Co myślicie o związku o 13 lat starszym facetem ?
Mam 20
Jak na swój wiek jestem bardzo dojrzała mam auto stała prace i własną kawalerkę , pewnie pomyślicie bogatych rodziców mam , a wcale nie staram sie sama jakoś im jeszcze pomóc
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » RÓŻNICA WIEKU
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mam 20
Jak na swój wiek jestem bardzo dojrzała mam auto stała prace i własną kawalerkę , pewnie pomyślicie bogatych rodziców mam , a wcale nie staram sie sama jakoś im jeszcze pomóc
Nie nasza to sprawa.
Samodzielna w końcu jesteś. ![]()
No ale co sądzicie o takie różnicy wieku ??
Wiek to tylko liczby. Pytanie zawsze jest o różnice mentalne, podejście do życia itd Tu może być różnica pokoleniowa, albo może jej nie być. To tylko Ty możesz wiedzieć, bo znasz tego człowieka.
A po co Ci nasza opinia? Zrobisz jak uważasz.
Dla mnie to za dużo. Jak facet szuka tak młodszych, to w jakiś sposób chce się dowartościować, albo brakuje mu pewności siebie, żeby wyrywać laski koło 30tki.
Zresztą, Ty będziesz miała 26 lat, a on będzie zbliżał się do 40tki.
Poza tym 33 letni facet, który do tej pory nie dał rady ułożyć sobie życia? Dla mnie to podejrzane. Sprawdziłabym, czy coś z nim nie jest nie tak.
I ostatnia sprawa - jakie on ma plany na przyszłość? Jesteś gotowa wejść w związek małżeński i rodzić dzieci w ciągu najbliższych 5 lat? Koniec z szaleństwem, witajcie pieluchy. Bo od faceta w tym wieku można oczekiwać, że będzie chciał się ustatkować i spłodzić dzieci.
A po co Ci nasza opinia? Zrobisz jak uważasz.
Dla mnie to za dużo. Jak facet szuka tak młodszych, to w jakiś sposób chce się dowartościować, albo brakuje mu pewności siebie, żeby wyrywać laski koło 30tki.
Zresztą, Ty będziesz miała 26 lat, a on będzie zbliżał się do 40tki.Poza tym 33 letni facet, który do tej pory nie dał rady ułożyć sobie życia? Dla mnie to podejrzane. Sprawdziłabym, czy coś z nim nie jest nie tak.
I ostatnia sprawa - jakie on ma plany na przyszłość? Jesteś gotowa wejść w związek małżeński i rodzić dzieci w ciągu najbliższych 5 lat? Koniec z szaleństwem, witajcie pieluchy. Bo od faceta w tym wieku można oczekiwać, że będzie chciał się ustatkować i spłodzić dzieci.
Lady Loka, ja bym obstawiała, że skoro facet szuka dużo młodszej, to chce się zabawić a nie zakładać rodzinę. A zgadzam się, że noe wróży to na przyszłość, ponieważ 30latek jest już ukształtowany a 20latka wciąż dojrzewa i się zmienia. Jest za duża różnica na poziomie emocji, psychiki. Co innego 30latka i 43latek, ale tu już zależy od indywidualnych historii życia. Ale może w przypadku Autorki chłopak jest piotrusiem panem. To nie ma znaczenia, czy ma 30lat czy 50 :-)
Lady Loka napisał/a:A po co Ci nasza opinia? Zrobisz jak uważasz.
Zresztą, Ty będziesz miała 26 lat, a on będzie zbliżał się do 40tki.Poza tym 33 letni facet, który do tej pory nie dał rady ułożyć sobie życia? Dla mnie to podejrzane. Sprawdziłabym, czy coś z nim nie jest nie tak.
Lady Loka, ja bym obstawiała, że skoro facet szuka dużo młodszej, to chce się zabawić a nie zakładać rodzinę. A zgadzam się, że noe wróży to na przyszłość, ponieważ 30latek jest już ukształtowany a 20latka wciąż dojrzewa i się zmienia. Jest za duża różnica na poziomie emocji, psychiki. Co innego 30latka i 43latek, ale tu już zależy od indywidualnych historii życia. Ale może w przypadku Autorki chłopak jest piotrusiem panem. To nie ma znaczenia, czy ma 30lat czy 50 :-)
To też przy okazji.
Ale poznałam różnych facetów i dla mnie duża różnica wieku zakłada, że osoba starsza ma jakiś problem ze sobą i swoim poczuciem własnej wartości. Młodszej partnerce łatwiej zaimponować, bo wiadomo, że trochę się już przeżyło.
I żeby nie było, takie związki mogą być i w części są szczęśliwe. Ale ja bym się zastanowiła, z czego wynikają.
To ona ma w końcu 33 lata ?
Czy raczej 24 ??
Cześć wam
Nazywam się Edyta mam 20 lat pracuje w dużej firmie. Jestem w związku 2 lata i trzy miesiące on ma 24 od pól roku zamieszkaliśmy razem w kawalerce po moich dziadkach od domu 100 km.
On nie typem faceta szukających młodszych dziewczyn tylko poznaliśmy sie w pracy a moj wiek mu nie przeszkadza bo nasze rozmowy wyglądają na prawdę interesująco . Miał długi związek zaręczyny sala ale jak mówi ze wybrała karierę. Lubi swoją prace i awansuje , fajny chlapak bez używek i można zawsze na niego liczyć
To ona ma w końcu 33 lata ?
Czy raczej 24 ??edzia56789 napisał/a:Cześć wam
Nazywam się Edyta mam 20 lat pracuje w dużej firmie. Jestem w związku 2 lata i trzy miesiące on ma 24 od pól roku zamieszkaliśmy razem w kawalerce po moich dziadkach od domu 100 km.
Ja mam 20 lat
facet z którym mieszkam jeszcze 24
a przyjaciel moj 33
Zrobiłaś niezłe zamieszanie na forum, nie dziwię się, że robisz też zamieszanie w swoim życiu. I Ty siebie nazywasz osobą dojrzałą?
Nie znasz mnie , więc nie oceniaj
Skoro nie szuka młodszych to co robi z Tobą.
To, że chce młodszej może wynikać z tego, że mu nie wyszlo wcześniej.
Skoro nie szuka młodszych to co robi z Tobą.
To, że chce młodszej może wynikać z tego, że mu nie wyszlo wcześniej.
Przecież nic z nią nie robi.
Wg mnie, to ona by chciała takiego zrównoważonego, w porównaniu z tym, z którym teraz jest. ![]()
DOKŁADNIE TAK JAK ON PISZE BO WOKÓŁ WSZĘDZIE TE NARKOTYKI A OSOBA PO 30 JUZ ZYCIE ZNA
Było się związać z kimś kto nie ćpa.
DOKŁADNIE TAK JAK ON PISZE BO WOKÓŁ WSZĘDZIE TE NARKOTYKI A OSOBA PO 30 JUZ ZYCIE ZNA
Nie drzyj japy bo to niegrzecznie.
Mam 20
Przecież kawalerka jest po dziadkach
Co do dojrzałości i różnic. Według mnie tego typu różnicę są nie do przeskoczenia u ludzi, którzy normalnie dojrzewają i się rozwijają. Jak już będziesz miała 25 to dopiero zobaczysz jak dojrzałaś, a 30 to nie do pomyślenia
Kwestia na jakim etapie rozwoju jest Twój wybranek.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » RÓŻNICA WIEKU
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024