Czy facet potrafi wybaczyć zdradę ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Czy facet potrafi wybaczyć zdradę ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Czy facet potrafi wybaczyć zdradę ?

Witam pisze tutaj ponieważ mam problem , chciałabym usłyszeć jakiejś dobrej rady , która może mi pomoże . Zacznę od tego mam 22 lata mój chłopak K 21 . Byliśmy ze sobą 5 lat mieszkaliśmy razem . Kłóciliśmy się często robiliśmy , różne rzeczy po złości od jakiegoś czasu nie dogadywaliśmy się . Ja często wychodziłam z koleżankami na imprezę , on ze swoimi kolegami . Pisał do różnych dziewczyn lekkich obyczajów , pytałam dlaczego? Twierdził , ze go nie satysfakcjonuje w łóżku , ale obiecywał , ze nie będzie pisał . Ja robiąc mu na złość tez czasami z kimś pisałam . Kochałam go bardzo kłóciliśmy się godziliśmy jak w każdym związku , ale są jakieś granice u nas raczej ich nie ma. Wszystko zaczęło się kiedy trafił do więzienia . Miałam do niego wielki żal i ból zostawiłam ze wszystkim sama . Co prawda zostawił mi pieniądze , ale przeznaczyłam je na dokończenie remontu naszego mieszkania , bo jak poszedł siedzieć było w trakcie remontu . Większość pieniędzy zostawił swojemu ojcu i samochody . Uznałam , Wiec ze nie będę mu pomagać z adwokatem ani wpłacać dla niego pieniędzy . Znalazłam wiadomości do różnych dziewczyn i do mojej koleżanki chciał się z nimi umówić . Jago kolega mówił mi , ze K mnie zdradził . Napisałam mu list , ze chyba z nim nie chce być , ze znalazłam te wiadomości całe życie mnie kłamał mówił , ze nie będzie jednak byłam ciagle okłamywana . On pisał , ze mnie kocha , żebym dała mu szanse tylko mnie ma itp ja później tez pisałam ze kocham go i tęsknie . Jednak ciagle miałam żal czułam się nie doceniania przez niego . Często mi powtarzał jaka jestem okropna i nikt by ze mną nie wytrzymał . Po jakiś trzech miesiącach  spotkałam na imprezie jego znajomego z którym od razu złapałam dobry kontakt . Opowiadałam mu o wszystkim , on miał tez kryzys rozstał się ze swoją kobieta po 14 latach , z która miał dwójkę dzieci . Spotykaliśmy się , pojechaliśmy razem do Chorwacji . Zdradziłam k , który ciagle siedział . Z każdym spotkaniem brakowało mi bardziej mojego k . Niestety on miał do mnie poważne plany i sama nie wiedziałam co mam robić zamiast z tym skończyć ja ciagle w tym tkwiłam i się spotykałam . Myślałam ze K nie będzie długo i w tamtym momencie potrzebowałam pocieszyciela . Jednak wyszedł po pół roku. Ja od razu zerwałam kontakt z tamtym chłopakiem , a on, miał zal i o wszystkim mu powiedział .okazało się , ze K był u dziewczyny , z która myślałam , ze mnie zdradził , ale nie doszło do zdrady. Dlaczego to zrobiłam ? To wszystko mnie tak bolało , ze nie mogę ufać komuś kogo kocham , dla kogo bym zrobiła wszystko obiecuje wiele razy zmiany i dalej robił to samo w tamtym momencie sobie myślałam , ze dowie się jak komuś zależy na mnie to będzie mnie prosił , żebym wróciła i się zmieni niestety role się odwróciły . Kiedy wyszedł po jakimś czasie zniknął z domu na jakieś dwa tygodnie , wiedziałam gdzie może być Wiec tam poszłam i złapałam jak mnie zdradzał z jakaś dziewczyna . Nie mieliśmy kontaktu. dopiero zobaczyliśmy się za granica u mojego taty . Chciał wszystko naprawić i zacząć od nowa . Pogodziliśmy się , ale nie na długo ciagle mi to wypominał jak mogłam go zostawić w więzieniu , ze chciał po wyjściu się zaręczyć i mieć ze mną dzieci . Dziewczyna z która mnie zdradził wypisywała do mnie , ze jest w ciąży , ale kłamała specjalnie , aby nas skłócić . On zaczął wychodzić z domu mnie olewać ja się tylko męczyłam tym jak mnie traktuje . Uznaliśmy , ze lepiej będzie jak się rozstaniemy . Ja zostałam za granica w pracy u mojego taty on w Polsce w naszym mieszkaniu . Bardzo tęsknie i go kocham nie wiem co zrobić aby nam się ułożyło . Ostatnio pojechałam na tydzień spał ze mną spędzał dnie jeździł na zakupy na obiady razem , ale jestem tutaj i kontakt jest słaby .Mowi mi , ze to była moja decyzja na całe życie jak siedział w więzieniu . Nie wiem co robić oboje narobiliśmy dużo błędów czy będzie w stanie mi wybaczyć ? Pokazać mu ze się staram czy jednak dać mu trochę czasu ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy facet potrafi wybaczyć zdradę ?

Czy on ci wybaczy czy nie, tego nie wiem. Ale wasz "związek" to jakaś totalna patola. Ty się pieprzysz po kątach z kolegą, on z koleżankami. Schodzicie się, rozchodzicie. Pozwólcie mózgom dojrzeć tak jak dojrzały już narządy płciowe i wtedy wiążcie się z kimkolwiek.

3

kamnat1 napisał/a:

Zacznę od tego mam 22 lata mój chłopak K 21 . Byliśmy ze sobą 5 lat mieszkaliśmy razem

Myślę, że to dużo wyjaśnia. Młody wiek. Skoro znacie się od 16-17 roku życia, nie wykluczone, że już nastąpiło zmęczenie materiału.
Wydarzyło się bardzo wiele, sama musisz sobie zadać pytanie, czy chcesz w to dalej brnąć, przerabiając kolejne zdrady i niepowodzenia.
Czy on będzie w stanie Ci wybaczyć, to trzeba jego zapytać. Pytanie, czy Ty będziesz w stanie mu wybaczyć i nie będziesz ciągłe tego wypominała. Zresztą, działa to w obie strony.
Musisz sama pomyśleć czy warto brnąć w to dalej.

4

Ty się lepiej zastanów jak wyrwać się z tej patologii i stać się silną i niezależna kobietą.
Taka która poradzi sobie sama i nie potrzebuje na każdym kroku jakiegoś pocieszyciela.

Na szczęście nie masz jeszcze dzieci.
Na szczęście dla tego dziecka, bo Ty nie jesteś do tego przygotowana ani mentalnie ani materialnie, a na dodatek nie masz wokół siebie faceta który miałby takie cechy.

Weź się za siebie , nie za facetów .

5

To jest związek na poziomie gadzich mózgów. Oparty tylko na instynktach. Jak sama widzisz jesteś łatwa do rozegrania, bo działasz jak zranione zwierzę. Łatwo poszło w oddaniu siebie jakiemuś dzieciatemu, który potrzebował zabolcować. Teraz jesteś gotowa do każdej patologii, żeby utrzymać przy sobie przygłupa, który manipuluje Tobą bez większego trudu.
Dziewczyno otrząśnij się. Nie jesteś suczką, która kopuluje, bo nastał marzec. Jesteś człowiekiem, który powinien umieć dostrzegać co jest dla niego dobre a co złe. Miej choć trochę godności. Nie załatwiaj swoich spraw tyłkiem. Zacznij używać mózgu, na trochę wyższych jego poziomach.

6

balin napisał/a:

To jest związek na poziomie gadzich mózgów. Oparty tylko na instynktach. Jak sama widzisz jesteś łatwa do rozegrania, bo działasz jak zranione zwierzę. Łatwo poszło w oddaniu siebie jakiemuś dzieciatemu, który potrzebował zabolcować. Teraz jesteś gotowa do każdej patologii, żeby utrzymać przy sobie przygłupa, który manipuluje Tobą bez większego trudu.
Dziewczyno otrząśnij się. Nie jesteś suczką, która kopuluje, bo nastał marzec. Jesteś człowiekiem, który powinien umieć dostrzegać co jest dla niego dobre a co złe. Miej choć trochę godności. Nie załatwiaj swoich spraw tyłkiem. Zacznij używać mózgu, na trochę wyższych jego poziomach.

Nie znasz innych słów poza bolec, bolcowac? Pojawia sie to w praktycznie każdej Twojej wypowiedzi.

7

zaubermann22 napisał/a:

Nie znasz innych słów poza bolec, bolcowac? Pojawia sie to w praktycznie każdej Twojej wypowiedzi.

Każdy ma swoje ograniczenia, ja na Twoje nie mam wpływu, ba są mi zupełnie obojętne. smile

8

balin napisał/a:
zaubermann22 napisał/a:

Każdy ma swoje ograniczenia, ja na Twoje nie mam wpływu, ba są mi zupełnie obojętne. smile

A Twoje nie sa mi obojętne, ponieważ zaniżają poziom dyskusji na forum.

9

Zapomnij o tym koszmarnym facecie, zmień środowisko w którym przebywasz bo to też jakiś koszmar, postaraj się dojrzeć emocjonalnie i w związku z tym bardziej  się szanuj.

10

Myślę, że faceci potrafią wybaczyć nawet zdradę pod warunkiem, że kochają. Twój Ciebie nie kocha.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Czy facet potrafi wybaczyć zdradę ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024