ,tak już mamy .

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Przyjaciolka WROCLAW

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024