RÓŻNICA WIEKU - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18 ]

Temat: RÓŻNICA WIEKU

Co myślicie o związku o 13 lat starszym facetem ?

Mam 20 big_smile Jak na swój wiek jestem bardzo dojrzała mam auto stała prace i własną kawalerkę , pewnie pomyślicie bogatych rodziców mam , a wcale nie staram sie sama jakoś im jeszcze pomóc

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: RÓŻNICA WIEKU

Nie nasza to sprawa. smile Samodzielna w końcu jesteś. smile

3

No ale co sądzicie o takie różnicy wieku ??

4

Wiek to tylko liczby. Pytanie zawsze jest o różnice mentalne, podejście do życia itd Tu może być różnica pokoleniowa, albo może jej nie być. To tylko Ty możesz wiedzieć, bo znasz tego człowieka.

5

A po co Ci nasza opinia? Zrobisz jak uważasz.

Dla mnie to za dużo. Jak facet szuka tak młodszych, to w jakiś sposób chce się dowartościować, albo brakuje mu pewności siebie, żeby wyrywać laski koło 30tki.
Zresztą, Ty będziesz miała 26 lat, a on będzie zbliżał się do 40tki.

Poza tym 33 letni facet, który do tej pory nie dał rady ułożyć sobie życia? Dla mnie to podejrzane. Sprawdziłabym, czy coś z nim nie jest nie tak.

I ostatnia sprawa - jakie on ma plany na przyszłość? Jesteś gotowa wejść w związek małżeński i rodzić dzieci w ciągu najbliższych 5 lat? Koniec z szaleństwem, witajcie pieluchy. Bo od faceta w tym wieku można oczekiwać, że będzie chciał się ustatkować i spłodzić dzieci.

6

Lady Loka napisał/a:

Dla mnie to za dużo. Jak facet szuka tak młodszych, to w jakiś sposób chce się dowartościować, albo brakuje mu pewności siebie, żeby wyrywać laski koło 30tki.

Poza tym 33 letni facet, który do tej pory nie dał rady ułożyć sobie życia? Dla mnie to podejrzane. Sprawdziłabym, czy coś z nim nie jest nie tak.

I ostatnia sprawa - jakie on ma plany na przyszłość? Jesteś gotowa wejść w związek małżeński i rodzić dzieci w ciągu najbliższych 5 lat? Koniec z szaleństwem, witajcie pieluchy. Bo od faceta w tym wieku można oczekiwać, że będzie chciał się ustatkować i spłodzić dzieci.

Lady Loka, ja bym obstawiała, że skoro facet szuka dużo młodszej, to chce się zabawić a nie zakładać rodzinę. A zgadzam się, że noe wróży to na przyszłość, ponieważ 30latek jest już ukształtowany a 20latka wciąż dojrzewa i się zmienia. Jest za duża różnica na poziomie emocji, psychiki. Co innego 30latka i 43latek, ale tu już zależy od indywidualnych historii życia. Ale może w przypadku Autorki chłopak jest piotrusiem panem. To nie ma znaczenia, czy ma 30lat czy 50 :-)

7

Makigigi napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Lady Loka, ja bym obstawiała, że skoro facet szuka dużo młodszej, to chce się zabawić a nie zakładać rodzinę. A zgadzam się, że noe wróży to na przyszłość, ponieważ 30latek jest już ukształtowany a 20latka wciąż dojrzewa i się zmienia. Jest za duża różnica na poziomie emocji, psychiki. Co innego 30latka i 43latek, ale tu już zależy od indywidualnych historii życia. Ale może w przypadku Autorki chłopak jest piotrusiem panem. To nie ma znaczenia, czy ma 30lat czy 50 :-)

To też przy okazji.
Ale poznałam różnych facetów i dla mnie duża różnica wieku zakłada, że osoba starsza ma jakiś problem ze sobą i swoim poczuciem własnej wartości. Młodszej partnerce łatwiej zaimponować, bo wiadomo, że trochę się już przeżyło.

I żeby nie było, takie związki mogą być i w części są szczęśliwe. Ale ja bym się zastanowiła, z czego wynikają.

8

To ona ma w końcu 33 lata ?
Czy raczej 24 ??

edzia56789 napisał/a:

Cześć wam
Nazywam się Edyta mam 20 lat pracuje w dużej firmie. Jestem w związku 2 lata i trzy miesiące on ma 24 od pól roku zamieszkaliśmy razem w kawalerce po moich dziadkach od domu 100 km.

9

On nie typem faceta szukających młodszych dziewczyn tylko poznaliśmy sie w pracy a moj wiek mu nie przeszkadza bo nasze rozmowy wyglądają na prawdę interesująco . Miał długi związek zaręczyny sala ale jak mówi ze wybrała karierę. Lubi swoją  prace i awansuje , fajny chlapak bez używek  i można zawsze na niego liczyć

10

IsaBella77 napisał/a:

To ona ma w końcu 33 lata ?
Czy raczej 24 ??

edzia56789 napisał/a:

Cześć wam
Nazywam się Edyta mam 20 lat pracuje w dużej firmie. Jestem w związku 2 lata i trzy miesiące on ma 24 od pól roku zamieszkaliśmy razem w kawalerce po moich dziadkach od domu 100 km.

Ja mam 20 lat
facet z którym mieszkam jeszcze 24
a przyjaciel moj 33

11

Zrobiłaś niezłe zamieszanie na forum, nie dziwię się, że robisz też zamieszanie w swoim życiu. I Ty siebie nazywasz osobą dojrzałą?

12

Nie znasz mnie , więc nie oceniaj

13

Skoro nie szuka młodszych to co robi z Tobą.
To, że chce młodszej może wynikać z tego, że mu nie wyszlo wcześniej.

14

Lady Loka napisał/a:

Skoro nie szuka młodszych to co robi z Tobą.
To, że chce młodszej może wynikać z tego, że mu nie wyszlo wcześniej.

Przecież nic z nią nie robi. smile Wg mnie, to ona by chciała takiego zrównoważonego, w porównaniu z tym, z którym teraz jest. smile

15

DOKŁADNIE TAK JAK ON PISZE BO WOKÓŁ WSZĘDZIE TE NARKOTYKI A OSOBA PO 30 JUZ ZYCIE ZNA

16

Było się związać z kimś kto nie ćpa.

17

edzia56789 napisał/a:

DOKŁADNIE TAK JAK ON PISZE BO WOKÓŁ WSZĘDZIE TE NARKOTYKI A OSOBA PO 30 JUZ ZYCIE ZNA

Nie drzyj japy bo to niegrzecznie.

18 Ostatnio edytowany przez Miłycham (2018-04-08 21:53:47)

edzia56789 napisał/a:

Co myślicie o związku o 13 lat starszym facetem ?

Mam 20 big_smile Jak na swój wiek jestem bardzo dojrzała mam auto stała prace i własną kawalerkę , pewnie pomyślicie bogatych rodziców mam , a wcale nie staram sie sama jakoś im jeszcze pomóc

Przecież kawalerka jest po dziadkach wink Co do dojrzałości i różnic. Według mnie tego typu różnicę są nie do przeskoczenia u ludzi, którzy normalnie dojrzewają i się rozwijają. Jak już będziesz miała 25 to dopiero zobaczysz jak dojrzałaś, a 30 to nie do pomyślenia wink Kwestia na jakim etapie rozwoju jest Twój wybranek.

Posty [ 18 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024