Toksyczna relacja - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Toksyczna relacja

Witam smile

Przyjaźnie się z pewnym kolega z mojej strony to nic więcej dla niego juz nie ,liczy na to że będziemy razem. Spotkałam się z nim nie dawno ale totalnie już  mam go dość szukam chłopaka ale on nim nie będzie hmm Jak raz a dobrze powiedzieć mu że nie jestem nim zainteresowana nie będziemy razem  ratunku strasznie mnie męczy sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Toksyczna relacja

powiedz mu prawdę, że nie chcesz kontynuować tej znajomości bo wiesz ze to nie to i chcesz szukać dalej. Tylko nie wypalaj z tekstem, że możecie dalej być przyjaciółmi..

3

Może nie ucinaj od razu kontaktu do zera, zablokuj jego numer i profile na portalach społecznościowych. Po kilku miesiącach odblokuj i zobacz, czy mu się odwidziało, Jak nie, to ucinaj znajomość.

4

To trudne tak dac kopa.Ale powiedz mu, ze nie jestes zainteresowana wchodzeniem z nim w blizsza znajomosc, mozesz dodac, ze nie jes tw Twoim typie. Powodzenia!

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024