dziwne zachowanie dziewczyny - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » dziwne zachowanie dziewczyny

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

1 Ostatnio edytowany przez zaciekawiony (2018-03-13 21:40:19)

Temat: dziwne zachowanie dziewczyny

Witam.

Nie myślałem, że zapytam się na stronie tego typu o mój problem, ale już nie mogłem wytrzymać. Jestem w związku z dziewczyną od roku, mamy 18+ lat. Przez cały ten rok rzadko się kłociliśmy, a jeśli już to trwało jeden dzień, a potem już było po staremu. Jestem dobry z charakteru, nigdy bym nie skrzywdził dziewczyny, traktuję swoją jak coś najlepszego co mam. Wszystko zaczęło się sypać od końca lutego, pokłóciliśmy się o jakąś błahostkę, w sumie to dla mnie była błahostka, lecz dla niej nie. Obraziła się na mnie na kilka dni, olewała mnie, często nie odpisywała na wiadomości, o spotykaniu się nawet nie było mowy, po prostu nie chciała. Jakoś tydzień później napisałem długą wiadomość na temat jej zachowania i tego, że cierpię przez nią. Znowu zaczęła się kłótnia i dodała jeszcze, że o tamtej kłótni od którego się wszystko zaczęło sypać nigdy nie zapomni. Jakiś czas później udało mi się z nią spotkać, dałem kwiaty, przeprosiłem za swoje zachowanie i niby wszystko wyglądało dobrze, lecz wciąż już nie mówi mi, że mnie kocha (może to jest rzecz błaha, ale jednak daje dużo ciepła w sercu), jedyne zbliżenie jakie między nami jest to buziak, nic więcej. Nawet całować jej się nie chce, chociaż to nic strasznego. Kiedyś spotykaliśmy się co kilka dni, jak nie codziennie. Teraz, albo w piątek i sobotę, albo w sobotę, albo w ogóle. Zawsze mówi, że ma dużo nauki co mnie dziwi, ponieważ wcześniej nawet jak miała dużo nauki, to znajdywała czas dla mnie. Próbowałem porozmawiać z nią szczerze, gdy zapytałem czemu nie mówi mi, że mnie kocha i w ogóle nie okazuje tego, to odpowiedziała że to normalne po roku związku... Znam wiele par, które są nawet dłużej niż rok, a zachowują się o wiele inaczej niż my. Pytając ją o inne kwestie, które mnie martwią odpowiada - nie wiem, nic, albo, nie wiem czemu tak się dzieje. Czuję się, jakby znudziła się mną, jakby nie był już atrakcyjny dla niej. Powiedziałem jej o tym, ale ona odpowiedziała, że nie jest mną znudzona. Przykro mi jest od kilku tygodni. Nie wiem co mam z tym zrobić, za bardzo zaangażowałem się w ten związek i dalej się angażuje ale nie czuję odwzajemnienia od niej. Zerwanie raczej nie wchodzi w grę, bo naprawdę ją kocham, nie okłamała mnie ani razu, nie jest jakąś puszczalską itp, ale naprawdę nie wiem co mam poradzić.

A i zapomniałem dodać, że po tej rozmowie, lekko się zmieniła, może nie tak do końca, ale chociaż odpisuje mi zawsze i częściej, ale i tak dość dziwnie się zachowuje.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: dziwne zachowanie dziewczyny

W dziale religijnym pani Ala poleca miłosne czary. Może warto skorzystać. smile Innej rady nie ma, żeby serduszko tej dziewczyny zabiło dla Ciebie. Moje forumowe doświadczenie podpowiada mi, że jej serduszko bije już dla kogoś innego, a ty tylko trujesz jej d...psko. smile

3

balin napisał/a:

W dziale religijnym pani Ala poleca miłosne czary. Może warto skorzystać. smile Innej rady nie ma, żeby serduszko tej dziewczyny zabiło dla Ciebie. Moje forumowe doświadczenie podpowiada mi, że jej serduszko bije już dla kogoś innego, a ty tylko trujesz jej d...psko. smile

To raczej niemożliwe, żeby miała kogoś innego. Z nikim nie pisze prócz mnie, po szkole czas spędza w domu najczęściej i nie, nie okłamuje mnie.

4

Jest młodziutka, Ty też. Może nie chce związku, chce być wolna. Odpuść trochę daj jej pooddychać, może warto rozluźnić trochę ten wasz związek.

5 Ostatnio edytowany przez zaciekawiony (2018-03-13 21:52:25)

balin napisał/a:

Jest młodziutka, Ty też. Może nie chce związku, chce być wolna. Odpuść trochę daj jej pooddychać, może warto rozluźnić trochę ten wasz związek.

Nie no, jakby nie chciała związku to by zerwała, mówiła to nieraz. Daje jej dużo swobody, niczego jej nie zabraniam, jak wychodzi z koleżankami to mówi mi i ja nic do tego nie mam. Ciągle jestem zaniepokojony, bo nie wiem co się z nią dzieje, jakoś kiedyś zawsze miała czas dla mnie, a teraz już nie.

6 Ostatnio edytowany przez balin (2018-03-13 22:00:58)

Może warto zadbać o zwiększenie swojej atrakcyjności. Pokaż jej, że jesteś towarzyski masz kolegów, koleżanki. Nie jesteś tak bardzo zależny od niej. Za duzo trujesz jej tyłek z tymi uczuciami.

7

balin napisał/a:

Może warto zadbać o zwiększenie swojej atrakcyjności. Pokaż jej, że jesteś towarzyski masz kolegów, koleżanki. Nie jesteś tak bardzo zależny od niej. Za duzo trujesz jej tyłek z tymi uczuciami.

Od tygodnia częściej spotykam się z kolegami. Nie chcę wzbudzać w niej zazdrości spotykając się z koleżankami. No niby nie jestem od niej zależny, ale chciałem i chcę spędzać z nią jak najwięcej czasu. Ostatnio zaczęła się denerwować, jak pytałem co jakiś czas czy się spotkamy i ona mówiła, że nie, a ja dalej ciągnąłem ten temat. Boję się, że to koniec naszego związku, a tego nie chcę. Ciągle o niej myśle, nie wiem co robić bez niej.

8

Przykro mi autorze, ale mi też mi to wygląda na początek końca. Ona sobie świetnie radzi bez Ciebie, więc Ty zacznij sobie świetnie radzić bez niej. Wiecej zrobić kiedy możesz.

9 Ostatnio edytowany przez zaciekawiony (2018-03-13 22:35:29)

evalougo napisał/a:

Przykro mi autorze, ale mi też mi to wygląda na początek końca. Ona sobie świetnie radzi bez Ciebie, więc Ty zacznij sobie świetnie radzić bez niej. Wiecej zrobić kiedy możesz.

no właśnie nie wiem czy to tak wygląda. Może coś jej się dzieje, bo widzę, że ciągle jest w domu od razu po szkole i siedzi w nim ciągle, z nikim się nie spotyka, nie wychodzi z niego po prostu.

10

Nic nie poradzisz. Czy ma nowego kolegę z neta, czy faktycznie jakieś problemy. Nie chce się tym z Tobą dzielić.

11

Chłopaku ocknij się.
Ukochana spotkała innego księcia i znalazłeś się na bocznym trze ...

Chyba że chcesz skorzystać z porady którejś z poprzedniczek i uprawiać miłosne czary.

12

maurycy_0101 napisał/a:

Chłopaku ocknij się.
Ukochana spotkała innego księcia i znalazłeś się na bocznym trze ...

Chyba że chcesz skorzystać z porady którejś z poprzedniczek i uprawiać miłosne czary.

Ja rowniez uwazam ze dziewczyna ma juz kogos innego na oku. Piszesz ze macie 18+ czyli pewnie 19 lat:). Jestescie bardzo mlodzi, ona jest mloda i do konca pewnie nie wie dobrze czego chce. Z Toba motyle juz przybladly, ktos inny pewnie ja  intryguje. Czemu nie zerwala? Bo jej glupio/ dziwnie odtracic dobrego zakochanego chlopaka, bo nie  wie dokonca jak tamta sprawa sie potoczy. Wkoncu Ciebie zna ponad rok a tam pewnie swiezy watek, nie wiadomo kto to co to. Jedno jest pewne. Nie mozesz wiedziec czy z kims nie pisze, nie mieszkasz z nia, a jesli dziewczyna rzuca teksty ze po roku chodzenia obojetnosc w zwiazku to juz norma to to normalne nie jest i zwykle ktos 3 za tym stoi.

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » dziwne zachowanie dziewczyny

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024