Co to znaczy jeśli kobieta po niezobowiązującym seksie leżąc razem w łóżku pyta o mój znak zodiaku bądź mówi, że się czuje w moim towarzystwie jak w domu mimo, że charakter naszej relacji jest bardzo, bardzo przelotny i oboje tego jesteśmy świadomi?
Co to znaczy jeśli kobieta po niezobowiązującym seksie leżąc razem w łóżku pyta o mój znak zodiaku bądź mówi, że się czuje w moim towarzystwie jak w domu mimo, że charakter naszej relacji jest bardzo, bardzo przelotny i oboje tego jesteśmy świadomi?
To znaczy, że chciałaby wiedzieć, jaki jest Twój znak zodiaku i że czuje się w Twoim towarzystwie jak w domu.
A trudno zapytać wtedy "co masz na myśli?"
A trudno zapytać wtedy "co masz na myśli?"
Trudno, bo mogłoby się okazać, że dybie na jego wolność:)
charakter naszej relacji jest bardzo, bardzo przelotny i oboje tego jesteśmy świadomi?
Czy aby na pewno oboje?
W bardzo, bardzo przelotnej znajomości nie analizuje się każdego wypowiedzianego zdania. Chyba, że się jest rosyjskim szpiegiem...
W bardzo, bardzo przelotnej znajomości nie analizuje się każdego wypowiedzianego zdania. Chyba, że się jest rosyjskim szpiegiem...
O to to.
Skoro ona jest taka, no wiesz, na na raz albo dwa, to co Cię interesuje, co miała na myśli? Podejrzane ... ;-)
A Ty co po niezobowiazujacym seksie i trudnyn dla Ciebie pytaniu, Lecisz do kibla i zakladasz tenat na forum?! Bo noe umiesz sam odpowiedzieć trollu?
Może chciałaby sprawdzić twój horoskop :-)
To nic nie znaczy.
11 2018-05-03 10:38:15 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2018-05-03 10:41:16)
To znaczy, że chciałaby sobie pogadać, niezobowiązująco o czymś niezobowiązującym, w miłej, przytulnej atmosferze
A może się zadurzyła i np analaizuje dopasowanie partnerskie pod kątem znaków zodiaku?
Odpowiedzi może być wiele, ale fakt- jak na przelotnego kochanka, dużo analizujesz...
13 2018-05-03 23:51:27 Ostatnio edytowany przez Excop (2018-05-03 23:54:43)
brokenpieces napisał/a:Co to znaczy jeśli kobieta po niezobowiązującym seksie leżąc razem w łóżku pyta o mój znak zodiaku bądź mówi, że się czuje w moim towarzystwie jak w domu mimo, że charakter naszej relacji jest bardzo, bardzo przelotny i oboje tego jesteśmy świadomi?
To znaczy, że chciałaby wiedzieć, jaki jest Twój znak zodiaku i że czuje się w Twoim towarzystwie jak w domu.
Bo na pytanie, czy Kościuszki 25/5, gdzieście się położyli, to faktycznie Twój adres, za wcześnie trochę jej zdaniem.
Dobre to było, Santa... . Się uśmiałem
bardzo przelotny i oboje tego jesteśmy świadomi?
Jesteś pewien, że jutro rano nie zobaczysz jej, z całym majdanem, przed drzwiami?
Bo.. nie wiedziała co powiedzieć. A pytanie o znak zodiaku to banał... bez znaczenia. Po prostu chciała jakoś wypełnić ciszę po bzykaniu.
Z uwagi na niski poziom wątku i jego zerową wartość merytoryczną, temat zostaje zamknięty.